Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchevloer op afschot maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchevloer op afschot maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchevloer op afschot maken

Douchevloer op afschot maken

2 X AFSCHOT MAKEN IN BADKAMER (NADAT DE DRAINS AANGESLOTEN ZIJN, HIERVOOR ZOEK IK OOK NOG IEMAND); GEZIEN DE PLANNING MOET AFSCHOT GEMAAKT WORDEN MET CEMENT WAARAAN EEN DROOGVERSNELLER IS TOEGEVOEGD (CEMTHA). AFSCHOT 1= 180 X 100 CM, AFSCHOT 2 = 120 X 100 CM UITVOERING OP ZEER KORTE TERMIJN DWZ WEEK 19 (7-11 MEI)

Badkamer en toilet renoveren

Ik wil de badkamer en de toiletruimte laten renoveren. De badkamer is 200 x 325 cm wandhoogte is 240 cm. De bestaande tegels zitten op sommige plekken los en zullen gesloopt en afgevoerd moeten worden. Het bad, douche en toilet moet op dezelfde plek komen. Het toilet moet vervangen worden voor een zwevend toilet. Bij de douche moet een douchewand gemaakt worden (betegeld) en de douchevloer op afschot met een drain. Het bad van 180 cm moet vervangen worden door een acryl (bijvoorbeeld) bad. Ook een badmeubel en radiator moeten gemonteerd worden. Inclusief afkitten. Toilet: Het toilet is 90 x 160 cm. Wandhoogte is 244 cm. Verwijderen en afvoeren tegels, vervangen toilet door een zwevend toilet. Inclusief afkitten. Graag arbeid en alle benodigde onderdelen aanbieden (zoals lijm, voeg, kit en dergelijke), sanitair lever ik zelf aan. Aanvang naar verwachting 24 juni.

Badkamer bouwen in houten vakantiewoning

Het gaat om het verbouwen van een inpandige berging van een houten zomerwoning naar een badkamer met o.a. een douchevloer op afschot voor het gebruik van een douche-rolstoel van een man met beperkingen, de wanden moeten deels betegeld worden en er moet een rolstoelwastafel geplaatst worden. De inpandige berging is 1.87 x 2.90 meter groot. In de losstaande buiten berging wil ik graag wat planken laten ophangen.

Badkamer en toilet in een casco nieuwbouwwoning maken

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt medio juli 2017 opgeleverd. We laten daar de toiletruimte beneden en badkamer boven casco opleveren, maar wel met enig leidingwerk op de juiste plek conform de installatietekeningen. De badkamer is 310 x 225 x 260 cm en heeft een schuin dak met dakraam. Er zijn waterleidingen voor warm en koud water en de afvoer voor het toilet is aanwezig. De overige leidingen moeten aangelegd worden. De combiketel staat op de zolder. Er moet (vermoedelijke elektrische) vloerverwarming worden geplaatst met een dekvloer. Er moet een douchevloer op afschot met een douchedrain, een doucheset en douchedeur worden geplaatst. Verder een vrijstaand bad met staande kraan, een inbouw toilet, een badmeubel met wastafel, 2 kranen en een spiegel en een radiator. We willen in de tegelwanden ook enkele nissen laten opnemen en daar nog overleg over hebben. Er moet ook nog een extra stopcontact worden gemaakt. De schuine wand willen we laten betegelen tot 120 cm hoogte. Daarboven willen we stucwerk en ook het plafond moet gestuukt worden. Op de muren willen we grote tegels. In de toiletruimte beneden komt een vrijhangend toilet en een fonteintje. We zullen zelf alle materialen naar onze eigen smaak aanschaffen. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Douchevloer op afschot maken en betegelen

Wij zijn zelf bezig met onze badkamer en zijn op zoek naar een vakman voor het tegelen van de vloer en het plaatsen van een afschot in de douche. De vloer tegels zijn 60 bij 60 cm, de wandtegels zijn 30 bij 60 cm en 1 wand dient met striptegels betegeld te worden. De vloer oppervlakte is 2.10 bij 2.10 meter en de hoogte van de badkamer is 2.40 meter. In de eerste week van oktober verwachten wij dat de badkamer tegel klaar is.

Granito douchevloer aanpassen

De afvoerput van mijn douche is verplaatst, dus er dient een nieuw afschot te komen. De bestaande vloer is van granito en heeft een oppervlakte van 2 m2. Wat zijn de mogelijkheden en kosten?

Doucheput verleggen en vervangen door easy drain

Situatie: douche (90x90) heeft een vlakke vloer en een put in het midden. Het water dus loopt niet weg. Ik wil graag een drain 80cm aan achterkant, en afschot daarheen. Te doen: 1-Open maken douchevloer, demonteren bestaande doucheput, omleggen bestaande leiding naar de zijkant vd douche, daar drain 80cm monteren, afschot daarheen maken, opnieuw betegelen 2-Novellini douchedeur, 2 delig, van gewoon helder glas gemonteerd. 3-nieuwe handdoekradiator, 50cm breed, wit, roestvrij… (en dus aftappen, montage, weer vullen, ontluchten cv installatie)

Badkamer en toiletten installeren

Hierbij zouden wij graag een offerte aanvragen voor het plaatsen en monteren van 2 toiletten en 1 badkamer (d.w.z. plaatsen/monteren elektrische vloerverwarming, sanitair en volledig afwerken incl. tegelen) Leveren benodigde materialen, behalve het sanitair. Bijgaand stuur ik u de ontwerptekeningen en tracht u zoveel mogelijk informatie te verschaffen. Betreft een nieuwbouw woning. Casco oplevering van natte ruimten. Uitvoer werkzaamheden oktober 2015 (kan wijzigen i.v.m. eventuele vertraging oplevering woning) Bijgevoegd het reeds door ons aangeschafte sanitair. Alleen voor de douche komt een wijziging. Dit wordt geen douche met plafondbuis, maar een doucheplaat van 50 x 50 cm die in het plafond komt (M111 Hotbath Mate hoofddouche). Daarnaast stuur ikeen globale omschrijving van de werkzaamheden. Alle kranen in badkamer en toilet zijn inbouw max. diepte 5-6 cm. Glazen douchewand dient op de vloer gemonteerd te worden. Douchevloer op afschot. Verlaagde plafonds met spots. Locatie nieuwbouw woning Berkel en Rodenrijs. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Indien u nog vragen heeft, neemt u gerust contact met mij op.

Badkamervloer aanpassen

Monteren van douchedrain (goot) en het noodzakelijke verhogen van gedeelte van douchevloer voor inloopdouche. Verhoogde douchegedeelte betegelen op afschot en waterdicht maken. Afmeting verhoging is 2.30 x 0.90 m. De bestaande ondervloer is van hout (houtskeletbouw). Tegels zijn aanwezig, de rest in offerte meenemen.

Badkamer laten aanpassen

De badkamer moet worden aangepast: Het verwijderen van de douchecabine en het creëren van een douchevloer op afschot, vloer aflopend naar hoek van de douchekraan/plaats waar douchecabine zich bevond. Circa 1.5 bij 1.5 meter. Aanhelen van wandtegels, l-vorm, van vloer tot plafond, circa 1.5 meter. Het plaatsen van een drempelhulp bij drempel van circa 2 cm) van gang naar badkamer. Inkorten deur badkamer (waarschijnlijk zal hiervoor ook de deur van badkamer ingekort moeten worden, omdat deze anders niet meer dicht kan na aanpassen drempel).