Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchedeur en zijwand installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchedeur en zijwand installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchedeur en zijwand installeren

Instapdouche vervangen

Mijn douche met douche vloerbak van 80 bij 80 cm met instaphoogte 25 cm (zie foto's) vervangen door douche vloerbak van 90 bij 90 cm met instaphoogte van maximaal 4.50 cm. Na verwijderen van de oude douchebak kan er een grotere bak geplaatst worden (er is genoeg ruimte). Er is 1 zijwand nodig en 1 deur andere zijwand en achterwand tegen tegelwand/muur. Kraan en doucheaansluiting hoeven niet vervangen te worden. Verwijderen en afvoeren douche 2 Installeren douchebak en douchedeur en wand 3. Zijwand en deur bij voorkeur van glas. Dit is een urgente klus die voor 10 juli afgerond moet zijn. De kranen blijven op de zelfde manier.

Douchedeur en zijwand installeren

Ik wil graag een douchedeur en een zijwand laten monteren op een douchebak van 90 x 90 cm.

Douchedeur plaatsen

Plaatsen en leveren van een douchedeur. -wet-by-sealskin-i-am-swingdeur-voor-zijwand-rvs-200x90-cm/p/Bzsm uit te voeren i.v.m. actie douche wand.

Douchedeur en zijwand plaatsten

Voor het plaatsen van een douche zijwand en douchedeur. Type: Swingdeur/Zijwand I AM 90x200 cm RVS. Op de betegelde vloer plaatsen. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. De nieuwe cabine is al in huis. Bij de deur een strip aan de onderkant (om het water weg te laten lopen) plaatsen en een magneetstrip voor het sluiten van de deur moet zowel op de deur als tegen de zijwand geplaatst worden.

Douchedeur plaatsen

Wij hebben bij Praxis een douchedeur besteld en willen die laten ophalen en laten plaatsen. De zijwand staat er al, maar tijdens het plaatsen van een deur is die kapotgegaan. Daarom laten we het nu graag door een vakman verzorgen. De vloertegels zijn een beetje ongelijk. Misschien moeten er een paar tegels vervangen worden. Dat laten wij graag even bekijken. We horen dan ook graag wat de kosten zijn.

Zijwand en douchedeur monteren

Ik heb de Praxis een douche zijwand met deur gekocht. Deze wil ik graag hij bevestigd, gemonteerd wordt. Het is een Get Wet by Sealskin Compact draaideur met zijwand 90 x 90 cm. Vanaf 24 november kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Douchewanden en -kraan monteren

Er moet een douchedeur en een zijwand geplaatst worden. Beide zijn 93 cm breed en 2 meter hoog en staan op de tegelvloer. Daarnaast moet het douchesysteem en de thermostaat kraan vervangen worden.

Montageklus: douchedeur met zijwand plaatsen

Plaatsen van douchedeur en zijwand.

Douchedeur en wand plaatsen

Ik wil een glazen swingdeur met glazen zijwand (serie I Am) van Gamma laten plaatsen in de badkamer.

Douchedeur en zijwand monteren

1 glazen douchedeur + glazen zijwand tegen de wand aan monteren en afkitten. Artikelnummer 504507. De artikelen zijn besteld.