Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douche cabine vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douche cabine vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douche cabine vervangen

Badkamer van 2,10 meter x 2,10 meter (op 1e verd.) compleet renoveren

Badkamer (gelegen op de 1e verdieping) van 2,10 meter x 2,10 meter compleet renoveren. Oude badkamer verwijderen, leidingen verleggen, electra aanleggen, bad/douche cabine plaatsen en aansluiten (zowel electra als water als afvoer), radiator ophangen en aansluiten, vloer egaliseren, vloer betegelen, wanden betegelen, badkamer meubel + spiegel ophangen en electra aansluiten. 1e verdieping

Douche cabine vervangen

Wij willen de oude douche cabine weg halen en een nieuwe laten plaatsen op de grond van 100 cm x 100 cm. Afvoeren doen we zelf en de nieuwe komt op dezelfde plaats. Rond september willen we starten.

Badkamer renovatie

Badkamer verbouwen. Het is de bedoeling dat de oude materialen worden verwijderd en afgevoerd. De klussen zijn daarna het plaatsen van een nieuwe douche cabine en wc en badmeubel. Deze komen weer op de zelfde plek terecht. Daarnaast ook de grond en muur betegelen. De vloer is ongeveer 6m2, hier komen 60 x 60 2.20 m2 aan muren waar 40 x 40 tegels komen.

Doucheputje uithakken

Ik heb, in verband met een mogelijke lekkage (de detectie heeft geen uitsluitsel gegeven), vorig jaar de wanden van mijn douche cabine opnieuw laten afkitten. Ook bij het douche putje heb ik dat laten doen en de 'kitter' klaagde erover dat er rondom dat putje te weinig ruimte was om de zaak echt goed af te kitten. Er zou rondom wat moeten worden uitgehakt om meer ruimte te creëren om daarna de zaak goed en waterdicht te kunnen afkitten.

Douchecabine plaatsen

Er moet een nieuwe douche cabine geplaatst worden. De bestaande cabine moet verwijderd worden en afgevoerd. Deze is nu 90 x 80 cm. De kamer waarin de cabine geplaatst moet worden is 300 x 200 cm. Ik zag de Pepper Mint Douchecabine 230 x 85 x 85 cm of een vergelijkbare.

Een badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan vernieuwen. Het gaat om 4 m2 aan vloertegels en 13 m2 aan wandtegels vervangen; wastafel douche(cabine) en spiegel met licht plaatsen.

Douchecabine ombouwen tot inloopdouche

Wij willen onze douchecabine verwijderen om een inloop douche te realiseren. Hierbij moet ook de vloer die onder de huidige bak zit betegeld worden en de afvoerput aanpassen zodat het geschikt is voor een inloopdouche. De huidige cabine is 90 x 90, wij willen hier 90 x 100 inloop douche van maken. De materialen gaan wij zelf aanschaffen.

Douche cabine plaatsen swingdeur + zijwand

Ik wil een douchecabine plaatsen. Het gaat om een swingdeur en een zijwand. Er is momenteel nu niets. Er hangt wel een profiel waar de deuren in kunnen. Die kan verwijdert worden. Wij hebben eerst geprobeerd zelf de douchecabine te monteren, maar hij is gesprongen.

Douche cabine

Wij willen graag een douchecabine plaatsen van Zanz draaideur 90 cm en Zanz zijwand 90 cm die wij hebben gekocht bij Praxis. De douche is volledig betegeld. De douche cabine moet alleen aan de muren gemonteerd worden. Hoor graag wie ons hierbij zou kunnen helpen...

Douchecabine plaatsen

Ik wil de douchecabine graag laten montere. Er staat geen oude douche cabine nu.

Partners

Partners van Casius