Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchescherm vervangen door nieuw douchescherm? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchescherm vervangen door nieuw douchescherm. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchescherm vervangen door nieuw douchescherm

Plaatsen douche

Ik ben opzoek naar een vakman die de volgende klus kan realiseren. De klus betreft het vervangen van de bestaande douchecabine met douchebak voor een nieuwe douchewand die wij zelf bestellen, waarbij de nieuwe afvoer in de vloer zal moeten worden verwerkt om er een inloopdouche van te maken. Mogelijk zal de gehele badkamervloer moeten worden vervangen met nieuwe tegels, oppervlakte ongeveer 3 bij 3 meter. Wij zijn op zoek naar iemand die de werkzaamheden kan uitvoeren en ons kan adviseren bij het plaatsen van het nieuwe douchescherm en het bestellen van de nodige materialen. Graag zie ik voorstellen met een richtprijs en mogelijke data voor de uit te voeren werkzaamheden tegemoet.

Douchecabine reinigen en opknappen

Wij willen/gaan binnenkort verhuizen. We zijn nu bezig met de laatste puntjes op de I te zetten, waaronder de badkamer een goede schoonmaakbeurt te geven. Het gaat om de douchebak 90*90 kwart rond met een schuif douchescherm. Zowel de deuren als de douchebak zitten onder de kalk en gele randen. Ook zit er naast een disign radiator die wat geroest is, deze moet vervangen worden incl een stukje radiatorbuis ( ong 30cm) Dus globaal gezien. Doucheruimte professioneel laten reinigen + vervangen/vernieuwen disign radiator.

Monteren badkamermeubel

Wij hebben bij de Praxis een badkamermeubel besteld met dubbele wastafel 120 cm en daaronder dubbele lades en spiegelkast met verlichting. Op dit moment hebben wij een meubel met enkele wastafel. Wij zouden graag het nieuwe meubel laten monteren incl. Kranen (aanwezig). Het oude meubel kunnen wij zelf verwijderen. Het meubel wordt verwacht in week 12 of 13. Dus in de weken erna zou de klus uitgevoerd moeten worden (begin april). Voor de volledigheid heb ik een foto van het huidige meubel + aansluiting bijgevoegd. Indien mogelijk zouden wij door dezelfde persoon ook de kitrand rondom het bad en douchescherm laten vervangen.

Douchescherm vervangen door nieuw douchescherm

Ons oude douchescherm is kapot en we gaan een nieuwe kopen bij Gamma. We zoeken een vakman voor de montage en ontvangen graag uw offerte.

Badkamer renoveren

Onze badkamer van 2 x 2 meter is rond 40 jaar oud en is toe aan een een gehele renovatie. We willen er een nieuwe douche met douchescherm, wastafelmeubel met wastafel en kraan, een toilet, een badkamerkast, een nieuwe designradiator en nieuwe afzuiging. Ook de vloer- en wandtegels moeten worden vernieuwd en we willen het plafond laten stuken. Verder willen we de badkamerdeur met het kozijn laten vervangen en de ruimte boven het kozijn laten dichten. Daar zit nu een kozijn met bovenlicht in. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave. Er mag ook een aanbieding in een aparte post worden opgenomen voor de levering van de materialen.

Sanitaire ruimtes aanleggen in oude molen

Wij hebben een oude houten (1950) jachthut gekocht in de Duitse Eifel in Eichen-Ingersberg gemeente Hellenthal. Inmiddels hebben we alles opgeruimd en gestript en deze week wordt de complete elektra vervangen. We zijn op zoek naar een allround aannemer die twee badkamers (170 bij 170 centimeter) respectievelijk (330 bij 220 centimeter) in een bestaande ruimte kan creëren en twee toiletten. Het betreft dus aansluitingen water, aan en afvoer, elektra, installatie wasbakken, glazen douchescherm en douche, drain en betegeling.

Montageklussen in de badkamer

Ik wil op mijn bestaande douchebak een douchescherm en een deur laten plaatsen. Verder wil ik mijn kraan daar laten vervangen door een thermostatische douchekraan en ook een goede handgreep aan de muur laten bevestigen. Ik zal de materialen zelf aanschaffen bij Gamma en ontvang graag uw offerte voor de montage.

Badkamervloer en douchecabine vervangen

Voor een badkamer in een rijtjeswoning (opp. Badkamer circa 10m2) zouden wij graag de vloer laten vervangen (oude tegels eruit, nieuwe vloer erin). Daarbij zouden wij graag het doucheputje verlegt willen hebben (deze zit nu midden in de badkamer, graag ongeveer 50 cm. Verplaatsen. Tenslotte zouden wij graag een afscherming van de douche in het kader van een douchescherm, douchekabine o.i.d. willen. Het gaat om een huurhuis en daarom zouden wij de kosten zo laag mogelijk willen houden. De manier van de badkamervloer opknappen (nieuwe tegels, waterbestendig laminaat etc. ) en plaatsen van een afscheiding tussen douche en de rest van de badkamer, maakt daarbij niet uit. Op de bijgevoegde foto is de oude badkamer te zien. Vanaf 1 februari beschikken wij over de sleutel en zouden wij graag z.s.m. de badkamer aanpakken.

Gedateerde badkamer renoveren

Wij hebben een maisonnette gekocht, een appartement op de 2e en 3e verdieping van een pand. Op de bovenste verdieping is een gedateerde badkamer van 290 x 160 cm zonder ramen. We willen de badkamer laten slopen en daarbij ook het tegelwerk vervangen. Er zit nu nog geen toilet in, en dat willen we er wel laten plaatsen. Verder willen we er een bad in, inclusief kraan, douchekop en douchescherm, een wastafelmeubel en een radiator. De vloer en wanden moeten opnieuw worden betegeld. We maken graag een afspraak om de situatie hier even te bespreken. Het is onze wens om zelf de materialen naar onze eigen smaak in te kopen. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Verbouwing van de badkamer

We willen onze badkamer graag laten verbouwen. Het gaat om vervangen van een badkuip door een inloopdouche, plaatsen van een douchescherm en tegelen van vloer en muren. De meeste materialen willen we graag zelf aanschaffen, wel graag in overleg met de vakman. We willen graag over de huidige betegeling heen te tegelen. De badkamer is ongeveer 2.40 bij 2.10 meter.