Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchegedeelte in de badkamer renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchegedeelte in de badkamer renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchegedeelte in de badkamer renoveren

Badkamer- en toiletrenovatie

In de tweede week van juni wil ik graag mijn badkamer renoveren. Het is een oude badkamer wat dus geheel opgeknapt moet worden. Het oude eruit en nieuwe erin. Het gaat dan om plaatsing hangtoilet, aanleggen douchedrain. Plaatsing van badkamermuur ter behoeve van douchegedeelte en een bad meubel (het gaat hier om een badkamer van 2 x 2 meter. Ook het toilet (1 x 1 meter) op de begane grond dient betegeld te worden en een hangcloset te worden opgehangen. Optioneel is afvoeren van de materialen.

Douchegedeelte in de badkamer renoveren

Situatie: inloopdouche met glazen wand. Van eerdere vernieuwing van de douche ligt er een vloer op vloertegels. Bij de kitranden met de muur en rond de afvoer onder het rooster lekt water. Hierdoor is water- en schimmelschade ontstaan in de kamer ernaast. Wens: grondige aanpak. Ik wil een andere vloer, douchebak en wandplaten. Goede oplossing voor afvoer en afdichting. Deze beschrijving is op advies van een medewerker van de Praxis.

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer verbouwen. De oppervlakte is 2.10 bij 2.20 meter. De oude badkamer dien te worden verwijderd en het puin te worden afgevoerd. De indeling veranderd en de leidingen dienen dus te worden verlegd. In de nieuwe badkamer komt een radiator, een wastafel, een douchegedeelte en een aansluiting van de wasmachine.

Plaatsen van een douchecabine

Mijn badkamer is onlangs gerenoveerd en ik wil er nu in het douchegedeelte een douchecabine laten plaatsen. Het gaat om een douchewand en -deur die rechtstreeks op de tegelvloer geplaatst moeten worden. Ik zal die zelf aanschaffen bij Praxis en wil deze in het nieuwe jaar laten plaatsen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Badkuip tegen muur monteren

Loodgieter expert. Ik wil een vrijblijvende kosteloze offerte wat het kost om een badkuip in de badkamer te laten plaatsen. Deze badkuip zou tegen de muur aan komen. En betegeld moeten worden. De leidingen zitten ook niet aan de juiste kant want daar zit bij ons nu een douchegedeelte. Er zal ook een afvoer aangelegd moeten worden. Ik ben benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Moet ik zelf ( los van de badkuip ) ook de bouwmaterialen kopen zoals de ombouw en de leidingen. Kortom het gaat niet alleen om badkuip plaatsen maar ook dus ledigen aanleggen. De warmwaterkraan. Het eromheen betegelen en de badkuip waterpas maken. Ik vroeg me ook af of dit binnen een dag gebeurd of dat dit meerdere dagen duurt.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Ik heb in 2010 mijn badkamer laten vernieuwen nadat ik lekkage had in het douchegedeelte. Nu heb ik daar wederom lekkage. Er staat daar een douchecabine met een geïntegreerde douchebak. Als ik er in stap voel ik de bak bewegen, dus mogelijk zit daar het probleem. Ik laat de klus hier graag bekijken en ontvang dan uw reparatievoorstel en een prijsopgave.

Douchegedeelte in badkamer afmaken

In de badkamer dient het douchegedeelte te worden afgemaakt, tegels vloer en een rijtje op de muur in de hoek, de cabine dient te worden geplaatst en alles afgekit en wastafel afvoer geplaatst, de gehele badkmaer dient ook afgekit te worden.

Badkamer en toiletruimte nieuwbouw installeren

In januari 2018 wordt onze naar verwachting onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar graag de badkamer en toiletruimte laten betegelen en installeren. De badkamer is 270 x 325 cm groot. Hier moet een bad worden geplaatst en ingebouwd met een gemetseld muurtje. Ook de leidingen en afvoer moeten daarvoor worden geplaatst. Verder moet er een inbouwtoilet, badkamermeubel en radiator gemonteerd worden. In het douchegedeelte willen wij een gemetselde wand van ongeveer 200 cm hoog met een nis laten maken. Verder moeten de wanden en de vloer worden betegeld. In de toiletruimte moet een hangend toilet met een inbouwunit worden geplaatst en een fonteintje met kraan. Ook die ruimte moet volledig worden betegeld. We hebben in totaal 20 m² vloertegels van 60 x 60 cm besteld en 27 m² wandtegels van 31 x 61 cm. We denken dat hiermee in februari gestart kan worden. We ontvangen graag uw offerte.

Whirlpoolbad installeren en badkamer uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van een Whirlpool van 180 x 80 cm. De Whirlpool wordt aansluitingsklaar geleverd inclusief afvoer en overloop en het complete systeem is al voor gemonteerd. Het betreft een dichte whirlpool, wat je dus verder niet hoeft te betegelen. Alleen plaatsen, stopcontact aanleggen en de waterleidingen opzetten en afkitten. Verder moet mijn badkamer 110 cm bij 80 cm uitgebreid worden en betegelen. En de waterleiding naar de douchegedeelte getrokken worden, de douchesysteem monteren en douchewand plaatsen. Verder: twee closetten vervangen. Graag een gedetailleerde offerte sturen.

Whirlpool installeren en badkamer uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van een whirlpool 180 x 80. De whirlpool wordt aansluitingsklaar geleverd inclusief afvoer en overloop en het complete systeem is al voorgemonteerd. Het betreft een dichte whirlpool, wat je dus verder niet hoeft te betegelen. Alleen plaatsen, stopcontact aanleggen en de waterleidingen opzetten en afkitten. Verder moet mijn badkamer 110 cm bij 80 cm uitgebreid worden en betegelen. En de waterleiding naar de douchegedeelte getrokken worden, de douchesysteem monteren en douchewand plaatsen. Verder: twee closetten vervangen. Graag een gedetailleerde offerte sturen.