Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchebak zijwanden plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchebak zijwanden plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchebak zijwanden plaatsen

Douchebak zijwanden plaatsen

Ik zoek een partij die mijn huidige douchecabine kan verwijderen/afvoeren en het weer plaatsen van een nieuwe cabine. De nieuwe douchecabine heb ik al gekocht en staat op afroep. De woning is goed bereikbaar.

Badkamerrenovatie

De werkzaamheden in de badkamer zijn als volgt: 1e. Huidige douchebak 90 x 90 cm, met glaswanden, in de hoek van de badkamer verwijderen en over de breedte van een wand van ongeveer 172 cm een inloopdouche aanbrengen. Een zo laag mogelijke 3-5 cm nieuwe vloer 100 x 172 cm op de bestaande vloertegels aanbrengen en afvoer met platte syphon aansluiten. Langs de 2 zijwanden, links en rechts, en achterwand een plint tegen de bestaande wandtegels aanbrengen van circa 20 cm hoogte. Aan voorkant van de inloopdouche op de rand van de nieuwe vloer een easyclean glaswand plaatsen van 100 cm breed en ongeveer 195 cm hoog met vastzet stang, inloopopening is dan 72 cm. 2e. De bestaande wastafel verwijderen en op deze plaats een ladenkast van ongeveer 90 cm breed en ongeveer 45 cm diep met grote maat wastafel en nieuwe kraan. Aansluiten op bestaande aansluitpunten. Het geheel gebruiksklaar opgeleverd.

Complete douchecabine plaatsen

Ik wil een nieuwe douchecabine (twee zijwanden, deur en douchebak) laten plaatsen op korte termijn.

Plaatsen van een douchewand

Ik wil graag een douchewand laten plaatsen. Het gaat alleen om de zijwanden en niet om een douchebak. Betreft de Bruynzeel walk-in douchewand Solid II 100x30x200 cm

Douchecabine door inloopdouche vervangen

Ik wil in mijn badkamer een bestaande hoge douchebak met de zijwanden laten vervangen en daar een inloopdouche laten maken. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Daarna wil ik graag uw advies voor de beste aanpak en een offerte ontvangen.

Renovatie van de badkamer

Renovatie badkamer (225 bij 230 cm). Ik wil graag het bad eruit, inloopdouche erin. Achter- en zijwanden tegels bekleden met panelen, inclusief douchebak en -wand, regendouche. Hangend toilet vervangen (er is nu ook een hangend toilet). Graag complete offerte. Er zitten nu tegels, maar als je het bad eruit haalt, heb je natuurlijk een open ruimte. We willen graag de hele wand opnieuw laten bekleden met panelen (2.40 bij 1.20 meter).

Douchecabine plaatsen en afkitten

Wij hebben een nieuwe douchecabine gekocht bij praxis die geplaatst moet worden in onze badkamer en vervolgens waterdicht moet worden afgekit. De ondergrond is een tegelvloer (geen douchebak) en de zijwanden zijn ook betegeld.

Douchecabine met geïntegreerde bak vervangen

Wij hebben in onze badkamer een 15 jaar oude douchecabine met geïntegreerde douchebak. Het is een kwartronde hoekopstelling met zijwanden en in het midden twee deuren. De douchecabine is aan vervanging toe. Graag bespreken wij hier ter plaatse de mogelijkheden en ontvangen wij een prijsopgave voor het verwijderen en afvoeren van de huidige douchecabine en de levering en montage van de nieuwe.

Voorzet douchecabine installeren

We willen een complete voorzet douchecabine (met douchebak, achterwand, zijwanden en dak, uitgerust met hand, dak en zijdouches, verlichting en radio) laten plaatsen en aansluiten. Deze douchecabine vervangt een vergelijkbare cabine, die gedemonteerd en afgevoerd moet worden. De nieuwe cabine is als een bouwpakket geleverd en zal deskundig gemonteerd, gekit, aangesloten en degelijk geplaatst moeten worden. Er zijn al aansluitingen voor koud en warm water, afvoer en elektriciteit. Mogelijk moeten deze aansluitingen een stukje verlegd/verlengd worden. In de bijlage treft u een afbeelding van de douchecabine aan zoals die moet worden. We hebben de douchecabine reeds gekocht en deze is aanwezig. Foto beschikbaar.

Douchewanden en douchedeur plaatsen

Tijdens rioleringswerkzaamheden is onze douche gecrasht, de zijwand is ingestort. De achterwand is opnieuw betegeld, er is een douchebak gemetseld en 90 x 90 cm. Er moet nu in U-vorm een douchecabine aangebracht worden. Ik heb een offerte van zijwanden en een deur uit de 205-serie en de 110 - serie. Mijn vraag is of jullie deze klus kunnen klaren en wat de kosten hiervan zijn. Het gaat dus om het monteren van de zijwanden en de douchedeur.