Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gesloten douchecabine laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gesloten douchecabine laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gesloten douchecabine laten plaatsen

Douche afkoppelen en nieuwe gesloten douchecabine plaatsen

Ik wil een bestaande douche in een doucheruimte laten verwijderen en een nieuwe gesloten douchecabine van 120x90x218 laten plaatsen en aansluiten. Ik voer de oude cabine zelf af en schaf een nieuwe cabine aan. Er zijn geen obstakels om de cabine te plaatsen.

Gesloten douchecabine laten plaatsen

Ik wil een gesloten complete douchecabine laten monteren en aansluiten. Plus een badkamer- en keukenkraan plaatsen.

Douchecabine plaatsen

Betreft de montage van een gesloten douchecabine met paneel en kit vrij. Tevens wil ik naast de douchecabine een afvoer en wateraansluiting voor de wasmachine laten maken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plaatsen van een douchecabine

Oude cabine weghalen nieuwe gesloten cabine plaatsen 90 x 90 cm met lage douche instap. Oude douche cabine is rond en ik heb geen idee hoe het er onder uit ziet. Dus of er tegels vervangen moeten worden, geen idee?

Douchecabine plaatsen

Onze badkamer word erg nat na het douchen daar het een open douche is. Nu willen we graag een gesloten cabine plaatsen, zodat het water niet meer door heel de badkamer gaat Gaarne zo veel mogelijk contact via mail, telefonisch overdag slecht bereikbaar

Renoveren van de badkamer

Betreft het renoveren van de badkamer. De indeling van de de badkamer blijft het zelfde, leidingwerk zit dus op de juiste plek. Het toilet, douchebak (met wand) en badkamermeubel moet worden vervangen. De nieuwe gesloten douchecabine (incl. kraan en douchebak) van 85 bij 85cm plaatsen. Badkamermeubel is 60cm breed, bestaat uit een wastafel, onderkast, spiegel en kolomkast. Op de vloer van 3 vierkante meter moeten nieuwe tegels worden geplaatst (20x20cm), ook op de wanden (16m2) nieuwe tegels (20x30cm) plaatsen. Het betegelen kan over de bestaande tegels. Tevens afval afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Gesloten douchecabine plaatsen

De huidige gesloten douchecabine dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er een nieuwe gesloten douchecabine geplaatst te worden van 90 bij 90 cm groot.

Renovatiewerk in de douche

Wij willen graag een gesloten douchecabine laten plaatsen, die wij al hebben aangeschaft. Wij hadden een lekkage en hebben daardoor een aantal tegels verwijderd om de muur te laten drogen. De tegels die ontbreken zijn straks niet meer zichtbaar aangezien de achterwand van de gesloten douchecabine niet doorschijnend is. Echter een tegel die ontbreekt is wel in het zicht. Wellicht kan een andere tegel van de wand die straks door de douche niet meer zichtbaar is 'verplaatst' worden. De douchecabine heeft verlichting en heeft meerdere stralen. De douche is 90 x 90 x 215 cm en is rechthoekig. Voor de achterwand en onderkant misschien laagje of iets dergelijks nodig zodat het niet zo snel vochtig wordt.

Douchecabine plaatsen

Wij hebben een gesloten douchecabine met geïntegreerde douchebak gekocht bij Praxis, die binnen 2 weken geleverd zal worden. Wij zullen zelf onze oude douchecabine verwijderen en afvoeren en laten daarna de nieuwe graag monteren en aansluiten op de waterleiding en riolering. De cabine hoeft niet afgekit te worden, deze is geheel gesloten, inclusief een dak. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Gesloten douchecabine vervangen en vernieuwen

De douche is aan vervanging toe. Wij willen graag een douche met lage instap. Afmetingen gewenste douchebak 85 x 105 cm. Daarbij 1 glazen wand van 85 cm. Haaks daarop de deur van 65 cm. De overige wanden zijn betegeld. Daarbij een mengkraan en doucheset.