Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecabine in een stacaravan vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecabine in een stacaravan vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecabine in een stacaravan vervangen

Douchecabine in een stacaravan vervangen

In onze stacaravan zit een kleine doucheruimte. Douchebak is 67 x 67 cm (5-hoeks). Wanden (uit een stuk) bestaan uit kunststof plaat. In een van de hoeken is door slijtage een scheur ontstaan. Wil zowel de wanden als de douchebak laten vernieuwen. Geen idee wat de opties zijn. Wellicht een niuwe douchecabine? Er is geen haast bij de klus, maar ik zou het wel graag voordat het seizoen start gerealiseerd willen hebben.

Douchebak vervangen en douchecabine vergroten

Ik wil in de stacaravan een nieuwe douchebak van 67 x 104 cm. Ruimte aanwezig. Werk: oude douchebak eruit, kastje van muurtje halen ruimte daarna afwerken en kitten, watertoevoer verplaatsen, afvoer verplaatsen. Douchebak mag door u geleverd worden. Stacaravan ongeveer 10 jaar oud. Huidige douchedeur kan worden hergebruikt.

Douchecabine in een stacaravan vervangen

In onze stacaravan hebben we lekkage op de douchebak maar de plastic wanden zijn ook slecht. Graag willen we dat laten vernieuwen. De douchebak is 67 x 67 cm, 5 hoeks.

Douchecabine in stacaravan plaatsen

Ik wil mogelijk een douchecabine en wastafel (allebei basic) maken in een stacaravan (nu zonder badkamer). Wat kost dit ongeveer?

Douchecabine in een stacaravan vervangen

In de stacaravan dient de oude douchebak en scherm verwijderd te worden. Daarna zal er een nieuwe douchebak en cabine van 90 bij 90 cm geplaatst moeten worden.

Douchecabine in stacaravan plaatsen

In mijn stacaravan dient een douchecabine geplaatst te worden. Op dit moment zit deze er nog niet en zou deze in en niet te gebruiken slaapkamer geplaatst moeten worden en aangesloten.