Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchewand in nis plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchewand in nis plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchewand in nis plaatsen

Douchewand plaatsen

Er moet een douchewandje geplaatst worden in een nis. Wand is 60 cm en alles zit er bij.

Douchewand in nis plaatsen

Ik zoek iemand die een douchewand met deur (Novellini Young 2. 0 G+F in lijn) kan plaatsen in een douche-nis in onze nieuwe woning in Amsterdam (Oostpoort).

Douchedeur en douchewand monteren

Montage van een douchedeur (100 cm x 200 cm) in een nis in de badkamer. En montage van een douchewand (120 cm x 200 cm) plus afkitten in de doucheruimte. Beide producten zijn van Sealskin Get Wet, serie I AM. Zie bijgaande folder. Ik heb ook beide montagehandleidingen toegevoegd.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer van 2 x 3 meter - Bad verwijderen - Vloer + wanden opnieuw tegelen (oude tegels weg) - Plafond verlagen met inbouwspots - Wastafel naar plek bad (+ elektrisch verleggen) - Muur met nis plaatsen tussen inloopdouche en WC (+ betegelen) - Nis achter wc creëren inclusief spotje bovenin - Douche op zelfde plek - Vloer inloopdouche in afschot (zelfde tegel als rest van vloer) - Materialen aanwezig (tegels, verwarming, douchegoot, douchewand etc.) Er zijn foto's en een schets van de nieuwe situatie. Graag spreek ik dit verder met u door. - Daarnaast tegels (vloer + wand) uitgelijnd met voeg

Badkamers afmonteren

Ik wil 2 badkamers laten af monteren De ruimtes moeten 1 dezer dagen getext worden en dan is het zover klaar om 2 badkamers, 4 x wc te plaatsen. Ook de spiegels. Doucebakken zijn al geplaatst 4 x toilet met inbouw reservoir 2 fontein met kraan 2 x wastafel meubels & 2 kranen 1 x Douchewand 140 1 x Douchedeur nis 90 2 x Douche mengkranen 2 x vrijstaand Bad 2 x Staande badkraan

Plaatsen van een nieuwe badkamer

Graag eerst reageren per e-mail! In ons huis van 1979 dat wij in oktober gaan verbouwen, willen wij een nieuwe badkamer plaatsen. Het volgende zullen wij zelf regelen: • De oude badkamer zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. • Wij laten een gipsplaten plafond met spotjes aanleggen. • De wanden laten wij niet betegelen, maar stukadoren met speciaal waterbestendig stucwerk, hiervoor zullen wij een aparte specialist inschakelen. Voor het plaatsen van de nieuwe badkamer zijn wij op zoek naar een badkamer installateur die de nieuwe badkamer plaatst, inclusief de volgende werkzaamheden: • Verleggen van de leidingen van de CV, water en afvoer (toilet, douche en wasbak) waar nodig • Aanleg en testen van douche-afvoer • Plaatsen en betegelen van de vloer met afschot voor de douche • Plaatsen douchewand • Plaatsen wastafelmeubel met 2 wastafelkommen • Plaatsen, aansluiten en testen van kranen in douche en boven wastafel. • Plaatsen, aansluiten en testen zwevend toilet • Plaatsen, aansluiten en testen van design-radiator • Ombouw van het toilet tot aan plafond, met nisjes aan douchekant en 1 nis boven het toilet met inbouwlampje • Afkitten waar nodig Wij leveren/doen • Het stucwerk van de wand en het plafond zoals hierboven beschreven • Het verven van het plafond • Douchewand met aansluitmateriaal • Zwevend toilet en toebehoren • wastafelmeubel, kommen en kranen • Vloertegels • Designradiator • Afvoer Wij verwachten dat u meeneemt in de offerte: • Al het overige, inclusief: o Tegellijm, voegmateriaal, etc voor vloer o Ombouwmateriaal en pijpmateriaal o Kit o Aansluitmaterialen Overige informatie: • Het plaatsen van de badkamer zal in de tweede/derde week van oktober moeten gebeuren. • In overleg kunnen we bepalen of het stucwerk van de wand vooraf, of ergens gedurende het proces moet plaatsvinden. Bijlagen: 1. Oude plattegrond badkamer 2. 2D Nieuwe plattegrond badkamer 3. 3D nieuwe tekening badkamer 4. Beschrijving/link

Installatie van een nieuwe badkamer

Installeren van een nieuwe badkamer van 162 x 205 x 230 cm. Sloopwerk en afvoer doe ik zelf. Installatie van hangend toilet met inbouw closet. Design radiator. Slimline wastafel. Vloertegels 60 x 60 cm en wandregel 20 x 60 cm. Douchewand of douchemuurtje met nis. Mechanische afvoer in plafond welke afgewerkt dient te worden en voorzien van inbouwspots. Offerte huidig indeling en bekijken mogelijkheden andere indeling. Start week 28 of 29.

Sanitair installeren in de badkamer

Wij zouden graag een glazen schuifdeur/ douchewand van 150 cm breed willen laten plaatsen in onze badkamer. Het betreft een nis. We ontvangen graag uw montageprijs.

Douchecabine in de badkamer maken

Betreft het verwijderen van oude douchecabine en douchebak, aanpassen van leidingwerk voor warm en koud water, plaatsen van de nieuwe douchecabine en douchebak en het deels opnieuw betegelen van de douchewand. Type: Bali, bestaande uit een vaste wand en een draai- nis deur.

Douchewand en badkamermeubel plaatsen

Onze nieuwbouwwoning wordt rond half december opgeleverd. Wij willen er daarna in de badkamer wat montagewerkzaamheden laten verzorgen. Het gaat om het plaatsen van een doucheschuifwand (Duscholux Bella Vitta 3 van 140 cm) in een nis. Verder moet er een badkamermeubel met dubbele wastafel en 2 kranen worden gemonteerd en aangesloten. De breedte is 120 cm. Het gaat om een Linie Plus Sensa onderbouwkast met Linie Milio composietblad. De douchewand, het badkamermeubel met blad, kranen, afvoerpluggen en sifons worden door ons gekocht, de overige aansluitmaterialen hebben wij niet. Wij nodigen bedrijven die rond half december tijd hebben graag uit om te reageren met een offerte.