Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Duoblok of binnenwerk vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: duoblok of binnenwerk vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: duoblok of binnenwerk vervangen

Duoblok of binnenwerk vervangen

In onze oude badkamer staat een oud Sphinx duoblok. Het binnenwerk werkt niet meer goed waardoor het reservoir heel langzaam volloopt of juist door blijft lopen. We hopen dat er een nieuw binnenwerk in kan, of een nieuw reservoir in kan komen of als laatste optie een nieuwe WC. Graag horen we wat dit gaat kosten.

Toilet verwijderen en nieuwe plaatsen

Op de 1e verdieping moet een staande toilet duoblok verwijderd worden en een nieuwe geplaatst worden. Wij willen een offerte inclusief levering van het materiaal voor deze toilet: Villeroy & Boch O. Novo Duoblokpot diepspoel PK Wit VILLEROY & BOCH O. NOVO CLOSETZITTING SOFTCLOSE WIT Villeroy en Boch O. Novo closetzitting met deksel met softclose en quick release wit 9M38S101 VILLEROY & BOCH O. NOVO DUOBLOK RESERVOIR WIT Villeroy en Boch O. Novo duoblokreservoir + binnenwerk met zij- en achteraansluiting wit 57885101 En wij willen een aparte offerte inclusief levering van het materiaal voor deze toilet: SPHINX SERIE 345 DUOBLOCCLOSET RIMFREE 3-6 L. WIT INCLUSIEF RESERVOIR PRESSALIT SERIE 345 CLOSETZITTING MET DEKSEL SOFTCLOSING WIT

Duoblok toilet vervangen

Ik heb een blauw Sfinx Duoblok in de badkamer. De valkracht van het water bij doorspoelen is onvoldoende. Het binnenwerk, flotter WISA, is versleten en lekt. Het waterniveau in het reservoir is ook niet maximaal. Als het mogelijk is dat de doorspoeling voldoende wordt door vervanging van de flotter dan heeft dat mijn voorkeur. Zo niet mogelijk dan het duoblok vervangen door wit exemplaar.

leveren en plaatsen eenvoudig duoblok

In onze badkamer (1e verdieping) is stortbak (binnenwerk) vastgelopen. Levering en plaatsing van eenvoudig wit (niet hoekig, normale zithoogte) duoblok met achteruitgang, aansluiten op afvoerpijp +/- 40 cm in haakse hoek naar de wand. Verzoek is Duoblok van Praxis/Gamma van circa € 150,-; hoeft geen bekend merk te zijn. Verzoek is duoblok te kopen en op nader te bepalen datum/tijdstip te plaatsen. svp offerte per e-mail

In de badkamer moet een nieuw duoblok ...

In de badkamer moet een nieuw duoblok geplaatst worden. Van het duoblok dat er nu staat (Plieger) is de knop afgebroken. Ben overal al geweest voor een nieuw binnenwerk maar kennelijk is dat niet te krijgen. Dus dan maar volledige vervanging. Het is wel gewenst om nu een duoblok te plaatsen waar wel reserve-onderdelen van verkrijgbaar zijn. Dus niet weer een "bouwmarkt"-kwaliteit. Hoeft echter ook niet het topsegment te zijn. Gewoon goed spul.