Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doucheset en thermostaatkraan monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doucheset en thermostaatkraan monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doucheset en thermostaatkraan monteren

Doucheset en thermostaatkraan monteren

Ik wil een doucheset en thermostaatkraan laten monteren.

Complete doucheset laten installeren

Ik zou graag een complete doucheset willen laten installeren (incl. nieuwe thermostaatkraan). Allereerst willen we graag dat er een vakman naar komt kijken. Wij hebben wel warm en koud water prima lopen via andere kranen maar die douche geeft alleen maar heet water de laatste tijd.

Doucheset en thermostaatkraan monteren

Onze doucheset is recentelijk kapot gegaan. We hebben de materialen in huis, maar hebben hulp nodig met het vervangen van het huidige materiaal en het bevestigen van de nieuwe onderdelen. Het zal gaan om een douchestang, de douchekop en de thermostaat kraan.

Douchekraan door thermostaatkraan vervangen

Ik wil in de douche mijn oude kraan voor een thermostaatkraan vervangen en meteen een nieuw doucheset laten monteren. De kraan en de doucheset haal ik zelf bij Praxis.

Douchecabine met thermostaatkraan leveren en plaatsen

Ik wil een douchecabine in mijn badkamer laten plaatsen (90 x 100). Tevens wil ik een nieuwe doucheset laten plaatsen (met thermostaatkraan). Materiaal niet in bezit.

Douchecabine renoveren

Ik wil de doucheset en thermostaatkraan laten vervangen. Afhankelijk van de prijs ook het volgende laten doen; wanden van de douchecabine opnieuw betegelen en witten en de kunststof douchebak vernieuwen. Graag in overleg wat de kosten zijn en of ik zelf de materialen aanschaf of dat u dat doet.

Badkamer en toilet opknappen

Toilet van 1.17 x 0.87 meter - verwijderen en afvoeren oude muurtegels/oud sanitair - afvoer toilet verplaatsen - ruimte opnieuw betegelen, zowel vloer als wanden - plaatsen inbouwreservoir, hangend toilet en fonteintje Badkamer van 1.93 x 1.85 meter - verwijderen en afvoeren oude muurtegels/oud sanitair - ruimte opnieuw betegelen (vloer/wanden) - plaatsen douchehoek, thermostaatkraan (douche), doucheset en badmeubel Nieuwe tegels en nieuw sanitair worden door opdrachtgever gekocht.

Betreft een nieuwbouw woning Badkamer ...

Betreft een nieuwbouw woning Badkamer wordt casco opgeleverd, evt leidingwerk iets aanpassen. aanbrengen van toilet (hangend), glazen douchedeuren die naar binnen en naar buiten kunnen klappen + doucheset thermostaatkraan. wastafel + mengkraan met onderkast en spiegel + verlichting, en als laatste een designradiator. Op de vloer tegels van 60 bij 60 en op de wand liggend 30 bij 45. 1 wand betegelen met 60 bij 15. Verder ontvang ik graag ook een indicatie van de duur van de werkzaamheden (dagen in totaal), zodat ik een beeld krijg van het arbeidsloon.