Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchegedeelte aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchegedeelte aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchegedeelte aanleggen

Douchegedeelte aanleggen

De vloer- en wandtegels en de douchewanden heb ik al. De oude douche en tegels dienen te worden verwijderd. Het doucheputje moet worden vernieuwd en aangesloten op de afvoer. Hierna dient de vloer, 1 m2, en de wanden tot 2.13 meter hoog te worden betegeld. De douchewanden mogen daarna rechtstreeks op de vloer geplaatst worden.

Badkamer- en toiletrenovatie

In de tweede week van juni wil ik graag mijn badkamer renoveren. Het is een oude badkamer wat dus geheel opgeknapt moet worden. Het oude eruit en nieuwe erin. Het gaat dan om plaatsing hangtoilet, aanleggen douchedrain. Plaatsing van badkamermuur ter behoeve van douchegedeelte en een bad meubel (het gaat hier om een badkamer van 2 x 2 meter. Ook het toilet (1 x 1 meter) op de begane grond dient betegeld te worden en een hangcloset te worden opgehangen. Optioneel is afvoeren van de materialen.

Badkuip tegen muur monteren

Loodgieter expert. Ik wil een vrijblijvende kosteloze offerte wat het kost om een badkuip in de badkamer te laten plaatsen. Deze badkuip zou tegen de muur aan komen. En betegeld moeten worden. De leidingen zitten ook niet aan de juiste kant want daar zit bij ons nu een douchegedeelte. Er zal ook een afvoer aangelegd moeten worden. Ik ben benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Moet ik zelf ( los van de badkuip ) ook de bouwmaterialen kopen zoals de ombouw en de leidingen. Kortom het gaat niet alleen om badkuip plaatsen maar ook dus ledigen aanleggen. De warmwaterkraan. Het eromheen betegelen en de badkuip waterpas maken. Ik vroeg me ook af of dit binnen een dag gebeurd of dat dit meerdere dagen duurt.

Whirlpoolbad installeren en badkamer uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van een Whirlpool van 180 x 80 cm. De Whirlpool wordt aansluitingsklaar geleverd inclusief afvoer en overloop en het complete systeem is al voor gemonteerd. Het betreft een dichte whirlpool, wat je dus verder niet hoeft te betegelen. Alleen plaatsen, stopcontact aanleggen en de waterleidingen opzetten en afkitten. Verder moet mijn badkamer 110 cm bij 80 cm uitgebreid worden en betegelen. En de waterleiding naar de douchegedeelte getrokken worden, de douchesysteem monteren en douchewand plaatsen. Verder: twee closetten vervangen. Graag een gedetailleerde offerte sturen.

Bestaande badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer van 6 m² graag vernieuwen. De bestaande radiator moet verwijderd worden en we willen er vloerverwarming laten aanleggen. We willen nieuwe wand- en vloertegels laten plaatsen. Er moet een vloerdrain worden geplaatst in de betonnen vloer. Er moeten aanpassingen aan de waterleiding, de riolering en het elektra worden verzorgd. We willen er graag een verlaagd plafond in met inbouwspots. In het douchegedeelte willen we graag een regendouche en kranen laten plaatsen. Er moeten ook wastafels en kranen worden geplaatst. Het afvoeren van het puin kan naar de HVC met een gemeentepas en kan zonder kosten. Wij zullen alle materialen zelf aanschaffen. We maken graag een afspraak om het werk hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte. We willen het werk eind april of eind mei in overleg inplannen.

Badkamer compleet renoveren

De badkamer is circa 2,2x 2,6 meter. De klus bestaat uit: zetten van tegels vloer en wand/ kitten/ plaatsen van bad plus opbouw, douchecabine, vervangen radiator, wastafel plus aanleggen stroompunt. Douchegedeelte moet op afloop en er moet een drain in. Nieuwe kranen plaatsen. Aansluiten afzuiging en plaatsen plafond. De sanitair materialen verschaffen wij zelf, alle kit, lijm etc. graag via bedrijf. Afhankelijk of de tegels kunnen blijven zitten de ondergrond uitvlakken.

Badkamers verbouwen en stucen met betoncire

Wij zoeken een vakman om 2 badkamers te renoveren en deze dan te bewerken met beton cire/terrastone/stucdeco of soortgelijke materialen. Badkamer 1: Deze is ongeveer 3 bij 3 meter. Bestaande douchecabine weghalen, glazen wand met douche geplaatst op een andere plek, badkamermeubel vervangen en het douchegedeelte tegelen. Badkamer 2: Deze is ongeveer 2 bij 3 meter. Aanleggen van de riolering, toilet plaatsen, warm water aanleggen, douche plaatsten, badkamermeubel plaatsen en de gehele badkamer tegelen. De tegels en het sanitair zullen wij zelf aanschaffen.

Renovatie van een badkamer

Het gaat hier om het aanleggen van een badkamer in de bijkeuken. De badkamer zit nu naast de slaapkamer en moet worden verplaatst naar de bijkeuken(ook naast de slaapkamer). Het gaat om het aanleggen van leidingen/afvoer/elekatra etc. Betegelen wanden en vloer. Plaatsen sanitair: bad, hangtoilet, douchegedeelte, wastafel en radiator. Bijkeuken is 2.30 bij 3,5 meter. Materialen gaan we zelf aanschaffen, zijn we al mee bezig.

Nieuwe badkamer plaatsen

Badkamer slopen en nieuwe plaatsen inclusief alles (afvoer, plaatsen 2e toilet, tegelwerk, volledige afwerking). Betreft een badkamer van ongeveer 2,5 (hoog) bij 2 bij 4 meter. Aanpassingen leidingen en afvoer. Willen er ook een hangtoilet laten aanleggen. Verder een badkamermeubel, douchegedeelte en radiator plaatsen. Tevens aansluiting voor wasmachine en droger. Betegelen wanden en vloer. Sanitair en tegels zullen we zelf gaan kopen.

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen. Afmetingen: vloer 231 x214 cm, 270 cm hoog. Werkzaamheden - verwijderen en afvoeren oude badkamer (tegels, bad, wastafel, schouw). Deze post graag apart vermelden op offerte. - vloerverwarming (water), douchegedeelte aflopend/verzonken. - Vloer betegelen, in douchegedeelte afvoergoot. - zijmuur douche “metselen” (zo’n 2 meter hoog), 1 meter breed. - alle wanden tot plafond betegelen, zijmuur douche betegelen - design radiator loskoppelen en weer aansluiten - leidingen/afvoer douche en wastafelmeubel verleggen - kranen douche en wastafel aansluiten, spiegelkast ophangen - plafond gipsplaat, vlak afwerken, inbouwspots - 1 stopcontact/schakelaar vernieuwen; stopcontact spiegelkast aanleggen. We kopen het meeste zelf, eventueel vloerverwarming leveren.