Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douche zijwand monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douche zijwand monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douche zijwand monteren

Douche zijwand monteren

In de badkamer een douche zijwand laten monteren van 120 cm breed. Hij krijgt twee scharnieren en een stabilisatiestang.

Douchewand en draaideur plaatsen

Douche cabine Enjoy, bestaat uit draaideur en zijwand, is in Papendrecht gekocht bij Gamma. Eventueel met voorwerk maar ik ga dit zelf proberen te doen. Na het plaatsen moet het ook goed/mooi afgewerkt worden.

Badkamerplaatsing

Klus: badkamer plaatsing / renovatie Status: gestript Vloeroppervlak circa 10 m2 Schuine wanden aan 2 zijden, daar moeten gipsplaten op die afgewerkt moeten worden Al het leiding- en afvoerwerk op douche na blijven op hun plek. Douche wordt ongeveer een meter verschoven. Werkzaamheden: - Ligbad plaatsen - Badkraan opbouw - Hangend toilet - Wastafel met enkele opbouw kraan - Betonvloer met circa 2 m2 uitbreiden - Douchedrain in nieuw stukje betonvloer plaatsen - Afvoer vorige douche iets verlengen - Doucheset plaatsen op nieuwe muur - Douchewand glas plaatsen - Radiator plaatsen - Vloer tegelen (60x60) - Achter- en zijwand douche tegelen (40x60) - Overige muren afwerken met watervast stuc (op reeds aanwezige gipsplaten) - Spotjes in plafond plaatsen

Sealskin douchecabine monteren

Ik heb een Sealskin I Am douche swing deur en zijwand gekocht. Ik wil graag een offerte voor het plaatsen hiervan. De set moet nog binnen komen en duurt +/- 3 weken.

Natte cel in de badkamer renoveren

Ik wil de douche van de badkamer vervangen i.v.m. lekkage. Verwijderen en afvoeren van oude douchebak, kraan en douchewanden. Nieuwe douchebak van 90 bij 90 cm, nieuwe afvoer, nieuwe wandbekleding (tegels of acrylwanden), nieuwe glazen douchewand (vouwdeur plus zijwand, zijwand afwijkende maat, circaa 67 cm) Nieuwe douchemengkraan Grohe, nieuwe douche set, afkitten en dergelijke.

Kleine badkamer aanpassen

Momenteel ben ik mijn kleine badkamer (lengte 2,85 cm/breedte 1,65) aan het veranderen. Ik ga een aantal producten bij de Praxis bestellen en zou uw hulp goed kunnen gebruiken bij het monteren/plaatsen ervan. Het gaat om de volgende producten: - Badmeubel Gadget (60 cm) + wastafel en kraan + spiegel met lichtbalk bevestigen. - Douchecabine I Am Swingdeur 90 cm rvs + I Am zijwand 90 cm rvs + douchebak Mitola Graph inbouw 90 x 90 cm in het zwart + douche, slang en kraan plaatsen. - vloertegels leggen Basaltina Grey totaal maximaal 5 pakken. - Verwijderen oude wasbak, vloertegels en douchecel.

Douchecabine installeren

Wij hebben voor onze badkamer 1 zijwand voor de douche (Bruynzeel / type Solid 90 x 195 Chroom) en 1 draaideur voor douche (Bruynzeel / type solid 90 x 195 Chroom) gekocht. Deze douche combinatie moet in een hoek van onze badkamer geïnstalleerd worden. De moet op de vloer worden geplaatst, de vloer is op afschot geplaatst (3mm). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchedeuren plaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning. In de badkamer willen wij douchedeuren laten plaatsen. Betreft 1 zijwand van 100 cm en 1 deur van 100 cm. Gekochte zijwand met douchedeur: -keuken-wonen/badkamer/douche/douchecabines/get-wet-by-sealskin-impact-swingdeur-met-zijwand-1000x1000mm-chroom/zilver-hoogglans-8mm-helder-veiligheidsglas. /5376118. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. Betreft een nieuwbouwwoning. De deuren worden direct op de vloer geplaatst.

Douchewand en louvredeurtjes monteren

Wij hebben op 29 april bij Praxis een douche-zijwand besteld en 2 louvredeurtjes en willen die laten monteren. Het gaat om de douche-zijwand ZW90+ 30 X 190 cm SOFTCUBE FIXIL en louvredeurtjes, wit open, FSC 201.3 x 49.4 cm. Achter de louvredeurtjes moeten ook 2 planken en een kapstokroede gemonteerd worden. De deurtjes zijn in totaal 98,8 cm breed en de opening waarin ze geplaatst moeten worden is 107 cm breed. De opening moet met plintmateriaal worden versmald, zodat de deuren goed zullen passen. Ik ontvang graag uw offerte voor deze klus.

Douchecabine laten plaatsen

Ik zou graag een douche cabine, met een 1 meter brede zijwand en een kleine zij wand met deur bij elkaar ook 1 meter breed, willen laten plaatsen. Ik heb hem aangeschaft bij de Hornbach met het idee dat ik de cabine zelf wel kon plaatsen. Nu ik zelf bezig was merkte ik dat de muren niet helemaal recht zijn en de vloer ook niet hierdoor krijg ik de douche wand met de deur niet goed aangesloten en loopt de deur aan over de vloer. Helaas heb ik zelf de kennis niet om dit goed te plaatsen. Graag zou ik een offerte voor plaatsen van de zijwand, stellen en afkitten van de douche willen ontvangen.