Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchemeubel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchemeubel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchemeubel plaatsen

Douchemeubels plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een douchemeubel (2 wasbakken/kranen) en het plaatsen van een douchehoek ( doucheplaat plat op de grond ) met een glazen scheidingswand die aan het plafond bevestigd kan worden. Alle spullen zijn al in huis en de badkamer zal bij aanvang leeg gemaakt zijn.

Installeren badkamer en toilet

Wij hebben onlangs een badkamer en toilet aangeschaft die in week 36 geleverd zal worden. Voor het toilet (1,2 (l) x 1,0 (b) x 2,45 meter (h): het plaatsen van een hangend toilet (achteruitvoer aanwezig), tegelen vloer en muren tot plafond en plaatsen fonteintje en kraan. Voor het fonteintje zit nu een grondafvoer, deze moet worden verplaatst naar de muur. De toevoer komt al uit de wand. Voor de badkamer: (1,7 (l) x 1,7 (b) x 2,45 meter (h): tegelen van de vloer en de muur tot het plafond, plaatsen inbouw doucheset (kop komt uit de wand), plaatsen douchewand, plaatsen douchemeubel. Waterafvoer van de douche zal middels een drain gaan, vraag of hier de vloer voor dient te worden opgehoogd. Verplaatsen van de radiator ongeveer 2 meter verder op, plaatsen spiegel en aansluiten kraan op de wastafel. Uitvoering in de maand september. Anders in november.

Badkamer verbouwen

Badkamer geheel vernieuwen. Volledig strippen en weer opbouwen. Onder andere het tegelen van de wanden en de vloer. De wanden tot aan het plafond tegelen. Een douchemeubel plaatsen. De radiator vervangen. Alle sanitair installeren en afwerken. Verwijderen: tegels, douche, meubel, radiator en bad. De afmeting van de badkamer is ongeveer 3 x 2 meter. En 2.50 meter hoog.

Douchemeubel en douchescherm plaatsen

Ik wil graag twee klussen laten uitvoeren: 1. Het ophangen van een vrij-hangend douchemeubel in de de badkamer met tegelwand en het aansluiten van een wastafelkraan. De kraan heb ik al, het aansluit materiaal voor de kraan en afvoer heb ik nog niet. 2. Het plaatsen van een douchescherm in de douche. De douche heeft geen douchebak maar bestaat uit een verlaagd tegelwerk, 90x90 cm. Het douchescherm heb ik al in mijn bezit. De oplevering van het huis is 6 juli. Dan zo spoedig mogelijk deze klus doen.

Badkamer en toiletruimte verbouwen

Ik wil de badkamer laten uitbreiden en verbouwen. Er dient een muur doorgebroken (1.5 m breed en 2.20 hoog) te worden en een nieuwe muur gezet te worden zodat de badkamer vergroot wordt. Verder dienen de oude douche, douchemeubel, tegels en toilet verwijderd te worden. We willen vervolgens: * een bad (whirlpool) plaatsen; * een inloopdouche creëren; * een badmeubel en spiegel plaatsen; * een hangtoilet plaatsen; * badkamer opnieuw laten betegelen (muren + vloer). De badkamer is op de 1e verdieping gelegen Op de begane grond is een toiletruimte. Hierin dienen de volgende zaken te gebeuren: * het oude toilet en toiletmeubel verwijderen; * een hangtoilet plaatsen; * een toiletmeubel plaatsen; * tegelwerk kan blijven.

Badkamer laten verbouwen

Wij willen de badkamer verbouwen. De badkamer is 2.70 x 2.20 x 2.50 meter hoog. De oude tegels haal ik er zelf af en dan moet de badkamer opnieuw betegeld worden. Vervolgens het plaatsen van een inbouw toilet, inloop douche, douchekraan, douchemeubel, kasten en een radiator. Er moet 1 afvoer verlegd worden en alles moet worden aangesloten. Eind september of begin oktober uitvoeren.

Douchewand en badkamermeubel plaatsen

Betreft de montage van een douchewand (een enkele wand). Alsmede het plaatsen van een douchemeubel; model Shout (kan ik eventueel zelf in elkaar zetten) met spiegel (graag ook demonteren van de oude wasbak). Ik beschik zelf niet over materialen. Zou dan ook graag advies hebben over eventueel het afwerken met kit.

Badkamer opknappen

Badkamer opknappen: vloer tegels 2,7 x 2,22 m. Vloer en wand betegelen, 24m2. Plaatsen hangtoilet; douchemeubel; radiator. Lekkage opsporen en oplossen. Vanuit de douche komt er water door het plafond in de hal naar beneden lekken. Tegels vloer klinken hol. Wasmachine op zolder aansluiting maken.

Badkamer renoveren

Onze badkamer dient gerenoveerd te worden. De werkzaamheden bestaan uit: vloer bij toilet aansmeren (toilet staat nu deels los), toiletpot vervangen, tegelen vloer en wanden, dochecabine plaatsen, douchemeubel plaatsen. Afmeting van de badkamer: 2meter bij 2 meter. Materiaal kopen we zelf.

Verbouwing badkamer 3,5 x 2,5 ...

Verbouwing badkamer 3,5 x 2,5 mtr Verwijderen tegels van 2 wanden Verwijderen vloertegel verwijderen bad Verwijderen verhoging in doucheruimte Uithakken vloer in douche Uithakken draine Afschotleggen douche vloer Uitvlakken van 2 muren Voorstrijken wanden Aanpassenafvoer en warm en koud water t.b.v. badmeubel Betegelen wanden ongveer 38 m2 Betegelen vloer 10 m2 Inwassen tegelwerk Stucen plafond Afmonteren toilet Plaatsen douchedeur (glas) Plaatsen douchemeubel Afvoeren sloopmateriaal Offerte niet in één bedrag maar zoveelmogelijk specificeren zoals Slopen tegelen en invoegen Afmonteren Plafond afstucen