Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchegedeelte vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchegedeelte vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchegedeelte vernieuwen

Badkamer en toilet renovatie

Ik wil graag het toilet en de badkamer vernieuwen. Het toilet is 1 bij 1 meter groot en de badkamer 1.30 bij 2 meter. Het oude sanitair en tegels moeten bij beide worden verwijderd en afgevoerd. In de badkamer is nu een douche en een wastafel aanwezig. Graag zou ik hier ook een toilet realiseren. Bij het douchegedeelte dient er een muurtje gemetseld te worden. De wanden en de vloer wil ik laten betegelen. In het toilet wil ik graag of een zwevend of een staand toilet laten plaatsen. Verder wil ik hier een fonteintje en tegelwerk. De wanden moeten tot de helft betegeld worden.

Douchegedeelte vernieuwen

Ik wil in een bestaande badkamer een nieuwe douchecabine laten plaatsen. De bestaande douchebak is 90 x 90 cm. De nieuwe wordt 120 x 100 cm. Op de douchebak rand te plaatsen een glaswand van 120 x 200 cm en een glazen deur van 100 x 200 cm. De oude douchebak heeft een hoge instap van circa 24 cm en dan een "val" van 14 cm. De nieuwe is totaal 4 à 5 cm. De nieuwe zo laag mogelijk plaatsen, maar wel op pootjes, om hoogte te houden voor de aanpassing van de pvc-afvoer-leiding. Alles moet nog gekocht worden. De glaswand/deur is van 'GETWET' by Sealskin type I am met RVS scharnieren, grepen en steunen. De bestaande plint gaat eruit en de (veel) lagere nieuwe plint wordt ook weer betegeld. De douche-meng-kraan verandert niet van plek, maar wordt wel vernieuwd. Het slopen en afvoeren van de bestaande bak en douchewanden verzorg ikzelf. Er zijn foto's gemaakt van de huidige situatie. Desgewenst toe te sturen.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Ik heb in 2010 mijn badkamer laten vernieuwen nadat ik lekkage had in het douchegedeelte. Nu heb ik daar wederom lekkage. Er staat daar een douchecabine met een geïntegreerde douchebak. Als ik er in stap voel ik de bak bewegen, dus mogelijk zit daar het probleem. Ik laat de klus hier graag bekijken en ontvang dan uw reparatievoorstel en een prijsopgave.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vernieuwen

2 jaar geleden is onze badkamer vernieuwd, maar er is lekkage naar de benedenverdieping. Een lek-detectiebedrijf heeft geconstateerd dat het kit- en voegwerk niet in orde is in het douchegedeelte. De oude aannemer wil er niets meer aan doen en het gaat waarschijnlijk een rechtszaak worden. Ik wil het wel zo snel mogelijk laten repareren. Het gaat om een vloer van ongeveer 2 bij 1.50 meter en dan voegwerk vanaf de vloer tot 50 cm hoog. Ik ontvang graag uw offerte.

Kleine badkamer vernieuwen

Ik heb een klein appartement gekocht en krijg daarvan op 7 juli de sleutel. Er is daar een badkamer/toiletruimte van 100 x 200 cm en die wil ik graag laten opknappen. Ik wil de tegels vervangen en een wandje laten maken voor het douchegedeelte. Er moet een nieuwe wastafel in en een nieuw staand toilet. Ik zal de materialen zelf aanschaffen. Er staan foto's van de situatie op Funda. Misschien kan er over de bestaande tegels heen getegeld worden, dat moet even worden bekeken. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Vervangen van voegen en kitranden

Wij hebben lekkage vanuit onze badkamer en ik wil daarom graag zo snel mogelijk de cementvoegen en kitranden in het douchegedeelte laten vernieuwen. Er moet opnieuw gevoegd worden en nieuwe kitranden moeten worden aangebracht. Graag laat ik ook de stenen dorpel bij de ingang van de badkamer opnieuw plaatsen. Ik heb het volgende per strekkende meter vastgesteld: -strekkende meters voegwerk, circa 50 meter, voegranden tussen de 3 -4 mm breed -strekkende meters kitranden, circa 22,5 meter. Voor beide geldt dat de oude voegen en de oude kitranden verwijderd moeten worden. Ik heb niet het aantal m² vastgesteld. Het douchegedeelte is niet zo groot. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil het werk graag op korte termijn laten verzorgen, zodat daarna de overige schade hier in huis kan worden hersteld.

Bestaande badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer van 6 m² graag vernieuwen. De bestaande radiator moet verwijderd worden en we willen er vloerverwarming laten aanleggen. We willen nieuwe wand- en vloertegels laten plaatsen. Er moet een vloerdrain worden geplaatst in de betonnen vloer. Er moeten aanpassingen aan de waterleiding, de riolering en het elektra worden verzorgd. We willen er graag een verlaagd plafond in met inbouwspots. In het douchegedeelte willen we graag een regendouche en kranen laten plaatsen. Er moeten ook wastafels en kranen worden geplaatst. Het afvoeren van het puin kan naar de HVC met een gemeentepas en kan zonder kosten. Wij zullen alle materialen zelf aanschaffen. We maken graag een afspraak om het werk hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte. We willen het werk eind april of eind mei in overleg inplannen.

Badkamer laten opfrissen

Ik wil de badkamer in een vakantiewoning opfrissen. Dit omvat: vernieuwen van spoelbak toilet en plaatsen van een douchedeur. Eventueel komt ook vervanging van de wastafel met kastje in aanmerking. De ruimte is 1.14 meter breed. De vloer in het douchegedeelte ligt 3-4 centimeter lager dan de rest van de badkamer.

Vloer betegelen en douchecabine plaatsen

Ik wil in mijn badkamer van 340 x 200 cm het douchegedeelte laten vernieuwen. Er zit nu een douchebak in van 15 cm hoog, waar de afvoer onder zit. Ik wil die douchebak verwijderen en daar de vloer laten betegelen met tegels van 60 x 30 cm. Er moet even beoordeeld worden of er een douchedrain geplaatst kan worden of een doucheput. Verder moet er een glazen douchewand met deur geplaatst worden. Het gaat om in totaal ongeveer 7 m² tegelwerk. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en sta open voor uw advies.

Badkamer geheel vernieuwen

De werkzaamheden betreffen het geheel vernieuwen van de badkamer van 2.5 x 3.0 meter groot. Oude badkamer wordt vervangen. Wij kunnen veel zelf aan sloopwerk doen maar niet alles. We wensen een moderne strakke badkamer zonder badkuip maar wel met bidet. Geen tegels maar gladde muren. Douchegedeelte met grote gladde tegels.