Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchewand monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchewand monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchewand monteren

Douchewand monteren

Ik wil een douchewand laten plaatsen. En laten bezorgen.

Glazen Balmani douchewanden plaatsen

Op 9 oktober worden 2 Balmani glaspanelen bij mij afgeleverd. Ik wil die hier graag laten monteren. Het gaat om een douchewand van 96 x 200 cm en een hoekstuk van 33 x 200 cm. Ze moeten worden bevestigd met muurprofielen, een steunarm en schroeven in een holle wand. De onderzijde moet worden afgekit. Ik laat de schroeven en kit graag leveren door de vakman. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Badkamer en toilet vernieuwen

Ik wil een badkamer vloer en wanden opnieuw laten tegelen. En oude tegels verwijderen. Hangtoilet plaatsen (gat is er al). Douchewand plaatsen. Wasbak meubel plaatsen. Aparte Toiletruimte opnieuw tegelen, hangtoilet monteren en gat boren. Het gaat om een totaal oppervlak van 22,9 m2 en er moet tot aan het plafond betegeld worden. De meeste spullen hebben we al, maar lijm bijvoorbeeld niet.

Glazen douchewand en deur monteren

Nadat mijn badkamer is gebouwd moeten er nu alleen nog een glazen douchewand met deur worden gemonteerd op een douchebak van 90 x 90 cm. Ik ga die zelf aanschaffen en wil graag van de vakman horen wat de montage zal kosten. De werkplek is goed bereikbaar.

Douchewand monteren

Montage van een douchewand in de badkamer.

Glazen douchewand laten monteren

Transparant glas, op maat, met hoek (een stukje van 20 cm) gelijmd met uv voor stabiliteit, plaatsen. Verankerd in de beton cire wand (freeswerk), bij voorkeur met ingreepje profiel en zonder gebruik van glasklemmen, of heel kleine. Maat: 110 cm breed, 180 cm hoog, hoekje 2 cm breed, 180 cm hoog,

Whirlpoolbad installeren en badkamer uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van een Whirlpool van 180 x 80 cm. De Whirlpool wordt aansluitingsklaar geleverd inclusief afvoer en overloop en het complete systeem is al voor gemonteerd. Het betreft een dichte whirlpool, wat je dus verder niet hoeft te betegelen. Alleen plaatsen, stopcontact aanleggen en de waterleidingen opzetten en afkitten. Verder moet mijn badkamer 110 cm bij 80 cm uitgebreid worden en betegelen. En de waterleiding naar de douchegedeelte getrokken worden, de douchesysteem monteren en douchewand plaatsen. Verder: twee closetten vervangen. Graag een gedetailleerde offerte sturen.

Whirlpool installeren en badkamer uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van een whirlpool 180 x 80. De whirlpool wordt aansluitingsklaar geleverd inclusief afvoer en overloop en het complete systeem is al voorgemonteerd. Het betreft een dichte whirlpool, wat je dus verder niet hoeft te betegelen. Alleen plaatsen, stopcontact aanleggen en de waterleidingen opzetten en afkitten. Verder moet mijn badkamer 110 cm bij 80 cm uitgebreid worden en betegelen. En de waterleiding naar de douchegedeelte getrokken worden, de douchesysteem monteren en douchewand plaatsen. Verder: twee closetten vervangen. Graag een gedetailleerde offerte sturen.

Badkamers afmonteren

Ik wil 2 badkamers laten af monteren De ruimtes moeten 1 dezer dagen getext worden en dan is het zover klaar om 2 badkamers, 4 x wc te plaatsen. Ook de spiegels. Doucebakken zijn al geplaatst 4 x toilet met inbouw reservoir 2 fontein met kraan 2 x wastafel meubels & 2 kranen 1 x Douchewand 140 1 x Douchedeur nis 90 2 x Douche mengkranen 2 x vrijstaand Bad 2 x Staande badkraan

Glazen douchewand monteren

Onze glazen douchewand is uit de sponning gevallen maar is gelukkig nog heel. We laten die douchewand hier graag weer installeren. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn. Ik ben telefonisch lastig bereikbaar, maar als u de voicemail inspreekt bel ik altijd terug.