Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecabine vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecabine vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecabine vervangen

Toilet en douchecabine vervangen

In de badkamer het staand toilet vervangen door een zwevend toilet met inbouwreservoir. Tevens de ombouw hiervan betegelen met tegels van 30 bij 40 cm. Huidige toilet heeft een achteruitgang. Huidige douche cabine is een vijfhoek (90x90cm). We gaan een douchecabine bestaand op maat besten. Daarnaast moet er nog wat voeg werk worden gerenoveerd in de douche ruimte. Graag ontvang ik een offerte.

Douchebak vervangen

De huidige douchebak is stuk en moet vervangen worden. Deze zit geïnstalleerd in een douchecabine met deur. Deze zal losgemaakt moeten worden alvorens de douchebak kan worden verwijderd. Geen tegels aan de zijkanten van de douchebak aanwezig. Nieuwe douchebak is nog niet aangeschaft.

Douchecabine vervangen

Ik zoek een vakman, die een sterk verouderde douchecabine in een hoek vervangt door een al door mij nieuw gekocht exemplaar (type Zanzibar, Praxis 80 bij 80 cm) inclusief nieuwe douchebak en ik wil de verouderde betegelde achterzijde van de douchecabine bekleden met witte Trespa platen (ook reeds aangeschaft). Kortom alles staat klaar, maar nu nog de vakman die dit in 1 dag kan monteren. Ik wil de vakman ter zijde staan met vasthouden materiaal en dergelijke.

Douchecabine laten vervangen

Ik wil een oude douchecabine laten weghalen en een nieuwe laten installeren. Op een opstaande rand zit een douchebak van 80 x 80 cm. Daarop moet de cabine geplaatst worden. De nieuwe douchecabine is al in huis.

Douchecabine vervangen

Ik wil een oude douchecabine laten weghalen en een nieuwe laten installeren. Op een opstaande rand zit een douchebak van 80 x 80 cm. Daarop moet de cabine geplaatst worden. De nieuwe douchecabine is al in huis.

Plaatsen douchebak en douchecabine

Plaatsen van Bruynzeel kwartronde douchebak met plint en op poten tevens plaatsen van Bruynzeel kwartronde douchecabine in bestaande badkamer. Waar nodig afkitten en aansluiten op afvoer. Oude bak en cabine ( overigens ook Bruynzeel) worden door mijzelf verwijderd. Indien nodig vervangen van enkele tegels mochten de maten afwijken van oude Bruynzeel cabine.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

In mijn nieuwe woning moet het voegwerk en kit in de douchecabine vervangen worden. Bij de keuring is gebleken dat er vocht achter de tegels kan ontstaan. Waarschijnlijk moet de cabine deels gedemonteerd worden, douche cabine is ongeveer 1 meter bij 1 meter. Het is ongeveer 5 m2 wat vervangen moet worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Montageklussen in de badkamer

Ik zoek een vakman voor 3 montageklussen in mijn badkamer. Ik wil een nieuwe douchecabine laten installeren, de oude is al verwijderd. Verder wil ik een nieuwe douche-set laten monteren en een douchekraan laten vervangen. Op 15 november worden alle materialen bij mij afgeleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Kleine badkamer en toilet verbouwen

De bedoeling is om mijn toilet (1,5 vierkante meter) en badkamer (3 vierkante meter) opnieuw te tegelen en het plaatsen van een nieuw toilet en douchecabine. Ik heb een paar foto's toegevoegd om een beeld te scheppen. Eventueel extra werk: een verlaagd plafond maken en de drempel vervangen. De klant schaft zelf in overleg met de vakman het materiaal aan.

Douchecabine en radiator vervangen

Installeren van de badkamerradiator, plaatsen van een nieuwe douchecabine en het opnieuw kitten van de oude douchebak.