Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eenvoudig badkamermeubel monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eenvoudig badkamermeubel monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eenvoudig badkamermeubel monteren

Ophangen nieuwe badkamermeubel en oude meubel demonteren

Graag zou een een badkamermeubel willen laten ophangen. Die ik zojuist bij de praxis heb gekocht. Afmeting 80 cm. Het meubel bestaat uit een onderkast en wasbak en bijpassende spiegel. Daarnaast zou ik graag het oude badkamer meubel gedemonteerd willen hebben. (Zeer eenvoudig standaard witte wasbak) Kunnen jullie aangeven wat de mogelijkheden zijn?

Eenvoudig badkamermeubel monteren

Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om een badkamermeubelset te monteren. Het gaat om een eenvoudig meubelstuk. Een hangende kast, wastafel, spiegel en een kraan.

Blad van het badkamermeubel repareren of vervangen

Ik wil mijn aanrechtblad in de badkamer vervangen of opnieuw laten plastificeren want het is beschadigd door een flinke laag bleek. Mijn huishoudster dacht het lekker te gaan schoon maken met bleek maar dat kan niet op kunststof. Ik denk tenminste dat het kunststof is. Het aanrechtblad is onderdeel van de gootsteen en een ombouwkast. Het is dus geen eenvoudig klusje. Maar het mag maar weinig kosten. Hopelijk heeft u een geweldige oplossing voor mij.

Badkamermeubel en toilet plaatsen

We willen een duoblok en een eenvoudig badmeubel geplaatst hebben. Wat zijn de kosten?

Badkamer plaatsen/installeren

Kleine vierkante badkamer, plaatsing van eenvoudig ligbad of douche, badkamermeubel, handdoekradiator en vloerverwarming. Betegeling van de vloer en de wanden, plaatsen nieuw plafond. Waarschijnlijk schaffen we zelf sanitair en tegels aan, dit moet nog gebeuren. Afmeting ongeveer 3 bij 3 meter. Graag komen kijken.

Renovatie badkamer en toilet

Graag zouden we de badkamer en toilet in ons huis volledig willen renoveren. Het betreft een huis uit de jaren tachtig met de originele badkamer en toilet. Badkamer is 1.90 x 2.30 meter en moet voorzien worden van een toilet, douche en badkamermeubel. Tevens moet er plaats blijven voor de wasmachine. Op dit moment lopen de leiding over de muur en deze zouden we graag weggewerkt hebben. We hebben een voorkeur voor lichte, grote tegels (in wit/grijstinten) en eenvoudig badkamer meubilair. Toilet 0.90 x 1.20 meter en moet voorzien worden van een toilet en fonteintje. Het zou erg prettig zijn wanneer de badkamer en toilet in eenzelfde stijl gerenoveerd kunnen worden. Graag zouden we een prijsindicatie krijgen van het verwijderen van de oude badkamer en toilet en het plaatsen.

Badkamer installeren

Installatie van een badkamer. Bestaat uit een badkamermeubel met daarboven een Kastje met een spiegel. Een zwevend toilet met inbouwreservoir. Een douche met afvoergoot, een rechte douchewand en een deur, op de meer gemonteerd. Met tegels van 30*60 rond het badkamermeubel tot 1.20 meter hoogte en in het douchedeel tot plafondhoogte. Achter het toilet een ombouw om het inbouwreservoir. De badkamer zal moeten worden gestuct omdat alle huige tegels er af gaan. Vloertegels dienen door de specialist te worden verwijderd. De leidingen zitten nagenoeg allemaal ongeveer op zijn plaats, met uitzondering van het toilet, maar dan kan eenvoudig worden aangesloten via de ombouw die uitkomt bij de afvoerplek in de woning. De afmetingen van de badkamer zijn 1.87 * 2.98 meter. Materiaal kopen we zelf.

We willen in onze zojuist gekochte ...

We willen in onze zojuist gekochte woning een verbouwing doen van de badkamer. Op dit moment is de badkamer boven in een hele kleine ruimte op de 1e verdieping en te eenvoudig. We willen de badkamer installeren in een andere kamer in de woning van 2.5 bij 2.5 meter. Hierbij zullen de leidingen van boven direct beneden bij het toilet uitkomen. De leidingen zullen in de kamer nog aangelegd moeten worden. We willen de badkamer voorzien van een douchecabine, een wandcloset en een badkamermeubel met wastafel.

Vervanging van wastafel + alle ...

Vervanging van wastafel + alle aan/afvoerpijpen in badkamer. Wastafel is hangend/zwevend ingebouwd in eenvoudig badkamermeubel.

Ruimte met houten vloer, gipsen wand en ...

Ruimte met houten vloer, gipsen wand en plafond. Eén schuine wand. Badkamermeubel en tegels reeds aanwezig. Te plaatsen; Zwaluwstaartplaten, betonvloertje voor vloerverwarming. Electrische vloerverwarming met thermostaat. Eén gipswandje met daaraan douchecabine schuine instap. Hangtoilet met inbouwreservoir. Tegels op de vloer en de wand aanbrengen. Eenvoudig badkamermeubel plaatsen. Eén handoekradiator te plaatsen. Electriciteit, vuilwaterafvoer en warm en koud water aangelegd tot de badkamer. WCD, lichtpunt en ventilatie reeds geïnstalleerd