Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Duoblok inclusie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: duoblok inclusie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: duoblok inclusie

Duoblok inclusief reservoir vervangen

Wil mijn complete duoblok toiletpot inclusief reservoir vervangen door een nieuwe. De oude is stuk. Afvoer in de vloer en kraan zit rechts. Hoeveel gaat de montage kosten ?

Compleet duoblok vervangen

Ik wil mijn complete duoblok toilet inclusief reservoir vervangen. De oude is stuk. De afvoer zit in de vloer en de kraan zit rechts.

Lekkage aan een duoblok verhelpen

Mijn vader heeft in mijn toiletruimte een Aquazuro duoblok Livenza zonder spoelrand van Praxis geïnstalleerd, maar er lekt nu aan de achterzijde van het reservoir water. De lekkage is boven/achter en is er alleen als je doorspoelt met het waterreservoir. Spoel je door met een emmer water, dan blijft het droog. Omdat ik mijn bejaarde vader hier verder niet meer mee wil belasten zoek ik hulp voor het verhelpen van de lekkage. Wellicht goed om te weten: de afvoerpijp (jaren 30 huis) zat verder van de muur dan standaard waardoor we de meegeleverde bocht hebben gebruikt maar dat was nog een heel gedoe. Ik zoek nu een vakman die de situatie hier even kan beoordelen en de lekkage kan verhelpen. Dit mag gewoon op uurtarief, want de omvang van de klus is lastig in te schatten.

Duoblok toilet plaatsen

Duoblok plaatsen in wc ruimte en het oude toilet verwijderen. Oude toilet is een staande pot met kunststoffen water reservoir. Ik vermoed dat de afvoer en leidingen niet aangepast hoeven worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Staande WC monteren

Ik wil graag een staande WC, inclusief reservoir laten monteren (Aguavive duoblok Juine PK met muurafvoer). Het gaat om de vervanging van het huidige toilet. Ik wil ook graag een badmeubel met wastafel, een spiegel en een kastje laten monteren. Het oude meubel verwijderen we zelf. Wat zijn daar de kosten voor?

Hulp bij duoblok plaatsen

Ik probeerde de wc met een duoblok Livenza wc te vervangen, maar het lukt me helaas niet het reservoir afsluitend op de pot te bevestigen, dus er is lekkage vanuit het reservoir als ik doorspoel.

Toiletblok vervangen door hangend toilet

Ik wil graag een staand duoblok toilet laten vervangen door een Geberit wandcloset met inbouw reservoir. Er moet ongeveer 1.20 m2 meter betegeld worden met tegels van 20 bij 15 cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Duoblok toilet installeren

Ik wil graag mijn huidige oude toilet vervangen door een duoblok. Het aanwezige closet wil ik graag laten verwijderen. Voor het duoblok moet aanpassing gemaakt in verband met het waterkraantje bovenaan het oude closet-reservoir. Ik heb zelf een duoblok gereserveerd bij een winkel, zodra ik contact met u heb, kan ik u de link sturen van het uitgekozen duoblok, zodat u op de hoogte bent van de maten.

Toiletpot met reservoir vervangen

Vanaf de bouw van de woning in 1988 zit de huidige toiletpot er al in. Ik wil deze graag laten vervangen voor een duoblok. Ik weet niet of dat gevolgen heeft voor de plaatsing van een nieuw toilet (qua aansluitingen etc.). Ik weet daarom ook niet of leidingwerk wellicht moet worden aangepast. Uitvoering op vrijdag of zaterdag.

Duoblok toilet vervangen

Bij het huidige duobloc is het doorspoel mechanisme van het reservoir kapot. Gezien de leeftijd lijkt renovatie niet meer haalbaar en wil ik hem vervangen door een eenvoudige Praxis duobloc of een toilet met los reservoir. Huidige wateraansluiting in het midden van het reservoir.