Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecabine plaatsten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecabine plaatsten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecabine plaatsten

Oude douchecabine vervangen door een nieuwe te plaatsen

In mijn badkamer is een douchecabine van Bruynzeel aan vervanging toe. Een nieuwe is reeds aangeschaft en in huis maar het ontbreekt mij aan kracht en deskundigheid om die te plaatsen. Graag zou ik van u willen weten wat de prijs is van het verwijderen van de oude douchecabine en het plaatsten van de nieuwe, inclusief de materialen, zoals transparantie kit of kit verwijderbaar om resten van de muur de verwijderen alvorens de nieuwe geplaatst wordt. Door mijn werk ben ik niet altijd telefonisch bereikbaar maar als u een bericht achterlaat bel ik u terug.

Douchecabine plaatsten

Ik wil mijn douchecabine vervangen door een nieuwe. Verder wil ik ook de douchekop, stang en kraan vervangen.

Plaatsen van douchecabine

Ik wil graag weten wat het plaatsten van een hoek douchecabine kost. De cabine met bak is 90 x 90 cm. Kraan hangt er al. De oude douche cabine moet worden gedemonteerd en indien mogelijk worden afgevoerd.

Stoomcabine verwijderen en douchecabine plaatsen

Een Apollo stoomcabine uit de badkamer verwijderen en een nieuwe douchecabine plaatsten. De stoomcabine staat in een hoek van de badkamer. De hoek is 170 x 90 cm ongeveer 210 cm hoog. Alles is al betegeld. Ik heb nog geen douchecabine aangeschaft. Graag uw offerte.

Badkamer renoveren

De badkamer is 2.50 bij 3 meter groot. De oude badkamer ben ik zelf aan het verwijderen. De vakman dient een lichtbetonvloer te plaatsen, leiding verleggen, wanden stuken en tegelen en sanitair plaatsten. Het gaat dan om een toilet, douchecabine met goot en een wastafelmeubel.

Badkamer renoveren

De badkamer is 5 m2 groot. Het oude sanitair en de tegels zal ik zelf verwijderen. De vakman dient een waterdichte vloer te plaatsten inclusief het tegelen, ook de wanden moeten worden betegeld. Verder zal er een toilet, wastafel, douchecabine en radiator geplaatst moeten worden.

Plaatsen van een douchecabine

Ik wil een douchecabine plaatsten. Dit lukte zelfstandig niet en daarom zoek ik er een paar handen bij om de klus af te ronden. De douchecabine is 73 bij 70 centimeter.

Douchecabine laten vervangen

Graag wil ik van u een offerte voor het plaatsten van een douchecabine. Er moet een oude douchecabine worden afgebroken en afgevoerd. De cabine is stuk gegaan. Eventueel met nieuwe bak. De offerte moet eerst naar de verzekeraar.

WC-potten en douchecabine plaatsen

Ik wil graag 2 hoge toiletten laten plaatsen. Ik wil graag een douchecabine laten plaatsten (met bak). Aan de binnenkant van de douchecabine wil ik graag tegels. Onder de toiletten wil ik ook graag laten betegelen.

Badkamer en aangrenzende toiletruimte verbouwen

Grote verbouwing van badkamer en aangrenzende toiletruimte in monumentenpand uit ca 1700. - slopen van de ouderwetse ijzeren badkuip - plaatsten van douchecabine - verplaatsen van warmwaterboiler naar zolder - moderniseren toilet, het staande toilet word hangend. - slopen schrootwanden - stucwerk en tegelwerk in beide ruimtes. De badkamer is ongeveer 3 x 2 meter en het toilet is ongeveer 1.5 x 1 meter. De werkzaamheden dienen rond februari / maart 2017 uitgevoerd te worden.