Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Duoblok vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: duoblok vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: duoblok vervangen

Hangend duoblok toilet door inbouwtoilet vervangen

Montage inclusief ombouw en tegelwerk. Er moet een hangend duoblok worden vervangen met een inbouwtoilet. De klant wil graag geadviseerd worden over de materiaalkeuze. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Duoblok vervangen

Ons huidige duoblok is kapot en ik ga een nieuwe kopen bij Praxis. Ik wil die dan graag op korte termijn laten monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

WC met onderafvoer plaatsen

Wij willen onze oude toiletpot graag laten vervangen door een hydra duoblok. Er is een onder aansluiting. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor de vervanging.

3 Aquazuro duoblokken plaatsen

Wij hebben in onze woning op 3 verdiepingen een staand toilet met kunststof waterreservoir. Deze functioneren nog maar zijn wel verouderd. We overwegen om ze te vervangen door duoblok Aquazuro Livenza. We laten hier graag even beoordelen of deze zullen passen op de afvoer en wateraansluiting van de bestaande toiletten. We ontvangen graag uw prijsopgave voor deze inspectie en voor de montage daarna.

Nieuw duoblok plaatsen

Ik heb een oude toiletpot met waterreservoir aan de muur. Ik wil dat laten vervangen door een nieuw duoblok dat nu voor €114,00 bij Gamma in de aanbieding is. Ik heb nu een vlakspoel model en wil graag een diepspoel model. Ik heb een toilet met een onderaansluiting. Ik laat de nieuwe pot graag ophalen en de oude ook afvoeren. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

WC-pot vervangen

Ik wil graag mijn oude wc laten vervangen met de spoelbak voor een vlakspoeltoilet, een duoblok. Ik ben benieuwd naar de kosten van een nieuw toilet inclusief installeren.

Toiletpot duoblok vervangen

Er is een nieuw duoblok van GAMMA geplaatst. De vorige montage is echter niet volledig correct afgerond. De boel moet nog vastgezet worden en misschien iets verplaatst worden omdat hij wat dicht op de wasbak staat.

Toilet duoblok vervangen

Ik heb bij Praxis een duoblok (Livenza) gezien. Ik kan deze zelf niet aanleggen. Graag een offerte voor het vervangen van mijn bestaande toiletblok.

Vervangen van het toilet

Plaatsen van toilet Aquazuro duoblok Livenza in badkamer, inclusief het aansluiten op de watertoevoer. Toevoer huidige toilet links van het midden, toevoer nieuwe toilet aan de linker onderzijde.

Toiletpot vervangen

Ik wil een nieuwe toiletpot laten plaatsen. Oude is 30 jaar oud en kapot. Ik koop de toiletpot bij de Gamma, waarschijnlijk een Delta Amo duoblok. De leiding en afvoer hoeven niet verplaatst te worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.