Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doucheruimte op zolder laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doucheruimte op zolder laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doucheruimte op zolder laten maken

Glazen douchedeur op maat laten maken en monteren

Ik wil graag een glazen deur met speciaal glas voor mijn doucheruimte. Er zal eerst gekeken moeten worden wat de mogelijkheden hiervoor zijn, en daarna de juiste afmetingen opmeten. Glas laten maken en plaatsen. De doucheruimte bevindt zich op de 2e etage van de zolder.

Doucheruimte op zolder laten maken

Ruimte is onbewerkt. Buizen voor warm en koud plus afvoer zijn al boven. Moeten alleen verlegd worden. Badkamer kopen wij zelf. Gaat om het plaatsen douche en wastafel. Het verleggen en aansluiten van de warm, koud en water afvoer. Waterdichte wand en ondergrond. Dit is nu gewoon van steen en ondergrond houten vloer. Eén wand wordt van glasblokken. Eventueel moet er ook betegeld worden. Het gaat om een ruimte van 3 m2.

Doucheruimte, toilet en maatwerk kast maken

Op de zolder willen we graag een toilet en een doucheruimte laten maken. Al het leidingwerk is al aanwezig. Afvoer en leidingen zijn al aanwezig. De muren en vloer worden gedaan door een ander bedrijf. Op de begane grond willen we naast de trapkast een kast laten maken, waarin we onze computer en papieren et cetera kunnen zetten.

Verbouwing badkamer

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de bouw van een tweede badkamer op de zolderverdieping van mijn woning. Het is een kleine ruimte van circa 2 x 2 meter welke voorzien moet worden van een badkamermeubel, inbouwtoilet (sanibroyeur), een doucheruimte en uiteraard het tegelwerk. De ruimte is momenteel leeg. De meeste onderdelen heb ik reeds aangeschaft en zoek een specialist om deze ruimte professioneel af te werken. De leidingen zijn er op de zolderverdieping, de cv staat er ook. Afvoer zit ook al op zolder, smal model.

Badkamer renovatie

Gehele badkamer renovatie: incl. sloopwerk, dakraam plaatsen, aansluiting (incl. electra) wasmachine verplaatsen naar zolder. Plafond verlagen, schuin dak na plaatsen dakraam stucen, betegelen wanden van vloer tot plafond, plaatsen 2 gipsmuren incl. betegelen (ivm doucheruimte), radiator + leidingen vervangen/ verleggen, plaatsen sanitair/ wastafelmeubel, afmonteren sanitair etc., kitwerk badkamer. Electra + verlichting (ver)plaatsen. Materiaal in overleg - eventueel leveren.

Verbouwing op zolder: douchecel met toilet bouwen

Op zolder doucheruimte met toilet realiseren tbv. sauna. De ruimte is er, even kijken hoe groot het moet worden. ik wil graag advies wat handig is en wat kan, ook bijvoorbeeld of toilet en douche apart kunnen. Sauna komt er direct naast. Ook voorbereiding sauna.

- toilet entree (tegels vloer en wand, ...

- toilet entree (tegels vloer en wand, zwevend toilet met reservoir, fontein met kraan) - badkamer (tegels vloer en wand, zwevend toilet met reservoir, wasmeubel met kraan, 1 m wand 7 cm tussen toilet en wasmeubel, whirlpool, verwarming, elektra, dakdoorvoer ventilator, 3 m wand voor wegwerken leidingen) - keukenafscheiding met woonkamer (2,55 m: wand-schuifdeur-wand; elektra verwarming verplaatsen, radiator) - keuken (muurdoorvoer wasemkap, trekken elektradraden) - meterkast (plaatsen extra groepen) - slaapkamer beneden (plaatsen radiator uit keuken) - doucheruimte (douchecabine, zwevend toilet - nog geen aansluiting, wastafel) - slaapkamer ( muurdoorvoer voor ventilatie, wastafel - nog geen aansluitingen: achter wastafel doucheruimte) - zolder (dakdoorvoer wasdroger)

Bestaande badkamer, geheel ...

Bestaande badkamer, geheel betegeld. doel: plaatsen van een bad voorbereiding: wasmachine naar zolder, diverse zoals waterleiding, afvoer + verwarmingsaansluiting zoveel mogelijk onzichtbaar aan/verleggen, daarna tegelwerk herstellen. Plaatsen bad. Douche blijft zoals die nu is, verder nog 1 wastafel aan de muur die misschien wellicht vervangen kan worden door dubbele wastafel. Douche in nu gesitueerd in overloopkast (bij badkamer getrokken), ruimte waarin bad + wastafel(s) komen is bijna vierkant, 215 bij 217. In de hoek van de Doucheruimte loopt een koker naar zolder (realisatie wasmachine naar boven). Aanwezige verwarming dient, ivm veels te groot voor idee nw indeling badkamer, vervangen te worden (stadsverwarming). We wonen in nieuwbouwgedeelte Oosterhout bij Nijmegen.

DE BADKAMER MOET KOMEN OP EEN OPEN ...

DE BADKAMER MOET KOMEN OP EEN OPEN ZOLDER. ALLES MOET NOG GEBEUREN INCLUSIEF CASCO. AANGEZIEN DIT SLECHTS BINNEN MUREN ZIJN IS DE MATERIAALKEUZE MAKKELIJK. ALLE APPARATUUR MOET OOK NOG AANGESCHAFT WORDEN. Het moet een vrij grote badkamer worden. Ruimte is geen probleem. Eventueel voor later uitbreiding met Sauna. Nu vooralsnog slechts een (groot) Bad, een a 2 wastafels, een douche ruimte (slechts gescheiden door vaste wanden met een open voorkant) en een toilet. De vloer zouden we graag betegelen, alsmede een gedeelte van de wanden (half hoog). Een wand van de badkamer is het dak, waarin 2 grote dakramen moeten komen. De andere drie wanden van de doucheruimte moeten gemaakt worden.

De badkamer is momenteel standaard ...

De badkamer is momenteel standaard uitgerust met douche, wastafel en toilet. Tevens staat de wasmachine in de badkamer. We willen graag een bad/douche combinatie. Een andere wastafel en de wasmachine naar zolder. (er is waterleiding en afvoer op zolder aanwezig maar niet helemaalop de juiste plek). Verder willen we graag een tegelvloer. Huidige vloer is een granieten vloer met putje bij de douche. Momenteel maken wastafel en douche, die naast elkaar zijn geplaatst gebruik van dezelfde waterleiding en kraan. (Kraan/douche is tussen wastafel en doucheruimte op de wand geplaatst met een lange zwenkkraan om boven de wastafel uit te komen). We zouden de wastafel wellicht naar de plaats van de wasmachine willen verplaatsen. Tot zover. De rest moet wellicht door de aannemer beoordeeld worden