Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchedeur ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchedeur ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchedeur ophangen

Glazen douchedeur ophangen

Ik heb een douchedeur plus wand bij de Gamma laten maken op maat. Deze moeten worden geplaatst.

Douchedeur monteren

Ik zoek een partij die een douchedeur kan ophangen. Het gaat om een glazen deur van 90 cm breed en 200 cm hoog. De deur is reeds aanwezig.

Douchedeur ophangen

Ik heb een pendeldeur voor de douche gehaald van 90 bij 190 cm en deze wil ik laten ophangen.

Plafond en nieuwe douchedeur in badkamer monteren

Wij willen een vochtbestendig nieuw badkamerplafond en een nieuwe douchedeur hebben. Ook willen we 2 hangende wastafelkastjes en spiegels (zijn al besteld) ophangen.

Douchewand en deur plaatsen

Ik wil graag een douchewand en een douchedeur laten ophangen, gemaakt van 8 mm veiligheidsglas. Ik zoek een vakman die hier vóór onze verhuisdag 27 oktober tijd voor heeft. Het is een nieuwbouwwoning met vloerverwarming. Montage dient derhalve aan de muren en niet op de vloer te worden uitgevoerd.

Monteren van een douchedeur

Ik heb zaterdagmiddag bij Praxis Duiven een douchedeur besteld. Deze wordt waarschijnlijk over twee weken geleverd en daarna bij ons thuis bezorgd. Echter ben ik nieuwsgierig hoeveel het mij zou kosten wanneer ik deze ook laat monteren. Ik heb op de site gekeken bij Service > Montage, maar daar staat het monteren van een douchedeur niet bij. Zou u mij een prijs kunnen geven voor het monteren van een douchedeur? Wij zouden daarnaast ook graag een (reeds bij Praxis gekochte) regendouchekop en slang willen laten ophangen/monteren. Dit kon ik wel vinden op de site. Ik hoop van u te horen.

Douchedeur installeren, afstellen en kitten

Ik heb zelf geprobeerd onze douchedeur te installeren maar helaas is deze gesprongen. Ik ben opzoek naar iemand die deze klus voor mij af kan komen maken. Wat moet exact gebeuren. 1. Douchedeur ophangen (de staande wand staat al) 2. Wand + douchedeur afstellen 3. Kitten

Douchedeur laten inhangen

Nieuwe douche deur ophangen.

Badkamer aanpassen en betegelen

Wij willen onze badkamervloer opnieuw laten betegelen circa (10 m2) en de wanden circa (20 m2). De wanden zijn nu betegeld, wellicht dat de nieuwe tegels eroverheen kunnen? Ook moet er een nieuw inbouwtoilet reservoir geplaatst worden in de huidige wand. En wandmeubel ophangen, inclusief spiegelkast. Glazen douchedeur ophangen en plafond verlagen met inbouwspots.

Badkamer en separate toilet vernieuwen

Op de begane grond wil ik een wc ruimte (ongeveer 1.20 x 1.00 meter) laten vernieuwen: inbouwreservoir ophangen met toilet en de vloer en wand betegelen, inclusief de oude tegels eruit slopen. Er zit nu een fonteintje wat weg moet. Op de eerste etage een badkamer slopen en daarna weer opbouwen met nieuw materiaal. De badkamer is 2.28 x 2.25 meter groot met een hoogte van 2.10 meter. Bouwen van een muurtje ten behoeve van de douchedeur. Tegelen vloer en wanden. Aanbrengen drain op de plaats waar nu een afvoerputje is. Ophangen van een toiletmeubel met 2 kranen, plaatsen van een inbouwreservoir en een wc. Tegelen vloer en wanden met twee verschillende tegels van afmeting 30 x 60 centimeter en plaatsen van een douchedeur. Uw offerte graag inclusief het afvoeren van de sloopmaterialen.