Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doucheruimten in sportfaciliteit opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doucheruimten in sportfaciliteit opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doucheruimten in sportfaciliteit opknappen

Doucheruimten in sportfaciliteit opknappen

Er is achterstallig onderhoud in dames en herendouche van een pand op de Kop van Zuid in Rotterdam. Het idee is om enkele douches af te sluiten, de boel netjes te maken en de resterende douches op te knappen. Er is sprake van reparatiewerk en er moet grondig schoon gemaakt worden of een passend alternatief gekozen worden. Bijvoorbeeld de tegelwanden en vloeren afsmeren met grindvloer of betonvloer of iets dergelijks. Een goed advies is welkom.