Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchepaneel laten installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchepaneel laten installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchepaneel laten installeren

Douchepaneel laten installeren

Oude kraan verwijderen en een douchepaneel installeren.

Douchepaneel en kolomkast monteren

Nieuw douchepaneel installeren en de oude demonteren. En het monteren van een nieuwe kolomkast. Douchepaneel en kolomkast apart zelf aanschaffen of bij inbegrepen in overleg.

Douche installeren

Van de week is het veiligheidsglas van het douchepaneel in gruzelementen gevallen. Afhankelijk van de offerte zijn de twee opties of dat ik een nieuw douchepaneel laat plaatsen of een 'normale' douchekraan laten installeren.

In de kelder wordt een inloopdouche en ...

In de kelder wordt een inloopdouche en sauna geplaatst. Vloer met vloerverwarming is gestort. Er is voor de sauna 380v aangelegd. Leidingen voor sanitair moet nog worden gelegd doe. Sanitair moet nog worden aangeschaft. Er wordt een inloopdouche gemaakt met douchepaneel en stortdouche. Activiteiten die ik wil uitbesteden zijn: Plaatsen van wand en vloertegels. Installeren van de extra pomp voor de vloerverwarming. Leidingen van vloerverwarming en centrale verwarming liggen bij elkaar aansluit klaar, de pomp is aangeschaft. Afvoer aansluiten op de reeds aangeschafte drain. Plafont systeem graag advies en uitvoering.

Badkamer L2.06 X B1.46 X H2.54 nieuwbouw ...

Badkamer L2.06 X B1.46 X H2.54 nieuwbouw wordt casco in juni/juli opgeleverd. Leidingwerk is aanwezig en afgedopt. Alles kan op de bestaande plaatsen worden aangesloten. Werkzaamheden: Dekvloer storten Tegelwerk vloer (tegels 50X50) Tegelwerk muren tot plafon (tegels 35x60) Installeren en aansluiten: Douchecabine 90X90 Douchepaneel Radiator 50 cm breed Zwevend toilet en voorwandelement Wastafel 70 cm breed, spiegelkast en kraan

Badkamer afmetingen: 139x191x235 ...

Badkamer afmetingen: 139x191x235 (BrxLxH) Verwijderen oude badkamer wand en vloertegels. Verplaatsen van waterleiding & afvoer, elektra en CV. Wanden aanhelen. Aanbrengen cv of elektrische vloerverwarming. Betegelen vloer & wanden tot plafond. Installeren douchepaneel, kwartronde glazen douchecabine, badmeubel met spiegel/elektra/water en designradiator.

Tegelzetten toilet, installeren ...

Tegelzetten toilet, installeren inbouwtoilet (ipv bestaand duoblok) en vervangen fonteintje. Tegelzetten badkamer, installeren bad, badwand, douchepaneel en wasbak. Vervangen huidige radiator, moet ook iets hoger komen Totaal oppervlakte muren 32 m2, totaal oppervlakte vloer 6.5 m2. Wandtegels zijn gekocht (Spinx). NB een deel van de tegels komt op gipswanden. Sloop en afvoer oud tegelmateriaal is ook nodig.