Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchewand en thermostaatkraan plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchewand en thermostaatkraan plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchewand en thermostaatkraan plaatsen

Douchewand en thermostaatkraan plaatsen

Ik wil graag een thermostaatkraan laten monteren voor de douche. En ik wil een glazen douchewand laten plaatsen van 90 x 195 cm.

Badkamer kraan en douchewand monteren

Thermostaatkraan en stortte monteren en 2 douchewanden zetten.

Douchewand en -deur plaatsen

Wij willen een douchewand en douchedeur plaatsen. Hoeveel kost dat? Ook willen we een thermostaatkraan geplaatst hebben. Hoeveel kost dat?

Badkamer en leidingwerk vernieuwen

Ik wil graag mijn badkamer vernieuwen: leidingen veranderen, de muur afsmeren en het plafond dichtmaken. De badkamer is 3 bij 3 meter. Ik wil de badkamer graag ook opnieuw laten betegelen. Op de plek van het huidige bad wil ik graag een inloopdouche. Er zit nu een heel oud stopcontact, dit moet gemoderniseerd worden. De vloer dient ook opnieuw betegeld worden. Een wasbak en een toilet heb ik zelf al gekocht. Ik wil graag een glazen douchewand voor de inloopdouche. Ik wil ook graag een thermostaatkraan. Ik heb ook een keuken waar ik graag wat dingen in laten doen. Ik ga mijn keuken verplaatsten. Alle leidingen moeten verplaatst worden naar de andere kant van de woning (4 meter). Ik heb een L-woning.

Badkamer en WC renoveren

Wij zouden graag de badkamer van ongeveer 3.5 m2 en het separate toilet van 1.15 m2 laten renoveren. De oude tegels en sanitair zullen wij zelf verwijderen. De werkzaamheden die de vakman dient uit te voeren zijn als volgt: Badkamer: -badkamer meubel plaatsen; -thermostaatkraan plaatsen; -glazen douchewand plaatsen; -muren betegelen; -vloer betegelen; -warmwaterleiding wegwerken. Toilet: - Staand toilet vervangen door zwevend toilet en afvoer verplaatsen; - Nieuw fonteintje ophangen; - Muur halfhoog betegelen; - Vloer betegelen.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is ongeveer 2.3 bij 4 meter. Alles moet eruit (tegels wand+vloer,douchecabine en wastafel) en alles moet er weer nieuw in met wandtegels van 60 x 30 centimeter. Op de vloer grotere vierkante tegels, nieuwe douchecabine of douchewand met thermostaatkraan en een wastafel met wastafelkast. Graag een offerte wat het gaat kosten.

Glazen douchewand aanbrengen

Ik wil in de badkamer een douchewand van glas laten aanbrengen en de kraan van de douche vervangen door een thermostaatkraan. Hoeveel vraagt u als voorrijkosten? Graag een offerte sturen. De materialen zijn in bestelling. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Badkamer herstellen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte opvragen voor herstelwerkzaamheden van onze badkamer. Wij hebben eind december de sleutel gekregen van onze koopwoning, de woning is ± 5 jaar oud. De badkamer zag er op het eerste oog erg mooi uit, maar na de eerste keer de douche gebruiken is onze mening hierover veranderd. De afvoer van het water is niet zoals dit moet zijn in een douche, aangezien het water wegloopt richting de deur en eronder door i.p.v. richting het putje. Maar daarnaast is ook de thermostaatkraan niet warmer of kouder te verstellen. Deze staat alleen maar op ongeveer 38 graden. Tevens zijn de vaste douchewand en douchedeur allebei scheef afgesteld, maar de stelboutjes zijn niet meer te gebruiken. Hierdoor sluit de douche niet goed tegen de vaste wand, er blijft altijd een kier open staan. Ook het tegelwerk is helaas niet zo recht als men mag verwachten. Wij hopen dat dit 'gewoon' scheef betegeld is, en niet dat er een andere oorzaak achter zit, bijvoorbeeld vocht of waterschade. Graag zouden wij een vrijblijvende offerte opvragen voor het opmaken van de schade en de wat de herstelkosten hiervoor zouden zijn. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wachten uw reactie met belangstelling af.

Casco badkamer afbouwen

Ik wil een casco badkamer van een nieuwbouwhuis laten afbouwen. De oplevering is pas eind 2016. Maar we moeten nu al kiezen of we casco willen opleveren. Vandaar dat ik nu al een offerte zou willen ontvangen. Gewenste uitvoering van het werk is in de winterperiode. De aan- en afvoerleidingen liggen afgedopt klaar voor de indeling. De verdiepingsvloer bestaat uit kanaalplaatvloeren. In de badkamer moet komen: - Een inloopdouche met glaswand (1,20 x 2,00 m1) en Easydrain (de aanvoer van de douchekraan zit nu op de woningscheidende wand, maar moet worden verplaatst naar de wand tegen de slaapkamer); - Grohe thermostaat douchekraan met glijstang; - Een kunststof ligbad (1800 x 800 mm) betegeld met vloertegels. Locatie aan-en afvoer is al goed; - Grohe thermostaatkraan voor ligbad; - Handdoekradiator met wandaansluiting 1800 x 600 mm. Aan- en afvoer verplaatsen; - Een zwevend wastafelmeubel van minimaal 100 cm breed met aan-en afvoer in de wand, keramische wasbak en 2 lades. Aan-en afvoer moeten opzij verplaatst worden, zodat deze midden tussen de radiator en douchewand komen; - Grohe kraan met een hendel (met voldoende ruimte om haren onder te kunnen wassen); - Verlaagd plafond met spotjes en dimmer; - Wandtegels waarschijnlijk 40x20 cm met lichtgrijze voeg (24,90 m2) tot aan het plafond en vloertegels 60x30 cm (ook aan zijkant bad) (8,95 m2) met donkergrijze voeg. Arbeid en materiaal graag apart offreren.

Badkamer en toilet vernieuwen

Ik wil de badkamer op de bovenverdieping vernieuwen, er moet komen rechthoekige wand en vloertegels, douchewand, douche, thermostaatkraan, leidingswerkzaamheden, zwevend toilet, 2 kolommen 1 groot voor badhanddoeken en een klein om toiletrollen in te verbergen, badmeubel, ledspots en radiator (groot). De afm van de badkamer is ongeveer 3 bij3 meter, toilet beneden moet nieuwe rechthoekige wand en vloertegels, nieuw fontein met opbergkast, hangtoilet inbouw, spots, nieuw plafond met led spots, kolom voor toiletrollen, afm, 1,5x1,5m2