Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchebak en douchewand plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchebak en douchewand plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchebak en douchewand plaatsen

Douchebak, douchedeur en douchewand installeren

Ik heb een douchebak met douchedeur en douchewand en een afvoer van 90 cm bij 90 cm van de Praxis. Hij moet simpelweg in elkaar gezet worden en geplaatst.

Douchewand en deur plaatsen

Douchewand en deur plaatsen (90 x 90 cm), materiaal is aanwezig. Het moet op een reeds geplaatste douchebak gemonteerd worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Bad plaatsen op afvoer douche

- 2 tegels verwijderen en 2 nieuwe tegels daarvoor terugplaatsen in verband met een 5 cm te smal bad ten opzichte van de douchebak nu. Ook voegen. - douchebad plaatsen inclusief douchewand. Ook afkitten. - randen bij toilet opnieuw voegen

Douchehoek monteren

Glazen douchewand verwijderen en daarna een nieuwe wand + deur plaatsen op bestaande douchebak. Eventueel een wastafel verwijderen en een badmeubel van 60 x 45 cm plaatsen. Graag Wattsapp in plaats van bellen.

Monteren van een douchewand

Ik krijg op 19 december de sleutel van mijn nieuwbouwwoning. Er zit daar in de badkamer een Plieger douchebak van 90 x 90 cm. Ik wil een Sealskin Impakt douchewand kopen en die op deze douchebak laten plaatsen. Ik hoor graag wat hiervoor de montagekosten zijn.

Douchewand en deur monteren

Ik wil een douchewand (35 cm a 200 cm) en douchedeur (98-100 cm a 200 cm afwijkende maten) monteren (geen douchebak, gewoon op betonnenvloer). Allebei heb ik bij de Gamma besteld. Waterleiding (pijpen) lopen langs de muur waartegen de douchedeur gemonteerd zou worden, ze zitten in de weg - daar moet een oplossing voor gevonden worden, een balkje maken of zo.

Badkamer in een chalet opknappen

We hebben een Chalet in Zeeland staan. We willen de badkamer opknappen. Een nieuwe douchewand plaatsen, de douchebak opnieuw afkitten en nieuwe vloerbekleding (zeil 1. 00x1. 00). In de keuken wil we het aanrecht ook opnieuw afkitten en/of een waterwerend profieltje aanbrengen

Douchebak verwijderen en nieuwe plaatsen

Huidige douchebak zit een gaatje in. Moet een nieuwe douchebak laten plaatsen. Tevens moet de huidige douchebak worden verwijderd en de glazen douchewand moet verwijderd en herplaatst worden. Maten douchebak 80 x 80 x 10 cm. Indien mogelijk ook graag advies over de aanschaf van een goede douchebak. Alvast bedankt. De douchecabine ligt op de parterre.

Douchebak en douchewand plaatsen

Een glazen douche wand en douche bak plaatsen weg halen oude douche afm. 80/80 incl. 2 kunststof wanden en wat wandtegels plaatsen.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een douchewand laten plaatsen in de badkamer. Er hoeft geen douchebak erbij geplaatst te worden, want het is een open douchewand.