Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Duoblok installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: duoblok installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: duoblok installeren

Toilet, wastafel en ventilator monteren

Plaatsen duoblok toilet, terugplaatsen wastafel en installeren badkamerventilator op 8 december.

Duoblok installeren

Wij willen onze huidige staande toiletpot met waterreservoir laten vervangen door een duoblok. We zullen zelf een duoblok kopen bij Praxis. Mogelijk moeten de leidingen wat worden aangepast. We ontvangen graag uw offerte.

Sanitair in de badkamer installeren en verlichting monteren

Over enkele weken ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil daar een aantal klussen laten verzorgen. Ik heb foto's en informatie in bijgevoegd document gezet. Ik wil graag uw gedetailleerde offerte ontvangen voor de volgende onderdelen: 1) een Plieger duoblok compact plaatsen in de badkamer 2) een badkamermeubel monteren van 60 tot 90 cm breed en aansluiten op de afvoer en waterleiding 3) een 120 cm brede spiegel monteren in de badkamer 4) in de woonkamer en badkamer Philips Quatrospot Dyna Led verlichting monteren Ik wil de klus graag laten verzorgen in de 3e week van december of de 3e week van januari. Ik zal zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Duoblok toilet plaatsen

Ik heb ter vervanging van het huidige toilet een Geberit duoblok gekocht bij Praxis. Kunnen jullie dit installeren?

Duoblok installeren

Ik heb een nieuw duoblok gekocht en wil dit graag in de woning van mijn oude moeder laten monteren. Haar huidige toilet is kapot, dus er is een beetje haast bij. Vandaag wordt het duoblok in haar woning afgeleverd. Ik hoor graag vooraf wat de montagekosten zijn.

Plaatsen verhoogd duoblok

Ik wil bij Praxis een Aquazuro verhoogd duoblok Misa gaan kopen. Ik laat die hier graag vakkundig installeren. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

WC-pot vervangen

Ik wil graag mijn oude wc laten vervangen met de spoelbak voor een vlakspoeltoilet, een duoblok. Ik ben benieuwd naar de kosten van een nieuw toilet inclusief installeren.

Duoblok Misa installeren

Dit is de 2de aanvraag. Ik heb per abuis gisteren toen ik door een medewerkster gebeld werd om mij te zeggen dat zij de offertes door zou sturen, heb ik een fout emailadres doorgegeven. Ik heb bij praxis Verheeskade een duoblok misa gekocht. Zou u zo vriendelijk willen zijn om nogmaals de offertes naar mij toe te sturen. Bij voorbaat hartelijk

Duoblok toilet installeren

Ik heb een duoblok toilet bij Praxis gekocht. Mijn buurman zou het installeren. Bij nader inzien vond hij het toch te moeilijk. Nu is mijn vraag aan u, of u mij een offerte zou kunnen sturen, voor het installeren van mijn nieuwe toilet. Er staat nu ook een pot met een bak erboven. Bij voorbaat mijn dank.

Praxis sanitair laten installeren

Can you give an offer for replacing the duoblok toilet with floor outlet and attaching a toilet seat with bidet and electricity (we ordered the one sold online at Praxis). Een duoblok toilet vervangen. Ook de toiletzitting 'Bidet toiletzitting elektronisch' bevestigen. We hebben een webonly bestelling geplaatst.