Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchedeur repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchedeur repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchedeur repareren

Douchedeur repareren

Ik ben in het bezit van een douchecabine type solid, destijds gekocht bij de Gamma. De schuifdeur is nu echter met de onderste wielen uit de rail gelopen en ik kan hem er niet inkrijgen. De deur hangt nu aan de twee bovenste geleiders welke 3 jaar geleden door mij zijn vervangen omdat er een brak, en dat vind ik erg gevaarlijk. Graag laat ik dit door een vakman oplossen.

Douchedeur repareren of vervangen

Een klant ondervindt hinder van haar douchecabine. Haar douchecabine wordt afgeschermd door een schuifbare glazen deur maar één van de wieltjes is kapot waardoor de deur niet meer lekker schuift. Ze is bang dat de deur binnen een korte tijd los raakt en dat het glas hierdoor breekt. Tevens is het niet meer mogelijk om haar douchekop op te hangen aan de muur. Ze moet de douchekop vasthouden tijdens het douchen, niet ideaal dus! Nu vroeg ik mij af of jullie bepaalde onderdelen van de douche kunnen vervangen. Het merk is onbekend voor de klant. Wel zijn fotootjes toegevoegd die hopelijk meer duidelijkheid kunnen geven. Mocht dit niet lukken dan wenst de klant de rail van de douchecabine geheel of de douchedeur in zijn geheel te laten vervangen. Klant wenst graag een oplossing voor 14 oktober daar er op die datum gasten komen die gebruik dienen te maken van deze douche.

Douchedeur repareren

Wij hebben net de sleutel ontvangen van onze nieuwe woning en hebben een nieuwe douchedeur geplaatst aangezien de oude uit elkaar viel. De deur blijft echter niet goed dichtzitten en hecht zich niet goed aan de magneet strip. Wij komen er zelf echter maar niet achter waar dit aan ligt.

Douchedeur laten repareren

In februari 2015 bij jullie de Corsica ruimtewinner douchewand/deur gekocht. Nu hapert een van de wieltjes (al alles geprobeerd om deze weer soepel te laten lopen) maar het werkt niet. Nu loopt de deur bijna helemaal niet meer en zal het wieltje/of meerdere vervangen moeten worden, maar dan moet de hele douchedeur er uit.

Repareren van een douchedeur

Mijn glazen douchedeur sluit niet meer in de cabine, de draaideur is wel gemonteerd maar niet goed afgehangen en ik wil dit graag laten herstellen. De deur staat nu open en kan niet dicht. Betreft een glazendeur van ongeveer 1 meter bij 2 meter, met onder en boven een bevestiging op de wand. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kermi douchedeur Ibiza repareren

Draaipunt rechts boven en bevestigingspunt links boven van douchdeur gebroken. Kermi type Ibiza 2000. Nummersonderdelen: 4279R 4309L

Douchedeur opnieuw bevestigen

Onze douchecabine is geplaatst door 2 verschillende vakmensen maar de douchedeur is zo zwaar dat de bovenste bevestiging steeds los van de muur komt. De 1ste man heeft er een te kleine plug gebruikt en een te groot gat gemaakt. De 2de heeft het getracht te repareren en een grotere plug geplaatst en opnieuw gekit maar helaas na een week hangt het sluitwerk weer van de muur. Vandaag bij Praxis geweest en daar gaven ze aan dat er andere pluggen gebruikt hadden moeten worden met haken erin. Het is overigens een kalkmuur waar de deur aan bevestigd moet worden. Kunt u hier mee helpen?

Badkamer renoveren

Voor een woning in Utrecht (Lombok) zoek ik een ervaren vakman die een badkamer(tje) kan renoveren. De werkzaamheden bestaan uit: - Opnieuw betegelen wanden, ca. 10 m2, en vloer, ca. 2 m2. Eventueel, indien mogelijk, over bestaand tegelwerk. - Nieuwe douchedeur plaatsen, oude verwijderen - Thermostaatkraan vervangen - Wastafelmeubel met wasbak, klein model, plaatsen en aansluiten op bestaande leidingen. Het nu aanwezige wastafeltje heeft alleen een koudwaterkraan, moet echter ook warm water geven, boilertje of warmwaterleiding van de douche doortrekken? Afstand ca. 1 meter/leiding zit in de muur. - Handdoek radiator plaatsen, er is nu een bestaande radiator - Toilet, duoblok, vervangen, zo mogelijk hangtoilet - Onderste gedeelte, ca. 30 cm. van de deurpost douche/toiletruimte repareren (houtrot) Alle materialen, d.w.z. wand- en vloertegels, douchedeur, kranen, toilet, wastafelmeubel en radiator worden beschikbaar gesteld. Alle overigen, tegellijm, lijmen/kitten, doucheputje, sifon, leidingen e.d. door u te verzorgen. Ik hoor graag van u.

Douchedeur repareren

Wij hebben een Kermi douchedeur waarvan het glas uit de scharnier is gekomen, denk dat het opnieuw gekit moet worden

Reparaties in de badkamer

Er dienen een aantal werkzaamheden in de badkamer verzorgd te worden. In de afvoer van de wastafel zit een afgebroken stuk slang van een hogedrukspuit. Dit na een eerder verstopping oplossen blijven zitten. Deze slang dient verwijderd te worden uit de afvoer. Daarnaast wil de klant een lekkende kraan op de wastafel laten repareren of vervangen, een dorpel laten aanbrengen in de inloopdouche, een douchedeur in de inloopdouche laten maken en de kraan van de wasmachine laten verzetten. Graag ontvangt klant daarvoor een offerte na een bezoek aan huis.