Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecabine kranen en en radiator vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecabine kranen en en radiator vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecabine kranen en en radiator vervangen

Complete douchecabine plaatsen en aansluiten

Complete douchecabine plaatsen en aansluiten in de badkamer. Een douchecabine van 80 x 80 x 200 cm of 90 x 90 x 200 cm. Dus cabine in elkaar zetten en aansluiten op kranen en afvoer.

Complete douchecabine plaatsen en aansluiten

Complete douchecabine plaatsen en aansluiten in badkamer douchecabine van 80 x 80 x 200 cm of 90 x 90 x 200 cm. Dus cabine in elkaar zetten en aansluiten op kranen en afvoer

Badkamer en WC laten renoveren

Wij willen onze badkamer en wc laten renoveren. Tegels van de muren en vloer verwijderen. Opnieuw laten betegelen tot 2 meter hoog ongeveer en een gedeelte stucen. Plaatsen van 2 wc's en een wastafel met dubbele waskommen en kranen. Plaatsen van een douchecabine van 90 × 120 cm en een spiegel van 160 cm breed en 70 cm hoog. Er is een verlaagd plafond dat gestuct moet worden met spots erin. Badkamer is 205 cm x 230 cm. Toilet is ongeveer 100 cm x 150 cm. In het toilet komt ook een kleine fontein met spiegel.

Sanitair vervangen in badkamer

Wij zoeken een vakman voor het vervangen van onze oude douchecabine, wasbak en kranen. De nieuwe materialen zijn al gekocht.

Douchebak en douchecabine plaatsen

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van een douchebak en douchecabine. Eventueel ook een wastafel (dubbel met twee kranen). Het leidingwerk is al op de goede plaats aanwezig en de oude badkamer is ook al gesloopt.

Badkamermeubel en douchecabine plaatsen

Plaatsen en aansluiten op koud/waterleiding en afvoer van badkamermeubel (160 breed). Aanwezig 1 afvoer en 1 keer warm/koud, maar meubel heeft 2 kranen en 2 keer afvoer nodig. Daarnaast plaatsen douchecabine (120*90) op vloer (geplaatste dorpel). In nieuwbouwwoning. Graag in week van 16 oktober 2017.

Badkamer stofvrij slopen

Ik wil mijn badkamer van 230 x 240 cm gaan vernieuwen. Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij begin oktober de huidige badkamer zoveel mogelijk stofvrij kan slopen en afvoeren. Het gaat daarbij om de wand- en vloertegels, de douchecabine, het toilet, bidet en een badkamermeubel, inclusief alle kranen. Alles moet klaar worden gemaakt voor de wederopbouw. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Badruimte vernieuwen

Kleine badkamer opnieuw tegelen (wand en vloer)200x220 cm, douchecabine+ wastafelmeubel incl spiegel en kranen + zwevend toilet installeren (mogelijk diagonaal plaatsen)+ radiator vervangen. Slopen eventueel in overleg. Ergens tussen begin september en half november

Badkamer laten verbouwen

Kleine badkamer opnieuw tegelen (wand en vloer) 200 x 220 cm, douchecabine + wastafelmeubel inclusief spiegel en kranen + zwevend toilet installeren (mogelijk diagonaal plaatsen) + radiator vervangen. Slopen eventueel in overleg. Ergens tussen begin september en half november. Montage materiaal voor de vakman.

Open douchegedeelte realiseren

Ik wil onze douchecabine graag vervangen door een open douche gedeelte/glazen wand en aanbrengen van een douchekop en kranen et cetera. Hiervoor zal een deel betegeling op zowel de muur als de vloer wellicht nodig zijn. Gaat om een stukje oppervlakte van 80 centimeter bij 1 meter 80. En hoogte van 2 meter.