Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douche opnieuw voegen en kitten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douche opnieuw voegen en kitten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douche opnieuw voegen en kitten

Kit en voegwerk in de douche herstellen

Hallo, er zijn een paar voegen gebarsten in de douche welke ik graag zou willen laten vervangen.

Douche opnieuw voegen

Opnieuw voegen en kitten van douche. Voegen zijn beschadigd en er zit schimmel. Douche is 80x80 hoogte 2m.

Voegen en kitten douche

Ik wil de douches opnieuw laten voegen en kitten. Afmeting douche is ca 2 x 2. Het gaat dus om 2 douches.

Voegen en kitwerk vervangen

de kitranden en de voegen in het douche gedeelte (dubbele douche) hebben hun beste tijd gezien. Een aantal voegen zijn ook gebarsten of poreus. Graag komen we te weten of het iets kost om iemand langs te laten komen om het werk op te nemen en ons een offerte te geven van de te maken kosten. Alvast bedankt.

Voeg en kitwerk in badkamer controleren en herstellen

Ik wil graag de voegen in de douche laten repareren. Alsmede het kitwerk vervangen en de vloer controleren en waar nodig de voegen repareren. De doucheruimte is 7 tegels lang en 6 tegels breed. Hoogte is 17 tegels. Tegelmaat is 15 x 15 cm. De vloer bestaat uit 8 hele tegels en 6 passtukken. Het lekt (nog) niet.

douchevloer voegen

Ik wil graag alleen de vloer in de douche laten voegen. Ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden.

Voegen in douche cabine zijn poreus en kitwerk moet vervangen worden

De voegen en de kitranden van douchecabine vervangen. Vloertegels docuhegedeelte zijn 15 bij 15 cm. Muurtegels zijn 20 x 25 cm Cabine is ongeveer 120cm bij 90cm breedt. De muur ongeveer 2.5 meter hoog. Een paar tegeltjes moeten vervangen worden worden in een opstaande rand (scheiding tussen vloerbadkamer en douche gedeelte) dit zijn halve tegels (reserve tegels zijn aanwezig). Zie bijlage voor foto's.

Douchecabine monteren zonder boren

Het betreft een huurhuis waarin er geen cabine zit in de badkamer. De tegels gaan tot het plafond en de voegen zijn zeer smal. En douche gordijn ophangen in een hoek is al geen optie, ook door de plaatsing van de ventilatie. We willen graag een cabine, met een mooi glazen wand. Maar er kan dus niet in de muren geboord worden. Hebben jullie een oplossing hiervoor. Het betreft dus een douchecabine in de hoek. 90 bij 90 cm is gewenst.

Badkamer opnieuw voegen

Bij ons dient de douche in de badkamer opnieuw te worden gevoegd. Ook moeten er 2 tegels worden vervangen. De douche is 1 meter breed. 2,35 meter hoog en 2 meter lang. De tegels hebben wij nog liggen.

Renoveren voegen, kitranden vloer in douche

Beste.. sinds afgelopen zaterdag heeft mijn buurvrouw een lekkage die vanuit mijn douche komt. Dit gebeurd zodra ik ga douchen. Door enkele tests zijn we erachter dat het niet de leidingen nog het afvoer is.. nu ik met een loep op mn voegwerk zit zie ik veel onregelmatigheden in de vloer en randen. Het is een ruimte van 118 bij 102 cm. Ik weet niet in hoeverre alles of maar deels verwijderd/ hersteld moet worden. Maar graag wel met spoed