Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fonteintje monteren in een toiletruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fonteintje monteren in een toiletruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fonteintje monteren in een toiletruimte

Demonteren oud fonteintje en monteren nieuw fonteintje

Het fonteintje in de wc is gescheurd doordat een spiegel erop is gevallen. Fonteintje moet eraf worden gehaald en een nieuw fonteintje moet worden bevestigd. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Badkamer- en toiletverbouwing

Badkamer 4,3 m² (verdeeld in doucheruimte van 1.20 meter x 0.96 meter en 1.90 x 1.60 meter. Wc: 1.13 meter x 0.83 meter. Badkamer: Granieten vloer: weghalen of overheen tegelen? Leidingen wegwerken (lopen langs 2 muren: muur van 2.80 lang en muur die 1.90 meter lang is. Infrezen indien mogelijk. Anders muurtjes ervoor. Tegels slopen (standaard witte tegels). Wasbak verwijderen. Nieuwe tegels in doucheruimte (groter formaat) plaatsen. Schilderwerk overige muren en plafond met uiteraard water en vochtbestendige verf die het jarenlang volhoudt. Mogelijk indeling wijzigen, zodat een grotere inloopdouche ontstaat (met glazen wand?). Graag advies! Tweede lamp aanbrengen (elektra bekabeling doortrekken? ) Er is geen daglicht namelijk in badkamer. Toilet: Slopen tegelwerk, slopen wc. Nieuwe wc monteren (inbouw, niet zwevend) waarschijnlijk met bidet. Nieuw fonteintje met kraan. Schilderwerk en tegelen (zo min mogelijk tegelen). Vloer tegelwerk slopen. Nieuwe tegels erin. Indien mogelijk graag een bezichtiging thuis voor advies en definitieve offerte. Vooral ook omdat advies met betrekking tot mogelijke herindeling badkamer gewenst is.

Fonteintje monteren in een toiletruimte

Ik ga een klein fonteintje kopen en wil dat graag laten aansluiten op de waterleiding en afvoer in mijn toiletruimte. Ik ontvang graag een indicatie van de installatiekosten.

Toilet vervangen en tegelwerkzaamheden

In onze toiletruimte op de begane grond hebben we een verouderd staand toilet dat we graag willen vervangen door een hangend toilet. Verder willen we een fonteintje in die ruimte beter laten monteren en afwerken. Verder willen we ongeveer 5 m² vloertegels laten leggen in de toiletruimte en hal. We hebben al een toilet gekocht maar nog geen tegels. Ik hoor ook graag even welke aansluitmaterialen er verder nog nodig zijn. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

2x toiletpot, reservoir en fonteintje installeren

Ik heb bij Gamma voor mijn toiletruimte boven en beneden nieuw sanitair gekocht en wil dat laten plaatsen. Het gaat om 2 staande wc-potten, 2 kunststof waterreservoirs en 2 fonteintjes met kranen. Ik heb nog geen manchetten gekocht voor de aansluiting op de riolering, omdat ik daarvan de maat niet weet. Ook is er nog geen kit aanwezig. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor het verwijderen van het oude sanitair en het monteren van het nieuwe.

Sanitair-en leidingwerk in een bedrijfsunit

Wij willen in week 31 graag installatiewerk laten verzorgen in een bedrijfsunit. Wij willen een Geberit (cp100) inbouwunit laten monteren met een toilet en een fonteintje. De basisaansluitingen zijn al in de toiletruimte aanwezig. We hebben de inbouwunit, het toilet en fonteintje al gekocht. De overige materialen moeten door de vakman worden geleverd. Verder willen we in de keuken ook het leidingwerk laten voorbereiden voor de plaatsing van een nieuwe keuken. De toiletruimte heeft overigens 1e prioriteit. Er moet daar ook wat tegelwerk worden geplaatst. We laten de klus hier graag beoordelen en inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Badkamer en WC verbouwen

We willen het volgende renoveren: badkamer op eerste verdieping en de wc op begane grond. Het huis is van 1983 en heeft betonnen muren en plafond. Badkamer: - 240 bij 173 cm - leidingen (water, elektra) infrezen en verleggen - wc en douche afvoer waarschijnlijk aanpassen - betegelen niet helemaal betegelen maar wel tot 1,50 meter betegelen - stopcontacten en schakelaars plaatsen - in de badkamer komt een douche (vijfhoek met Grohe douchesysteem en douchegoot met flens) of een ligbad, wastafel van 60 cm plus een kast, wc met inbouwreservoir, spiegelkast van 60 cm, radiator, opbouwventilator en wasmachine, deze gaan we zelf aanschaffen waarschijnlijk bij Praxis en door hun ook laten monteren. De badkamer moet dus klaar zijn voor deze dingen. WC: - 90 bij 111 cm - leidingen (water) infrezen - betegelen van de vloer en een deel van de wanden - in de wc komt een wc met inbouwreservoir en fonteintje We hebben ook hulp nodig bij verwijderen en afvoeren van het puin van de oude badkamer (we doen het deels zelf). Beide toiletten moeten zwevende toiletten worden.

Wasbak en fonteintje monteren

Ik wil in het toilet een fonteintje laten monteren en een wasbak in de badkamer plus kraan. Tevens de afvoeren en leidingen aansluiten. Graag ontvang ik een indicatie kosten.

Wastafel in badkamer monteren

Hello, In our toilet, a small sink needs to be installed. A water line needs to be extracted and placed into the sink. We would like to put a hand shower too. The bottom layer of wall tiles needs to be replaced with a new set of tiles. Can you please let us know availability and approximate cost? We need this as soon as possible. Waterleiding en afvoer aanleggen voor een fonteintje. Daarna een fonteintje monteren.

Renovatie van een WC-ruimte

Mijn kleine toiletruimte moet voorzien worden van een hangend toilet, overtegelen van vloer en halve wand en 1 buis moet weggewerkt worden in de muur. En het monteren van een nieuw fonteintje. Oppervlakte is 115 bij 95 centimeter.

Partners

Partners van Casius