Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecabine en bak inbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecabine en bak inbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecabine en bak inbouwen

Lekkage in de badkamer verhelpen

Ik heb in 2010 mijn badkamer laten vernieuwen nadat ik lekkage had in het douchegedeelte. Nu heb ik daar wederom lekkage. Er staat daar een douchecabine met een geïntegreerde douchebak. Als ik er in stap voel ik de bak bewegen, dus mogelijk zit daar het probleem. Ik laat de klus hier graag bekijken en ontvang dan uw reparatievoorstel en een prijsopgave.

Douchecabine en -bak inbouwen

Ik wil graag een nieuwe douchecabine met douchebak laten inbouwen. De huidige douche is gebouwd op een verhoging, dit wil ik eruit hebben. Er zit enige haast bij want de douche moet gekit worden.

Douchecabine en kraan plaatsen

Ik wil douchecabine en kraan plaatsen. Douchecabine zonder onder bak. Glas deurtjes gewoon op de vloer plaatsen.

Douchecabine monteren

Wat kost het monteren en plaatsen van een douchecabine? Een cabine met een paneel en een deur. Op de beteglede vloer en tegen de wand plaatsen (geen bak). De cabine hebben we nog niet gekocht. We willen graag weten wat de kosten van montage zijn als we een cabine zelf kopen.

Douche vervangen door een ligbad

Op de plek van de douche moet een ligbad komen. De douchecabine met bak verwijderen en afvoeren. Er is lekkage dus op korte termijn willen we een bad waarin we ook kunnen douchen. Met een spatscherm op de badrand. De wanden en vloer zijn betegeld.

Douchecabine leveren en installeren

Ik heb een bestaande 5 hoekige douche waarvan de douchebak vervangen moet worden. Foto's ervan. De afmetingen zijn 90 x 90 cm (vijfhoek) met een bakhoogte van 15 cm. Deze ligt op de vloer met de afvoer direct onder het gat van de douchebak. Ik zoek een vervangende douchebak met installatie ervan. Als een vervangende bak niet mogelijk is dan een soortgelijke douche met installatie ervan. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Douchecabine plaatsen

Een tijdje geleden bij de Gamma een Tiger douche cabine gekocht. Type Boston. Deze moet geplaatst worden op een bestaande douche bak. Oude douche cabine ondertussen verwijdert. De badkamer is geheel betegeld. Vind het zelf plaatsen bij nader inzien toch een beetje ingewikkeld.

Douchecabine leveren en monteren

We willen de oude douchebak (zie foto's) verwijderen (90x90, met piepschuime onderkant) en een nieuwe bak laten monteren. Bestaande cabine (1 wandje en 1 deur) moeten er terug op kunnen. Op zo'n kort mogelijke termijn. Prijs inclusief douchebak en alle materiaal/uren.

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil de huidige douchecabine en bak laten vervangen. Ik wil de handson cibia douchecabine, deze is kwart rond. Ik wil dit ook laten inmeten zodat het past. Indien mogelijk de cabine ophalen bij de winkel, ik wil in principe alles uit handen geven. Graag ontvang ik een offerte.

Douchecabine monteren in badkamer

Het monteren van een douchecel (compact swingdeur en zijwand 80 cm - installatie op de tegels) en het demonteren van de oude cabine, zonder bak. De nieuwe wordt volgende week bezorgd (woensdag de 16de van augustus).