Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecel renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecel renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecel renoveren

Renoveren badkamer

Wij willen de badkamer renoveren, nu is er een douchecel, toilet en badkamermeubel met kast, wij willen graag een inloopdouche met antisliptegels, hangend toilet en badkamermeubel eventueel met kast. De maten van de ruimte zijn: 200 bij 170 cm. Eventueel moeten de wanden betegeld worden als het tegelwerk beschadigd raakt door verwijderen van de douchecel.

Douchecel renoveren

Wij willen graag een renovatie van onze douchecel. De werkzaamheden bestaan ongeveer uit: - een nieuwe douchestang met douchekop aanbrengen, de huidige doet het niet goed meer -deel nieuwe tegels er in, waar de douchestang bevestigd was, - de voegen van de bestaande tegels moeten worden schoongemaakt of opnieuw aangebracht - de kit verwijderen, vies, en nieuwe aanbrengen - nieuwe hangconstructie voor de glazendeur aanbrengen. Zo mogelijk willen we ook in plaats van de huidige douchebak een soort inloopvloer hebben in de douche. De douchecel is ongeveer 1 bij 1 meter en heeft 3 muren en 1 glazen deur. Graag uw offerte.

Badkamer renoveren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: in mijn gerenoveerde badkamer ligt nu een beton-cire vloer waar ik niet tevreden over ben. Ik wil graag de mogelijkheden bespreken om een marmeren vloer aan te leggen inclusief douchecel. De badkamer is 8 m2. In welke stijl heb je interesse? : modern. Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? : nieuwe vloer. Gaat om een oud huis, graag ook marmer in de doucheruimte. Bad mag verwijderd worden en de mengkraan ook. Afvoerrooster moet ook verplaatst worden.

Badkamer in de stacaravan renoveren

Douchecel vernieuwen. Wastafel, toilet, douche. Plafond en vloer, alle wanden. Afmeting: lengte 2 meter, breedte is 1.10 meter. Inclusief alles verwijderen en afvoeren.

Douchecel renoveren

Douchecel renoveren Verwijderen, weghalen: - Bestaande tegelwand isolatie materiaal - Uithakken bestaande put en afvoer - Afvoer leidingwerk Installatiewerk: - Egaliseren ondervloer - Omranding houtwerk onderzijde - Aanbrengen houtwerk achterzijde kraan - Aansluiten nieuwe afvoer - Plaatsen doucheplaat/bak - Aansluiten bestaande kranen Bouw en montage: - Isoleren wanden - Kimband hoeken en aansluitingen - Knauf aquapanelen onderzijde - Vocht werend gips bovenzijde Afbouw: - Betegelen en voegen - Kitten naden en kieren - Monteren douchecabine Let op: Materialen aanwezig.

Badkamer renoveren

Graag de huidige douchecel vervangen en dubbele wastafels in plaats van één wastafel die er nu zit. We hebben nu een ingebouwde douche met een deur ervoor, maar aan de onderzijde hebben we lekkage.

Badkamer deels renoveren

Badkamer met vast ligbad . Bad verwijderen en tegelwerk wand aanvullen (ca 3 m2)Vloer opnieuw betegelen (ca 3,5 m2) Douchecel 90x90 plaatsen Douchekraan verplaatsen,,afvoer ook voor wasmachine aansluiten. 2e Telefoonnummer

Badkamer met lekkage renoveren

Ik wil een lekkage laten verhelpen. Onze betegelde douchecel is lek en hierdoor ontstaat er wateroverlast onder de vloer. Waarschijnlijk moet alle betegeling van de wand en de vloer om het probleem te verhelpen. Het vocht kruipt namelijk in de wanden. De ruimte bevind zich in het souterrain van een pand uit 1898.

Badkamer laten renoveren

Badkamer ontdoen van badkuip, daarvoor in de plaats een douchecel plaatsen en betegelen van de wanden. De douchecel en de tegels mee aanbieden. Graag even laten zien wat u kan aanbieden m.b.t. de materialen. Graag een afspraak voor op een vrijdag, dan zijn de huurders thuis.

Badkamer renoveren en betegelen

Wij hebben een lekkende douchecel in badkamer. Oud appartement in Amsterdam West. Onderburen krijgen lekkage (lekkende vloer/ voegen) De badkamer is ooit al dubbel getegeld (er is tweede laag tegels dus in douche gedeelte) werkzaamheden -verwijderen oude vloer (2 m2) (alleen tweede laag) - aanbrengen waterdichte coating (douche 1 m2) - Leggen van nieuwe tegels op gehele vloer (2m2) - In wc gedeelte nieuwe tegels op de muur over de oude (3m2) (tegels op de wand douche kunnen blijven) - vervangen koperen leiding (4 meter) (langs de muur) -plaasten nieuw toilet -plaasten nieuwe douche plus kraan.