Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen douchewand plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen douchewand plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen douchewand plaatsen

Douchewand en deur monteren

Graag een offerte voor het plaatsen van een glazen douchewand en glazen douchedeur. Materialen heb ik al aangeschaft, montage materiaal voor de vakman. Geen voorwerk nodig.

Glazen wand in de badkamer verwijderen en herplaatsen

In onze badkamer bevindt zich een grote glazen douchewand van ongeveer 2300 x 2000 mm van veiligheidsglas. Die wand is bij de bouw van de badkamer geplaatst door de vorige bewoners (wij wonen er inmiddels 11 jaar). Die wand is in de gegoten vloer geplaatst en in de badkamerwand. Op 1 hoek van die grote en zware wand zit een beugel. We hebben momenteel lekkage via de vloer bij een kitrand langs die wand, omdat die wand kennelijk toch wat beweegt. We willen die douchewand laten verwijderen uit de wand en vloer. Daarna moeten de badkamermuur en douchevloer worden hersteld. Vervolgens willen we die douchewand weer laten plaatsen, maar ditmaal met een profiel aan de wand en verder moet hij boven op de tegelvloer komen. Het risico op breken van het glas is voor ons als opdrachtgever en niet voor de vakman. We zoeken een vakman die dit toch voor ons wil proberen en laten de klus hier graag beoordelen. Vanwege het gewicht van de wand is dit een klus voor meerdere mensen. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Douchebak verwijderen en nieuwe plaatsen

Huidige douchebak zit een gaatje in. Moet een nieuwe douchebak laten plaatsen. Tevens moet de huidige douchebak worden verwijderd en de glazen douchewand moet verwijderd en herplaatst worden. Maten douchebak 80 x 80 x 10 cm. Indien mogelijk ook graag advies over de aanschaf van een goede douchebak. Alvast bedankt. De douchecabine ligt op de parterre.

Glazen douchewand plaatsen

Ik woon in een huurwoning uit bouwjaar 2016 en heb in de badkamer een douchehoek waar ik graag een glazen wand wil laten plaatsen. De wand moet worden geplaatst op de tegelvloer, maar zonder te boren, omdat er vloerverwarming in zit. Ik laat mij graag adviseren welke maat het meest geschikt is, ik denk zelf een wand van 80 x 200 cm. Ik ontvang graag u advies en offerte.

Douchebak en douchewand plaatsen

Een glazen douche wand en douche bak plaatsen weg halen oude douche afm. 80/80 incl. 2 kunststof wanden en wat wandtegels plaatsen.

Glazen douchewand plaatsen

Ik wil graag een glazen douchewand laten plaatsen. Momenteel hebben we een opstaande betegelde rand waar we binnen douchen, met daarop een plastic schuifwand bevestigd (zie foto). In de kieren van deze plastic schuifwand vormt zich helaas heel gemakkelijk schimmel. Het liefst heb ik dan ook een glazen douchewand die naar buiten toe kan worden opengedaan en goed schoon te houden is. Ik heb nog geen materialen.

Glazen douchewand en douchedeur op tegels monteren

Glazen douchewand en douchedeur op tegels monteren. Gaat om nieuwbouwwoning dus geen voorwerk nodig. Graag een indicatie van de prijs.

Plaatsen van een douchecabine met hoekinstap

Ik wil in mijn badkamer graag een glazen douchewand met deur laten plaatsen op de tegelvloer. Ik denk bijvoorbeeld aan een Sealskin douchecabine met hoekinstap. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor de montage.

Douchewand plaatsen

Het plaatsen van een glazen zijwand met swingdeur in de badkamer. De maat is 1 bij 1 meter.

Douchewand en douchedeur monteren

Ik heb bij Gamma een glazen douchewand en douchedeur besteld en wil die hier graag laten monteren na levering. Ze moeten rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius