Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchewand plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchewand plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchewand plaatsen

Het totaal renoveren van mijn badkamer

Ik zoek een specialist voor het renoveren van mijn badkamer. De badkamer is 300 bij 275 cm groot. Het gaat om het verwijderen van het ligbad, wandtegels en overige meubels. Vervolgens gaat het om nieuw tegelwerk, tegels op bestaande vloertegels aanbrengen, nieuw badmeubel plaatsen, nieuwe douchewand plaatsen, sanibroyeur plaatsen, verlichting aanbrengen, nieuwe spiegel aanbrengen, er kan zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van bestaande leidingen e.d. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.

Badkamer en WC verbouwen

Wij willen onze badkamer en 2 WC's opnieuw laten betegelen, de WC-potten en de radiator vervangen en een glazen douchewand laten plaatsen. N.B. De termijn is beperkt tot de periode tussen oplevering huis (16-11-2020) en verhuizing (28-11-2020).

Opknappen badkamer en WCs

Wij zouden in ons nieuwe huis graag de badkamer en 2 WC's op laten knappen. We willen tenminste de vloeren opnieuw betegeld, plaatsen van een douchewand (glas?), de radiator in de badkamer vervangen, evenals de WC-potten (hangende WC). Wij zijn nog erg oriënterend hoe we alles eruit willen hebben zien, dus hierover gaan we graag in gesprek met de specialist. Wij krijgen 16-11 de sleutel van de woning. Wij willen het werk dan binnen 2 weken hebben uitgevoerd, aangezien we daarna zullen verhuizen.

Douchewand met schuifdeur plaatsen

Douchewand met schuifdeur plaatsen de breedte is 160 cm en hij moet 200 cm hoog zijn 1 muur is recht de andere muur is schuin graag hier rekening meehouden.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een douchewand kopen en laten installeren. Het liefst een hoekmodel, van ongeveer 200 cm hoog en 70 en 80 breed. Ik ben op zoek naar een zo goedkoop mogelijke optie hiervoor.

Douchedeur en douchewand plaatsen

Het plaatsen van een douchedeur en een douchewand, van twee keer 90 cm breed. De spullen heb ik al, het gaat enkel om het plaatsen op een bestaande tegelvloer. Vastschroeven aan de muur en afkitten. 1 foto bijgevoegd van de douchecabine; onze badkamer lijkt hier erg veel op. Graag reactie.

Badkamer volledig verbouwen

Volledige verbouwing van de bestaande badkamer. Vooralsnog verwacht ik zelf alle basis spullen te kopen. Aansluitmaterialen en voorzieningen dienen in de offerte opgenomen te zijn. Kenmerken overzicht: Slopen bestaande badkamer (is al 2x betegeld) tegels 60x60 vloer en wanden Schuin plaatsen/aansluiten whirlpool bad (bijna dezelfde plek als huidig gewoon bad) Inbouwkraan achter bad plaatsen in opbouw 3 hoek Verlaagd plafond maken tbv 4 inbouw spotjes, schuine wand afwerken Nieuwe radiator plaatsen (ongeveer op oude plek) Elektrische vloerverwarming aansluiting en plaatsen (3,5 m2) Douche muur plaatsen (tot aan plafond) met nisje erin Douchegoot plaatsen in een schuin aflopende vloer Inbouw douchekraan met 2 douchekoppen Douchewand wordt pas nadien geplaatst (buiten opdracht) Volledige toilet plaatsen/inbouwen 15cm muurtje muurtje wc doortrekken over gehele muurlengte 2 elektra punten maken links en rechts naast spiegelkast Spiegelkast ophangen/plaatsen met verlichting erin Badmeubel plaatsen (1 mtr breed) Stoomgenerator aansluitingen aanleggen: - Water aanvoer aansluiting - Water afvoer aansluiting - Stroom - Aansluiting generator naar een soort stuurbox (kabeltje) - Stuurbox naar een bedieningspaneel - Stuurbox naar een temperatuursensor - Stuurbox naar 1 ledlamp in de doucheruimte (ik verwacht nog 3 ledlampen in de badkamer zelf, los geschakeld van de douche) - Stoomleiding naar de doucheruimte

Een badkamer op de eerste verdieping verbouwen

Wij willen onze badkamer laten verbouwen. Dat betekent dat we een toilet willen verplaatsen, een bidet willen laten plaatsen, de douche vergroten, douchewand, vloerverwarming en opnieuw betegelen (vloer en wanden). Ik zou het fijn vinden als iemand langs komt om opties te bespreken. De badkamer is ongeveer 220 bij 250 cm groot. Ik bespreek graag met de vakman wie de benodigde materialen inkoopt.

Inloopdouchewand en deur plaatsen

Glazen douchewand en douchedeur plaatsen.

Badkamer renoveren

Het is op dit moment een oude badkamer uit 1970, dus er moeten aanpassingen gedaan worden in het leidingwerk (vanaf de zolder). Verder moet er een nieuwe zandcementvloer en daarna een tegelvloer gelegd worden. Nieuw wandje plaatsen tbv de douchewand, en nieuw sanitair. De badkamer is 2,30 x 2,30 meter. Het sloopwerk doe ik zelf.