Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchescherm met deur monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchescherm met deur monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchescherm met deur monteren

Douchescherm met -deur monteren

Ik wil graag een douchescherm en deur laten monteren. Beide zijn 90 cm breed.

Douchescherm plaatsen

Ik wil een douchescherm kopen, een vast deel met een deur, heb al in de winkel geïnformeerd wat het kost om een douche scherm te monteren, konden mij de prijs niet noemen, wil graag weten als ik een scherm koop wat de installatiekosten zijn.

Montageklussen in de badkamer

Ik wil op mijn bestaande douchebak een douchescherm en een deur laten plaatsen. Verder wil ik mijn kraan daar laten vervangen door een thermostatische douchekraan en ook een goede handgreep aan de muur laten bevestigen. Ik zal de materialen zelf aanschaffen bij Gamma en ontvang graag uw offerte voor de montage.

Douchebak met sifon plaatsen

Het betreft plaatsen douchebak (90 x 90) inclusief sifon. Verhoogde constructie m.b.v. betonblok/latten. Bouwmaterialen hiervoor (nog) niet aanwezig. Montage douchescherm met deur optioneel.

Douchescherm en draaideur plaatsen

Voor onze douchehoek van 90 x 90 cm. hebben wij bij Praxis een combinatie van een glazen wand en deur gekocht die op de grond geplaatst en afgewerkt moet worden. De combinatie is te verstellen tussen 87 en 90 cm. Wij ontvangen graag een offerte voor de montage.

Douchescherm en -deur plaatsen

Het gaat hier om het plaatsen van een douchescherm en de deur. Geen cabine, maar twee glazen wanden waarvan 1 een deur is.

Sealskin douchewand in de badkamer monteren

Ik heb een Sealskin Get Wet C105 douchescherm van 90 bij 90 cm gekocht met 1 draaiende deur en 1 vaste glaswand, deze wordt thuis bezorgd. Graag zou ik deze geplaatst zien in mijn badkamer, rechtstreeks op de vloer op de rand die te zien is op bijgaande foto. Aanvullende materialen als kit graag verzorgd door de vakman. Plaatsing in principe begin juni (ben flexibel). Bij voorkeur reacties in eerste instantie via email.

Badkamer levensloopbestendig maken

Onze douche moet "bejaardenproof" worden. Wij willen graag een inloopdouche met behoud van de huidige muren. Bij de Karwei kunnen wij een douchescherm en deur bestellen die wij tussen de muurtjes geplaatst willen hebben, zodat de inloopdouche vergroot wordt van 70 centimeter naar 120 centimeter. Graag laten wij ons ook adviseren over de voor- of nadelen van het wel of niet plaatsen van een douchebak.

Douchecabine plaatsen in nieuwbouwwoning

Ik wil graag een douchescherm en -deur laten plaatsen in een volledig betegelde nieuwbouw badkamer. Douchescherm en -deur zijn reeds geleverd.

Glazen douchescherm met glazen deur plaatsen

Ik wil een douchewand van glas met glazen deur laten plaatsen. Plaatsing gebeurt in een bestaande situatie: een ruime douche, douchescherm en deur plaatsen op een al aanwezige kunststenen dorpel. De doucheruimte is nu open.