Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchedeur op maat inmeten en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchedeur op maat inmeten en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchedeur op maat inmeten en plaatsen

Vervangen douchecabine en tegelwerk

Verwijderen bestaande ¾ douchecabine 90x90 bestaande uit twee glazen deuren die op de wand zijn gemonteerd en een opbouw douchebak. Verwijderen bestaande wandtegels 3,6 m2. Demonteren douche kraan (blijft behouden en wordt weer teruggeplaatst), oplossen lichte lekkage vermoedelijk veroorzaakt door lekkend koppelstuk oid. Achterwand zal wellicht niet goed waterpas zijn. De nieuwe douchedeuren zijn 10 cm langer (195) dan de huidige douchedeuren (185). Een douchedeur moet komen op een bestaand aangebouwd muurtje dat daardoor verlengd moet worden van 210 cm naar 220 cm om de nieuwe deuren op de muur te kunnen plaatsen. Dan plaatsen nieuwe opbouw ¾ douchebak 90x90 en nieuwe douchecabine bestaande uit weer twee deuren op de wand. Tegelen van de douchehoek met hexagon tegels 15 x 17,5 met witte voeg. Bovenrand blijft ongelijke hexa rand behouden. Badkamermeubel: bestaande wastafelmeubel en spiegel van de muur demonteren. Achterwand bestaande tegels verwijderen (80 cm x 200 cm). Achter de spiegel bevind zich een verkeerd aangesloten elektrapunt, dit onklaar maken. Stuken achterwand. Wasmeubel terugplaatsen aan de muur en terughangen spiegel. Boven de wastafel tot aan de spiegel hexagon tegels 15x17,50 (ongeveer 90 cm breed en 50 cm hoog), deze hoeven niet op maat gesneden te worden. Er is een lekkage afkomstig van de douchekraan of gescheurde tegels, dit kan geen maanden wachten. Optie kan zijn om de lekkage korte termijn op op te lossen en de vervanging van de cabine en tegelwerk op een later tijdstip te plannen.

Glazen douchedeur inmeten leveren en plaatsen

Ik wil een glazen douchedeur. Ik heb een hoek douche en de bevestigings muren waar de deur op bevestigd moet worden staan onder 45 graden. Deze zou ik graag in laten meten. Zodat de deur op maat gemaakt kan worden. Graag een offerte voor inmeten en leveren glazen deur.

Douchedeur plaatsen

Ik wil een nieuwe douchedeur laten leveren en plaatsen. Strakke maat is 870 mm. Hoogte 1900 mm. Deur matglas.

Douchedeur op maat inmeten en plaatsen

In bestaande badkamer met glazen douchewand een aansluitende deur van 2000 x 620 inmeten en plaatsen. Lastig punt hierbij kan zijn het kozijn van de badkamerdeur. We willen opties en prijzen bespreken. Zie foto.

Sealskin Douchecabine glazen zijwand + deur

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een Sealskin zijwand en douchedeur. De glazen zijwand wordt op maat gemaakt (120 - 44 = 76 cm) en dient aan het uitstekende muurtje bevestigd te worden. Zie de plattegrond en maten in de bijlage. De badkamer is nieuw, alleen de douchecabine ontbreekt. Klus is voor November dit jaar.

Glas in douchedeur vervangen

Ik zou graag in contact komen met iemand die ervaring heeft met het plaatsen van glas in mijn geknapte douchedeur. Ik regel zelf het glas op maat maar moet aan beide lange zijde met een u-vorming rubber in de aluminium profielen gemaakt worden. 1 over de volle lengte aan de scharnierzijde en 1 aan de sluiskanaal van de hoekinstap.

Douchedeur op maat maken, leveren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een douchedeur in een nis voor een breedte van 996 mm. Wij hebben de Sealskin I Am Swingdeur 200 x 100 gezien met EAN: 8717821386580. De breedte van het glas is 990 mm en net te breed. Online hebben wij gezien dat er ook maatwerk geleverd kan worden. Als de breedte van het glas 980 mm is, zou deze wel passen. Melanie van de online Praxis Klantenservice heeft ons naar deze aanvraag verwezen. Wat is de prijs van Sealskin maatwerk (of ander vergelijkbaar product) douchedeur?

Glazen douchedeur op maat laten maken en monteren

Ik wil graag een glazen deur met speciaal glas voor mijn doucheruimte. Er zal eerst gekeken moeten worden wat de mogelijkheden hiervoor zijn, en daarna de juiste afmetingen opmeten. Glas laten maken en plaatsen. De doucheruimte bevindt zich op de 2e etage van de zolder.

Glazen douchedeur ophangen

Ik heb een douchedeur plus wand bij de Gamma laten maken op maat. Deze moeten worden geplaatst.

Glazen douchedeur op maat laten snijden en monteren

Bestaande situatie. Douche zit tussen een muurtje en de buitenmuur van de badcel. Breedte ongeveer 97 cm en de hoogte is 200 cm. Heb dus een nieuwe douchedeur nodig.