Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchewand plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchewand plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchewand plaatsen

Glazen douchwand plaatsen

Van een bestaande glazen douchewand is 1 paneel gesprongen. Nu willen wij een nieuwe glazen douchewand laten installeren. Het betreft een douchewand van 80x200cm (8mm).

Douchewand plaatsen

Ik wil een douchewand laten plaatsen op de tegelvloer van 1 meter breed 2 meter hoog met muurprofiel en muurstang

douchewanden plaatsen

Graag willen we een nieuwe douchewand plaatsen. Vervangen douchewanden voor nieuwe in een hoekopstelling. Het gaat om 1x schuifwand 140 cm + 1 zijwand 90 cm. De bestaande wanden zijn al gedemonteerd, dus alleen plaatsen nieuwe. Het is gelegen op de begane grond. De oude douche is al verwijderd.

Douchewand plaatsen

Badkamer is geheel gerenoveerd alleen een douchewand moet geplaats worden. (800x2000mm) Lijkt mij een uur werk voor vakman/vrouw.

Plaatsen badkamer en toilet nieuwbouwhuis

Voor ons nieuwbouwhuis dat in september wordt opgeleverd zijn wij op zoek naar een specialist die onze badkamer en toilet wil plaatsen. De badkamer en het toilet worden casco opgeleverd, dus er moet nog wel een zandcement dekvloer gemaakt worden. Verder betreffen de werkzaamheden het installeren van de douche (drain, douche, douchewand) het plaatsen van een toilet met inbouwreservoir, het plaatsen van een wandmeubel en het tegelen van de ruimtes. De ruimte wordt casco opgeleverd. In de bijlage heb ik de bouwtekeningen van het huis toegevoegd. Het leidingwerk zit al op de juiste positie. Rond de eerste of tweede week van oktober zouden we waarschijnlijk willen beginnen.

Plaatsen van een douchebak.en evt glazen douchewand

Wij willen graag een douchebak laten plaatsen in onze badkamer. Deze willen we graag door de vakman laten bestellen. Het zou dan gaan om een zo laag mogelijke douchebak van villeroy en boch architectura 100 cm x 100 cm. De douchekabine zelf is al aanwezig. De badkamer zelf is gelegen op de eerste verdieping.

Douchewand plaatsen

De badkamer in onze nieuwbouw woning is af op douchewand na. Douche is 90 x 90 cm en is tegen twee wanden geplaatst (achter en rechts), voor en links moet douchewand worden met links de deur (geen schuif). Wat zijn de kosten om dit te plaatsen en kosten van de wand?

Badkamer douchewand montage

Het leveren en plaatsen van een nieuwe douchewand (90x200)

Douche wand plaatsen in de badkamer

Gekochte glazen douche wand aan muur plaatsen. Het gaat om een douchewand van ongeveer 90 x 90 die direct geplaatst kunnen worden.

Plaatsen van douchewand en deur

Ik wil een Sealskin douchewand (120cm x 200cm) en douchedeur (90cm x 200cm) laten plaatsen.