Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchekabine plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchekabine plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchekabine plaatsen

Douchekabine plaatsen

Ik wil douche kabine laten plaatsen

Douchecabine en douchegarnituur installeren

Ik heb via gamma een Douchekabine met bak en douchegarnituur besteld en ik wil hem graag laten plaatsen en instaleren.

Badkamer laten verbouwen

We willen de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 185 × 159 cm. 2.94 m2. Onze wensen: bredere wastafel waar 2 personen aan kunnen staan, liefst met 2 kranen en wasbakken bredere spiegel boven de wastafel met hierachter een kastje op spullen op te bergen een hang wc om ruimte te sparen, boven de wc opbergplank(en) een douchekabine in plaats van ons bad, dit met een lage rand(mini badje met stop) met regendouche en normale douchekop zoals u op de tekening kunt zien in de linkerhoek is er ruimte voor het plaatsen van een douchekast als het bad wordt vervangen voor een minibad met douchekabine tegels mat of glans in de kleuren taupe of grijs en wit nieuwe plafond met spotjes, afzuigsysteem( er zit geen raam in de badkamer) voegen die niet lelijk worden of gaan schimmelen vervanging radiator?

Badkamer vloer vervangen

Ik wil graag mijn badkamer verbouwen. Er zit nu een douchebak in, die haal ik zelf er uit inclusief alle tegels. Vervolgens moeten er overal tegels komen, en een afvoer voor de douche. Hoeveel kost dit? Hier na wil ik zelf een douchekabine plaatsen, sealskin compact 80 x 80 cm. De vloer moet dus gereed gemaakt worden om een doucekabine te plaatsen. Hoeveel kost dit?

Badkamervloer en douchecabine vervangen

Voor een badkamer in een rijtjeswoning (opp. Badkamer circa 10m2) zouden wij graag de vloer laten vervangen (oude tegels eruit, nieuwe vloer erin). Daarbij zouden wij graag het doucheputje verlegt willen hebben (deze zit nu midden in de badkamer, graag ongeveer 50 cm. Verplaatsen. Tenslotte zouden wij graag een afscherming van de douche in het kader van een douchescherm, douchekabine o.i.d. willen. Het gaat om een huurhuis en daarom zouden wij de kosten zo laag mogelijk willen houden. De manier van de badkamervloer opknappen (nieuwe tegels, waterbestendig laminaat etc. ) en plaatsen van een afscheiding tussen douche en de rest van de badkamer, maakt daarbij niet uit. Op de bijgevoegde foto is de oude badkamer te zien. Vanaf 1 februari beschikken wij over de sleutel en zouden wij graag z.s.m. de badkamer aanpakken.

Klussen in de badkamer

Verwijderen douchekabine, indien nodig herstellen badkamervloer, afsluiten van kraan in douche, putje plaatsen bij afvoer van de douche

Volledige douchecabine plaatsen

Ik wil een douchekabine laten plaatsen en monteren volledig.

Badkuip door inloopdouche vervangen

De badkuip moet eruit gehaald worden en dan een inloopdouche inbouwen. Geen douchekabine, alleen een glad vrije vloer plaatsen en een klein randje aan een kant, zodat het water niet de badkamer in kan lopen en een rails plaatsen voor een douchegordijn.

Douchecabine en thermostaatkraan plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een douchekabine en een thermostatische kraan.

Douchecabine plaatsen

We hebben een Elba Hoekinstap Telescopisch gekocht. Douchekabine plaatsen op betonnen gegoten vloer. Badkamer in oud Amsterdams pand. We willen liever geen douchebak als dit mogelijk is, maar weten niet of de douchecabine op de ondervloer geplaatst kan worden. In de winkel en in de beschrijving staat dat er geen bak onder hoeft maar we willen graag advies hierover. Moet er dan een strip onder of kit?