Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchehoek vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchehoek vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchehoek vervangen

Douchehoek vervangen

Ik wil graag mijn douchehoek vervangen. Afvoeren van het oude materiaal doe ik zelf.

Douchehoek en mengkraan vervangen

Een douchehoek plaatsen. 90x90 cm. De douchebak blijft. De oude douchehoek halen we zelf weg. Tevens een mengkraan vervangen. Die is al in huis. De cabine krijgen we vrijdag binnen. Kunt u vrijdag of anders zo spoedig mogelijk de cabine vervangen.

Douchehoek plaatsen

Ik wil graag mijn douchehoek vervangen. Dit is inclusief douchetub en doucheset. Het betreft de vervanging van een afgeronde douchehoek naar rechthoek. Tegelen zal niet nodig hoeven zijn. In de bijlage is de offerte van X2O met de nieuwe douchehoek opstelling en in de bijlage foto's van de huidige douchehoek. Plaatsing liefst ergens eind januari / begin februari. De douchehoek is onderdeel van een grotere bestelling. De overige onderdelen op deze bestelling hoeven niet geplaatst te worden.

Voegen vervangen in de badkamer

In de douchehoek van ongeveer 1 bij 1 meter dienen de voegen te worden verwijderd en opnieuw geplaatst.

Voegen en kitten douchehoek

In de douchecabine moeten de tegels opnieuw gevoegd worden en er moet opnieuw gekit. Verder het chiffon vervangen. De douche heeft een halfronde kunststof douchebak. De rand onder de douchebak is open dus er kan gemakkelijk de sifon vervangen worden. De voegen in de douche graag met 'vloervoegsel' dat wat harder is, zetten. Materialen graag meenemen.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Douchehoek (90 x 90 cm) moeten voegen vernieuwd worden en de kitranden in de gehele badkamer moeten vervangen worden.

Douchewanden vervangen

Ik heb nu een kunststof Douchehoek waarvan de schuifdeur stuk is en nu zou ik graag deze gehele hoek willen vernieuwen. Ik zou daarbij advies willen wat mogelijk is. En het liefst iemand die ook zelf de materialen hiervoor aanschaft.

Badkamer aanpassen

Ik wil heel graag mijn bad eruit en de muur verplaatsen, dit muurtje (geen draagmuur) is ooit gemaakt om de badkamer te vergroten voor een bad, het zijn gasbeton blokken. Nu wil ik het weer in de originele plaats terug. De muur moet hiervoor ongeveer 80 a 90 cm terug de badkamer in geplaatst worden. Dan wil ik mijn douchehoek en de nieuwe muur opnieuw laten betegelen. Er zijn oude tegels in de douchehoek en op de wand die verplaatst moet worden, die eruit moeten. Graag wil ik ook gelijk mijn oude kraanleidingen vervangen voor nieuwe leidingen en infrezen. Hier zit ook de cv leiding die ik ook wil vervangen en laten infrezen. Waarschijnlijk heb ik ook een nieuwe kleine verwarming nodig. Mijn oude verwarming is waarschijnlijk te groot voor de nieuwe muur en verroest. In overleg mag deze vervangen worden. De gehele vloer moet worden voorzien van nieuwe vloertegels. De badkamer is ongeveer 5 m2.

Onderhoudsklussen in de badkamer

Oud bad meubel verwijderen en afvoeren. Een soortgelijk nieuw bad meubel met nieuwe kranen ophangen en aansluiten. Enkele tegels van de badkamer vervangen. Dit zijn er 3 in de douchehoek. En waarschijnlijk ook 4 achter de radiator. De oude radiator verwijderen en afvoeren en een nieuwe radiator ophangen en aansluiten. Materialen zijn in bestelling. Kan waarschijnlijk vanaf week 21 uitgevoerd worden.

Douchehoek plaatsen

IK wil mijn douchehoek vervangen. Kan de oude er zelf wel uithalen. Er zit nu een diepe bak in, gesteund door een tegelrij. Eigenlijk zou die niet vervangen moeten worden maar gelijk de douchehoek op de vloer plaatsen. Als dat niet kan een hogere douchebak van kunststof dat zou dan de gemakkelijkste oplossing zijn, heb bij Praxis al een douchehoek gezien. Die is 90 x 90 cm, dus vrij standaard. Graag een indicatie van de prijs bij een vervangingssituatie met het plaatsen van een nieuwe bak.