Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecabine vervangen en lekkage bij de afvoer opheffen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecabine vervangen en lekkage bij de afvoer opheffen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecabine vervangen en lekkage bij de afvoer opheffen

Douchecabine vervangen

Oude douchecabine verwijderen en afvoeren, vervolgens nieuwe cabine plaatsen en aansluiten van de doucheset met thermostatische kraan. Materialen in huis.

Badkamer aanpassen/renoveren

Ik wil een bad, toilet en wastafel weghalen. Ik wil vervolgens het bad en toilet vervangen. In plaats van een wastafel een kleine wastafel en een kant en klaar waterdichte douchecabine plaatsen. De douchecabine moet ongeveer 80 bij 80 kwartrond zijn. Eventueel moet er ook afgewerkt worden tegen een goede prijs.

Douchecabine vervangen door inloopdouche

Wij willen onze douchecabine vervangen voor een inloopdouche. Daarbij moet de oude douche verwijderd worden (optioneel is afvoeren, dit ligt aan de meerprijs)en de huidige vloer van de eruit. Vervolgens nieuwe vloer plaatsen voor een inloopdouche en plaatsen glazen douchewanden.

Douchecabine vervangen en verplaatsen

Ik wil graag onze huidige douchecabine laten vervangen. Zowel de cabine als de kraan. Afmetingen zijn 90 bij 90 cm. Oude douchecabine graag demonteren en afvoeren. Liefst per mail contacten. Gaat om een woning op 4 hoog.

Douchecabine vervangen

Oude douchecabine demonteren en een nieuwe plaatsen. Oude materiaal mag afgevoerd worden. Standaarddouchecabine van 90 bij 90 cm. Douchebak mag blijven zitten.

Douchebak vervangen

Ik wil graag de douchebak vervangen. Ik stuur als bijlage een foto, de douchecabine zal ik zelf verwijderen dus alleen het vervangen van de douchebak en afwerking. Verder als het mogelijk is wil ik onderaan een kleine opening hebben om af en toe te kunnen kijken i.v.m. lekkage of alles goed zit. Maar nu kan ik dat echt niet zien. Oude douchebak kan ik zelf afvoeren.

Douche plaatsen

Ik wil mijn huidige douchecabine halfrond hoge instap 90 x 90 cm vervangen voor een vierkante douchecabine 90 x 90 cm met lage instap. Oude douchecabine hoeft niet te worden afgevoerd.

Nieuwe douchecabine met bak plaatsen

We willen in de badkamer de douchecabine met bak laten vervangen. Indien mogelijk door een Aquavive halfrond (Praxis). Daarnaast willen we in de sauna de douchedeuren laten vervangen.

Douchecabine vervangen

Ik heb een hele oude douchecabine in de badkamer en wil die graag verwijderen en een nieuwe plaatsen. De oude cabine is in de muur betegeld. Er moeten dus ook een aantal tegels verwijderd en opnieuw geplaatst worden. Tegels heb ik nog en afvoeren van de cabine doe ik zelf. Ik zou daarnaast nog graag een thermostaatkraan netjes gemonteerd willen hebben. Is geen grote klus, maar door de tegels ook geen standaard werk. Dank alvast voor de reactie.

Badkamerspullen vervangen

Bad, toilet en wastafel verwijderen en afvoeren. Bad douchecabine (kant en klaar waterdicht), toilet en wastafel plaatsen. Als het kan de plek van toilet en wastafel wijzigen. De muren hoeven niet betegeld te worden. De vloer misschien wel. Het is een kleine badkamer die niet vaak gebruikt wordt, ongeveer 1.80 x 2.20 meter. Het wordt met name door logees gebruikt. Daarom wil ik het low budget verbouwen. Het zou mooi zijn als het in maart kan.