Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecabine en wastafeltje plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecabine en wastafeltje plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecabine en wastafeltje plaatsen

Douchecabine en wastafeltje plaatsen

Op zolder hebben we een badkamer met een bad en een wastafel. We willen op de plek van de wastafel een douchecabine laten plaatsen. Het liefst op een andere plek ook nog een klein wastafeltje.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer van 2 bij 2 meter laten verbouwen. Er moet opnieuw betegeld worden tot aan het plafond en ik wil weten of het mogelijk is om eroverheen te betegelen. Het toilet moet niet vervangen worden want het toilet is nieuw en staat in de douche. Er staat een klein wastafeltje in de douche die ook niet vervangen dient te worden. De douchecabine moet wel vervangen worden. Het kacheltje moet weggehaald worden.

Kamers verbouwen tot badkamers

Ik heb 2 ruimten 1) 175 x 185 cm, daar staat nu mijn toilet en bad. 2) 355 x 185 cm, daar wil ik nieuw bad, douchecabine en wastafelmeubel. Deze ruimte heeft houten vloer. In ruimte 1 wil ik dicht toilet, een klein wastafeltje en mijn wasmachine/droger en een opbergkast. Wat kost ongeveer het verbouwen, water -en stroomleidingen en verwarmingselement en betegelen?

badkamer en toilet renovatie

We willen onze bestaande badkamer boven van ongeveer 2 x 1.80 meter en het toilet beneden van ongeveer 1.20 x 1.40 meter vernieuwen. Badkamer: Douchecabine, zwevend toilet, stenen wastafel met kast, andere vloertegels en muurtegels en leidingen in de muren weggewerkt en design radiator. Toilet: Zwevend toilet en in de hoek wastafeltje, andere vloertegels en muurtegels en de leidingen in muur weggewerkt.

Verbouwen van huidige badkamer. Dat ...

Verbouwen van huidige badkamer. Dat houdt in: Muur en vloer betegelen, 1 deur dichtmetselen, monteren badmeubel en douchecabine. Verbouwen van toilet. Betegelen van muur en vloer en plaatsen van wastafeltje.

De bestaande badkamer moet vervangen ...

De bestaande badkamer moet vervangen worden. Dus nieuwe tegels aan de muur en op de vloer, een nieuw toilet, douchecabine met kraanwerk en een nieuwe wastafel. Tevens moet op de benedenverdieping het toilet vervangen worden (het liefst een hangtoilet) met indien mogelijk een wastafeltje. De toiletruimte is 1 vierkarte meter. Hier moet de vloer ook opnieuw worden betegeld.

Bestaande doucheruimte moderniseren. Er ...

Bestaande doucheruimte moderniseren. Er kan over het oude tegelwerk getegeld worden. Nieuwe douchecabine plaatsen. Oude toiletpot verwijderen; hangend toilet plaatsen. Oud wastafeltje verwijderen; nieuw wastafeltje plaatsen; idem met radiator. Plafond opnieuw stucen; inbouwspots plaatsen.

Oude badkamer slopen. Douchecabine en ...

Oude badkamer slopen. Douchecabine en toilet plaatsen, tegelwerk, vloer tegelen, wastafel en kraanwerk plaatsen. kasten plaatsen. 2,7x2,9m. Daarnaast nog apart toilet beneden vernieuwen. toilet plaatsen wastafeltje plaatsen en hele ruimte tegelen. Alle materialen reeds besteld.

Aan te leggen in nieuwbouwwoning: ...

Aan te leggen in nieuwbouwwoning: Badkamer: vloer storten, evt. leidingen verleggen, ligbad, wc + inbouwreservoir, badkamermeubeltje, wastafelkraan, douchekran, badkamerkran, douchestang, doüchebak, douchecabine, doucheradiator, wandtegels, vloertegels, vloerverwarming. WC: wc+ inbouwreservoir, wastafeltje, wastafelkraan, wandtegels, vloertegels. Keuken: voorbereiden + aansluiten leidingen/apparaten op keuken, aanleggen krachtstroom, gat in muur voor afzuigkap.

Na plaatsing dakkapel heeft de badkamer ...

Na plaatsing dakkapel heeft de badkamer op de verdieping een stuk meer ruimte gekregen. Hij moet volledig vernieuwd worden. Sloop en afvoer bestaand bad, toilet, radiator, wastafel, wanden, vloer. Huis is houtskeletbouw (krimpt en zet uit). Er moet een nieuwe houten vloer in met aan één kant een extra draagbalk, tegelwerk op die vloer. Ook de spaanplaatwanden moeten worden vernieuwd en opnieuw betegeld. Nieuw ligbad, toilet, designradiator, dubbele wastafel en ruime douchecabine plaatsen, incl. kraanwerk en leidingen. Verlichting in bestaand plafond en ventilator. Tevens vernieuwen toilet begane grond. Sloop en afvoer oud sanitair; wanden en vloer nieuw betegelen, nieuw toilet en wastafeltje plaatsen, plafond aanbrengen en daarin verlichting en ventilator.