Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecel vernieuwen in stacaravan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecel vernieuwen in stacaravan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecel vernieuwen in stacaravan

Douchecel vernieuwen in stacaravan

Over een lengte van 2.00 meter moet komen: Een inloopdouche met glazen wand (max 90 cm), wastafel met ladekastjes en een toilet. Wanden gedeeltelijk met betegelen, de rest waterafstotend behang en de vloer voorzien van tegels. Oud sanitair afvoeren.

Douchecel vernieuwen

Er dient een nieuwe douchebak geplaatst te worden en 2 wanden van 1 meter breed en 2.30 meter hoog betegeld te worden. De douchestand wil ik dan ook gelijk laten vervangen.

Badkamer in de stacaravan renoveren

Douchecel vernieuwen. Wastafel, toilet, douche. Plafond en vloer, alle wanden. Afmeting: lengte 2 meter, breedte is 1.10 meter. Inclusief alles verwijderen en afvoeren.

Wand en plafond in de badkamer vernieuwen

Ik zoek iemand die het dakbeschot/plafond in de badkamer & douche kan vervangen. Deze is door de vorige bewoner gemaakt van een soort gelamineerd mdf planken/ rabatdelen, waarmee zowel de zijwand als plafond is bekleed, ook in de natte cel. Maar die zijn natuurlijk niet waterbestendig en zijn dus gaan schimmelen. We willen op dit moment nog niet de hele badkamer gaan vernieuwen, maar wel deze schimmelende delen laten vervangen door een watervaste / waterwerende (gips)plaat. De badkamer zit aan 2 kanten onder een mansarde kap, dus met schuine wanden. Het plafond is ca 100 x 225 cm, de grote schuine wand ca 200 hoog x 225-250 lang, en schuine wand in douchecel ca 100 x 125-150 cm. In de zijwand zit een dakraam, in dak een ventilatiekoker. Er zitten al latwerk met isolatie van steen- of glaswol onder dus alleen nieuwe platen bevestigen lijkt voldoende. De vraag is wie dit op korte termijn kan uitvoeren, en wat de kosten dan zijn. Graag contact per e-mail.

Badkamerwand betegelen en douchecel vernieuwen

Eén van de wanden van mijn badkamer lekt (is reeds vastgesteld!), en dat wil ik gerepareerd hebben (er zal dan waarschijnlijk ook een eenvoudige nieuwe douchecel moeten komen). Het gaat om een wand van ongeveer 2 meter lang waarin tot ongeveer 2.20 meter hoog betegeld moet worden.

Voeg- en kitwerk douchecel vernieuwen

In onze douchecel is het voeg- en kitwerk over een oppervlakte van circa 1 m2 niet meer op orde waardoor de muren vochtig zijn. Er is lekkage geweest en met de detectie is eruit gekomen dat er veel vocht in een wand zit, een buitenmuur naar de buren toe. De lekkage is verholpen, nu het vocht nog. We willen het voeg- en kitwerk laten herstellen. Ik wil graag weten wat dit gaat kosten.

Vernieuwen badkamer

Wij willen onze badkamer vernieuwd hebben: de bestaande douchecel, bad, wc, wastafel, planken en betegeling vervangen voor nieuws sanitair en tegels. Dat moeten we nog uitkiezen. De badkamer is klein: ongeveer 3 bij 2 meter. Graag een offerte voor het vervangen (oud weghalen, nieuw plaatsen), dan orienteren wij ons inmiddels op de nieuwe zaken. Uitvoering in overleg, mag eventueel eerder.

Badkamer verbouwen

Badkamer van 2,5 jaar oud verbouwen i.v.m. slechte afwerking en lekkage. Dat wil zeggen: Bestaande douchecel slopen en nieuwe installeren. Mogelijk wastafelelement verplaatsen. Oude tegelvloer verwijderen, nieuwe vloer leggen. Kitwerk volledig vernieuwen. Badkamer is ongeveer 3 x 4 meter. Huidig bad kan blijven staan, enkel het kitwerk vernieuwen. Nb. er zit geen toilet in de badkamer.

Verbouwing badkamer 3 x 5 meter

Verplaatsen toilet in badkamer van 10 jaar oud. Zit nu op onhandige plek. Hoog toilet met steunen voor senioren. Badkamer heeft douchecel en wc en wastafel, nu moet wasmachine en droger erbij geplaatst worden. Plaatsen wasmachine en droger in badkamer, aansluiting niet aanwezig. Douchecel vernieuwen, waarschijnlijk naar inloopdouche, ook wat grepen aan de muur voor senioren. Betegelen. De badkamer is ongeveer 3 x 5 meter.

op zeer korte termijn een kleine ...

op zeer korte termijn een kleine renovatie aan de douchecel. nieuwe afvoerput en het herstellen van een stuk tegelwand waar een lekkage achter zit. Als deze klus naar tevredenheid is geklaard wlillen we doorgaan met het vernieuwen van onze begane grond. Aallereerst een toilet vernieuwing. Daarna herbouw van de berging die vervolgens als keuken moet worden ingericht en tot slot aanpassing van de kamerindeling en mogelijk het aanleggen van vloerverwarming. Er is een eigen bestekbeschrijving van wat er gedaan moet worden beschikbaar.