Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchebak en douchewand plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchebak en douchewand plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchebak en douchewand plaatsen

Douchewand en deur monteren

Ik wil een douchewand (35 cm a 200 cm) en douchedeur (98-100 cm a 200 cm afwijkende maten) monteren (geen douchebak, gewoon op betonenvloer). Allebij heb ik bij de Gamma besteld. Waterlijding (pijpen) lopen langs de muur waartegen de douchedeur gemonteerd zou worden, ze zitten in de weg - daar moet een oplossing voor gevonden worden, een balkje maken of zo...

Badkamer in een chalet opknappen

We hebben een Chalet in Zeeland staan. We willen de badkamer opknappen. Een nieuwe douchewand plaatsen, de douchebak opnieuw afkitten en nieuwe vloerbekleding (zeil 1. 00x1. 00). In de keuken wil we het aanrecht ook opnieuw afkitten en/of een waterwerend profieltje aanbrengen

Douchebak verwijderen en nieuwe plaatsen

Huidige douchebak zit een gaatje in. Moet een nieuwe douchebak laten plaatsen. Tevens moet de huidige douchebak worden verwijderd en de glazen douchewand moet verwijderd en herplaatst worden. Maten douchebak 80 x 80 x 10 cm. Indien mogelijk ook graag advies over de aanschaf van een goede douchebak. Alvast bedankt. De douchecabine ligt op de parterre.

Douchebak en douchewand plaatsen

Een glazen douche wand en douche bak plaatsen weg halen oude douche afm. 80/80 incl. 2 kunststof wanden en wat wandtegels plaatsen.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een douchewand laten plaatsen in de badkamer. Er hoeft geen douchebak erbij geplaatst te worden, want het is een open douchewand.

Douchewand en douchebak plaatsen

Ik heb momenteel een oude douchecabine staan die door een amateur is geplaatst en lekt van alle kanten. Wil deze vervangen voor een nieuwe wand en bak. Oude moet verwijderd worden en nieuwe moet geplaatst worden!

Badkamer moderniseren

Het plaatsen van een regendouche en thermostatische kraan. Afvoergoot plaatsen en enkele wandtegels bevestigen daar waar de douchebak heeft gezeten. Vloertegels leggen op de plek van de douchebak. Douchewand plaatsen. Wastafelkraan vervangen. Vraagje: wat betekend "gewenste aantal aanbiedingen".

Douchewand inclusief douchebak plaatsen

Ik wil graag een douchewand van 90 x 90 x 200 cm, inclusief douchebak en sifon plaatsen.

Douchewand plaatsen

In mijn huis wordt standaard een douchebak van 90 bij 90 cm opgeleverd. Daar wil een ik douchewand op of naast laten plaatsen. Type Get Wet by Sealskin Impact inloop douchewand A1 chroom zilver hoogglans 195 x 90 x 30 cm.

Douchebak en douchewand plaatsen

Plaatsen van een douchewand (Tiger Boston,gekocht bij Gamma) + douchebakset + sifon. De bak wordt niet in de grond geplaatst, maar op de tegelvloer.