Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecabine en bak in de badkamer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecabine en bak in de badkamer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecabine en bak in de badkamer plaatsen

Douchecabine plaatsen

Wij willen graag een douchecabine laten plaatsen zonder bak. Graag willen wij weten wat dat gaat kosten. Er staat op dit moment geen andere douchebak, het gaat dus alleen maar om het plaatsen.

Vervangen douchecabine en douche

We hebben een nieuwe douchecabine gekocht (90-90 cm) van Aquavive; omdat de oude niet meer mooi is. We willen de douchebak (waar je op staat) niet vervangen; We hebben ook een nieuwe regendouchesysteem (Lois) gekocht, de kraan hoeft niet te worden vervangen. Graag corresponderen via e-mail. Eventueel willen wij een offerte met het vervangen van de bak.

Douchecabine -en bak in de badkamer plaatsen

Ik wil een douchecabine en bak laten plaatsen in de badkamer. Er is geen voorwerk nodig, puur plaatsen.

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil met spoed mijn douchecabine laten plaatsen. Het is met een hoge bak van ongeveer 8 cm hoog.

Badkamer renoveren

Huis is gebouwd in 1994, originele tegels vloer en wand zitten er nog Badkamer betegelen,210 breed, 242 lang vloertegels 60 x 60 2 wanden in zelfde kleur 30 x 60 2 wanden andere kleur 30 x 60 Geberit zwevend toilet met kleine vierkanten tegelmatjes 32 x 32 Grohe douchestang, meng kraan aansluiting 15 a 20 cm verplaatsen. Cv afkoppelen, plafond glad stukadoren. Wel of geen douche bak 90 x 120 cm 4 cm hoog of geheel door getegeld in overleg. Ligt aan wat beter is voor het laten aflopen van het water. Overleg of oude tegels kunnen blijven zitten. Zelf haal ik alles weg zoals kastjes wc en douchecabine

Halfronde douchecabine met bak installeren

Onze halfronde douchecabine met bak wil ik laten vervangen. Formaat is ongeveer 90 bij 90 cm. Tevens dus de oude cabine en bak verwijderen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchecabine en douchebak plaatsen

Een 1/4 ronde douchecabine 90 x 90 cm plaatsen. Met een douchebak 1/4 rond 90 x 90 cm. Er staat nu een diepe bak van circa 15 cm hoog. De nieuwe bak is een stuk minder hoog. Er moet gekeken worden of de afvoer verlegd moet worden. Graag wil ik weten wat dit gaat kosten.

Bad vervangen door douchecabine -bak

Graag willen we een douchebak laten installeren, bijvoorbeeld de Peppermint. Eerst moet dan het badje van 120 cm eruit. Eventueel kan het bad door mij eruitgehaald worden. De douchebak is 85 bij 85 cm en er is ook een achterkant zodat er geen rekening gehouden hoeft te worden met tegels lijmen.

Douchecabine en bak plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen wat het zou gaan kosten om een kwartronde bak met cabine te plaatsen en oude te demonteren en af te voeren. Eventueel ook aanpassing afvoer. De reden dat we dit willen vervangen is omdat er een deur is afgebroken en wij te horen hebben gekregen dat het volledig vervangen beter en simpeler is. De douchebak is 90 bij 90 cm.

Douchecabine plaatsen

Een kwartronde douchecabine plaatsen in een bestaande doucheruimte. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. Zonder bak. Betegelde vloer en wanden.