Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecabine of cel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecabine of cel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecabine of cel plaatsen

Douchecabine of cel plaatsen

Oude cabine verwijderen en nieuwe plaatsen. 120 x 90. Zit een klein muurtje waar nu achter de cabine leidingen de lopen. Vloer en andere wanden zijn gereed. Achter de cabine niet. Hiervoor een plaat plaatsen of cel cabine nemen die ondoorzichtig is. Cel of cabine moet ik nog kopen en deze mag zonder plafond zijn. Eenvoudig model.

Badkamer verbouwen

Verbouwen badkamer. Wens is een glazen douchecabine. Badkamer heeft behalve de douchebak/-cel een houten vloer (frans eiken). Verder moet er een zwevend toillet in komen, alsmede een design wasbak/-meubel. Verder moet er opnieuw getegeld worden, alsook stucwerk en plafond opnieuw. Oppervlakte badkamer is 2.55x2.50. Sanitair wordt aangeschaft in overleg met- en/of door vakman.

badkamer van 3 bij 2, leidingen lopen nu ...

badkamer van 3 bij 2, leidingen lopen nu over de muur en moeten ingefreesd worden ( sleuven maken en eventueel hak en breekwerk doe ik zelf) de nieuwe douchecabine komt in de slaapkamer, het uitbreken van de wand alsmede het bouwen van de cel doe ik zelf. op de vloer moet een stukje geegaliseerd worden ong. 1m2, omdat hier de oorspronkelike douchecel heeft gezeten. op de wanden moet een deel gestuct worden omdat de oude tegels niet tot het plafond doorlopen en dit wel de bedoeling is. op de vloer moet vloerverwarming direct onder de tegels komen. er moet een hangend toilet komen ( aansluitingen aanwezig). slopen van het oude sanitair en het afdichten van leidingen doe ik zelf als ook de electra.