Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geheel nieuwe badkamer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geheel nieuwe badkamer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geheel nieuwe badkamer plaatsen

Complete badkamer renovatie

Ik wil de badkamer geheel laten vernieuwen. Het bad moet eruit, inloopdouche maken, nieuw badkamermeubel plaatsen met spiegel, en nieuwe vloer en wandtegels. De badkamer is 10 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer verbouwing

Onze badkamer moet geheel worden vernieuwd ivm lekkage en vocht. Hij is 8 m2 . We hebben 1 klein muurtje naast de wc als afscheiding en 1 muur als afscheiding van de douche. We willen daarvoor een glaswand plaatsen. Wc , douche, kraan blijven op dezelfde plaats. Alle tegels moeten er uit. De 2 muurtje afgebroken en opnieuw opgebouwd.

Badkamer renoveren

Ik zoek een specialist voor het renoveren van mijn badkamer en toilet. De badkamer is 272 bij 185 cm groot. Wij willen het ligbad eruit en daarvoor in de plaats een inloopdouche zonder douchebak en glas. De douchecabine die er nu in zit, moet eruit en daar komt een grotere wastafel/meubel. Daarnaast mag het toilet ook in zijn geheel gerenoveerd worden. Het werk vind plaats op de eerste verdieping van een gezinswoning. Badkamer moet ook betegeld worden. Oude tegels moeten daarvoor eerst weg. Renovatie liever in oktober.

Badkamer geheel vernieuwen

Wij willen de badkamer verbouwen, oude tegels eruit, badkuip eruit, met een kleine verhoging zodat hier de leidingen onder kunnen worden verlegd. Opnieuw betegelen vloer en wand. De wanden zijn ongeveer 2 x 3 x 3 meter. Al het materiaal schaffen wij zelf aan.

Een badkamer in zijn geheel renoveren

Ik zoek een specialist voor de verbouwing van een bestaande badkamer. Nieuwe badkamer met inbouwdouche, inbouwtoilet en nieuw badkamermeubel. Zie bijgevoegde tekening van de nieuwe badkamer. De benodigde materialen kunnen elk moment worden besteld. Het gaat om het verwijderen van de oude meubels/tegels in overleg. Vervolgens dienen de wand tegels van 40 bij 25 cm - vloertegels van 60 bij 60 cm, meubels et cetera geplaatst te worden in de badkamer. De badkamer is ongeveer 200 bij 300 cm groot. Daarnaast rekening houden met een inloopdouche.

Een badkamer en toilet voorzien van nieuwe tegels en meubels

Ik heb een huis gekocht en de badkamer moet geheel vernieuwd worden, inclusief ligbad en toilet. De badkamer en toilet zijn samen een ruime 5 m2. Ik wil graag dat alle wand- en vloertegels vervangen worden, nieuwe meubels geplaatst worden en dat er in de badkamer ook een toilet komt. Hiervoor dienen er nog wel leidingen verlegd te worden. Wie de materialen regelt bespreek ik graag met de vakman. Het puin mag afgevoerd worden.

Verbouwing en uitbreiding badkamer

Badkamer uitbreiden, muur verplaatsen met 1,50 meter. Raam in een buitenmuur zetten, plafond en muren glad stuken. Ook binnenmuur uitbreken, tussen 2 slaapkamers, plaatsen stalen balk en afwerken. En evt geheel nieuwe badkamer, installeren.

Badkamer renovatie

Mijn badkamer 3.50 x 3.00 nu vzv whirlpool, douche, wc en dubbele wastafel moet geheel gestript en gerenoveerd.

Twee badkamers en een toiletruimte geheel verbouwen in 2020

We hebben net een huis gekocht en we willen de twee badkamers en het toilet dit jaar nog laten verbouwen door uitstekende vaklieden. Het huis zal tijdens het werk onbewoond zijn. In principe leveren wij de tegels en sanitair aan, de uitvoering is verder geheel voor uitvoerder. Het gaat om geheel slopen en opnieuw opbouwen van de ruimtes. De grote badkamer op de begane grond blijft qua layout hetzelfde (zie foto funda), met een grote inloopdouche (muur bouwen tussen douche en bad, klaar om glazen deuren te hangen) met bad ernaast. Forse witte, matte tegels aan de muur met sierstrip, waarschijnlijk 60x60 tegels op de vloer. Bovenbadkamer layout bijna hetzelfde als nu (zie foto funda), behalve dat het toilet kwartslag draait en aan de muur komt waar nu verwarming zit. Hoek inlooppdouche hoek bouwen met muurtje naast toilet en muurtje naast deur (elk ca 50 cm breed, klaar voor een glazen deur daartussen (zie bijgevoegde foto van de douchehoek die we nu hebben, we zoeken net zoiets). Tegelwerk hetzelfde als beneden. Toilet beneden blijft zelfde layout, met tegelwerk hetzelfde als badkamers. We begrijpen dat het nu om een goede indicatie gaat en dat we, nadat we tot in detail alles besproken hebben en e.e.a. gezien is, tot een definitieve prijs gaan komen.

Badkamer chalet (luxe stacaravan) renoveren

Het liefst zou ik de doucheruimte in zijn geheel willen laten renoveren en in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn. iig Alles er uit, kijken of de vloer nog goed is en het plaatsen van een nieuwe douchecabine. De douche is 1.85 x 1.35