Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doucheruimte opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doucheruimte opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doucheruimte opknappen

Douchecabine reinigen en opknappen

Wij willen/gaan binnenkort verhuizen. We zijn nu bezig met de laatste puntjes op de I te zetten, waaronder de badkamer een goede schoonmaakbeurt te geven. Het gaat om de douchebak 90*90 kwart rond met een schuif douchescherm. Zowel de deuren als de douchebak zitten onder de kalk en gele randen. Ook zit er naast een disign radiator die wat geroest is, deze moet vervangen worden incl een stukje radiatorbuis ( ong 30cm) Dus globaal gezien. Doucheruimte professioneel laten reinigen + vervangen/vernieuwen disign radiator.

Doucheruimte opknappen

Graag zou ik wat werkzaamheden laten uitvoeren bij een apart douchegedeelte. De voeren van de tegelvloer zijn slecht en deze zou ik graag laten vervangen daar waar mogelijk. Verder zou ik er een douchedeur op de tegelvloer en een badstoeltje willen laten monteren. De ruimte is ongeveer 1.50 bij 1.50 meter groot.

Doucheruimte opknappen

In de badkamer wil ik graad de radiator laten vervangen en het plafond laten witten. Het plafond is ongeveer 2.50 bij 2 meter groot.

Doucheruimte opknappen

Ik wil dumawalltegels laten aanbrengen over 6 vierkante meter, geen voorwerk nodig. Daarnaast het monteren van een Sealskin douchewand en deur, van 80 cm bij 80 cm, hiervoor moet nog wel de oude douche verwijderd worden en afgevoerd. Tevens het monteren van een thermokraan, douchestang en radiator. Tot slot het plaatsen van een badmeubel en spiegelkast. Wij hebben alle materialen al besteld.

Badkamer opknappen

Graag wil ik de vloer en wanden van mijn doucheruimte opnieuw laten betegelen. De oude tegels zijn Sphinx wandtegels van 25 bij 33 centimeter en de vloertegels zijn 25 bij 25 centimeter en die moeten dan ook eerst worden verwijderd. De hoek van de badkamer is minimaal 80 bij 90 centimeter en 260 centimeter hoog. Afhankelijk van de totale kosten van de renovatie van mijn huis, wil ik dan ook graag het douchegarnituur, douchewand en hangend closet vervangen.

Opknappen van de badkamer

Ik wil de badkamer deels laten verbouwen. Bad, toilet en tegels in de ruimte blijft zoals het is. Wat ik echter nieuw wil laten doen is het volgende 1. Verwijderen oude douchcabine (1.10 x 1.10 meter) en tegels in doucheruimte (de hoogte is 2.50 meter). Er zijn twee halve muurtjes (2.10 meter). 2. Nieuwe douchcabine plaatsen, incl kranen/douchkop etc. 3. De oude tegelwand heeft gelekt. Daardoor is er lekkage schade aan de buitenwand van de badkamer. Deze wand willen we opnieuw laten stucen

2e badkamer laten opknappen

Wij willen onze 2e badkamer opknappen. Wij slopen zelf alles eruit. Geen bad meer. Moet betegeld worden. Muurtje plaatsen om doucheruimte te creëren. Ik wil geen cabine meer. Nieuw badkamermeubel plaatsen en nieuwe wc. Dit alles wel op dezelfde plaats als nu dus de aansluitingen zitten er. De badkamer is 1.90 meter breed en 2.70 meter lang.

Doucheruimte opknappen

Ik wil de stijlen van mijn douchedeur graag laten herstellen of vervangen. De onderzijde daarvan is in slechte staat. Er moeten verder ook wat tegels worden opgeknapt die slijtage vertonen.

Doucheruimte in een chalet opknappen

In de bestaande doucheruimte in mijn chalet wil ik graag een nieuwe douchebak 80 x 100 centimeter (met inloopdouchewand) en nieuwe staand toiletpot plaatsen, inclusief leidingwerk en betegelen. De badkamer is ongeveer 1.5 x 1.5 meter.

Doucheruimte opknappen

Ik wil graag een douchewand laten plaatsen. Ook wil ik graag een wastafel en kraan laten demonteren en een nieuwe wastafel en kraan laten monteren. De materialen heb ik al besteld. Op het moment heb ik een douchegordijn hangen, deze zal ik zelf verwijderen.