Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe douche in bijkeuken maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe douche in bijkeuken maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe douche in bijkeuken maken

Nieuwe douche in bijkeuken maken

Ik heb een ruimte waarin nu de droger staat en de cv ketel hangt. Deze ruimte is ongeveer 3 bij 1.50 meter groot en 2.20 meter hoog en heeft 1 kozijn. De gehele ruimte zal betegeld moeten worden en een douche geplaatst. Dit mag een inloopdouche worden. Graag zou ik hier advies over ontvangen.

Badkamer installeren in een slaapkamer

Op de eerste verdieping van een slaapkamer een badkamer (3 meter, 2.30 meter, 2.20 meter hoog) maken, leidingen aanleggen, douche, wastafel en WC. Betegelen, muren en vloer, eventueel plafond aanpassen. Van de oude badkamer een bijkeuken/washok maken. Nieuwe keuken installeren. Muren en vloer betegelen.

Badkamer naar een andere ruimte verplaatsen

Ik wil mijn badkamer verplaatsen naar andere ruimte. Ik wil een badkamer realiseren in een bijkeuken. Er moet verwarming in komen (liefst vloerverwarming) Op dit moment is er in huis luchtverwarming aanwezig. De ruimte is ongeveer 2,5 bij 3 meter. De badkamer moet dus helemaal betegeld worden, een wasbak, een wc en een douche moet geplaatst worden. Verder moet er een ventilatie / vochtafvoer gerealiseerd worden. Kunt u mij een globale kostenindicatie geven op basis van deze gegevens?

Wc plaatsen in badkamer

Graag zou ik een wc plaatsen in de badkamer op de eerste verdieping. Deze komt dan pal boven de wc beneden. Er zal enkel een tegelwand opnieuw gedaan moeten worden daarbij. Voorts wil ik beneden een extra douche naast de keuken in de bijkeuken. Hier kan dan een simpele degelijke douchecabine komen en dient er een simpele wastafel te komen en betegeling. Het gaat om een kavelhuisje. Wat zijn de kosten?

Badkamer compleet verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer graag laten renoveren. Ik heb aardig wat dingen die ik graag wil laten uitvoeren. Het gaat om een badkamer van 2.55 bij 2.80 meter. Het zijn nu twee ruimtes van 2.55 bij 1.40 (een badkamer en een bijkeuken), we gaan zelf de muur doorbreken, zodat van de twee ruimtes 1 mooie badkamer gemaakt kan worden. Wat moet er gedaan worden? Het stucen van de muren, het betegelen van de vloer, leidingen aanleggen/omleggen, de waterafvoer verplaatsen, 3 kranen plaatsen, een bad en een douche plaatsen, een badkamermeubel met wastafel plaatsen én op de plek van de bijkeuken de deur vervangen door een raam. De materialen schaffen we zelf aan.

Bijkeuken tot doucheruimte verbouwen

Graag een offerte voor de verbouwing van een bijkeuken tot een doucheruimte. Er is ook een aangrenzende garage. - oppervlakte circa 6 m2. Aanleg leidingen en mengkraan voor douche; - aanleg leidingen afvoerwater; - aanleg inloop douche cabine; - keramische vloer tegels (6 m2); - keramische wand tegels (7 m2); - plaatsen van dubbelglas in bestaand raam en bestaande deur; - aanleg ventilatie kanaal; - plaatsing straalkachel (er is al CV); - indien nodig aanpassing isolatie dak; - stucadoor en schilderwerk; - evt. aanleggen leidingen en plaatsen wastafel.

Douche in bijkeuken plaatsen

In de bijkeuken zouden wij graag een douche willen laten plaatsen. De leidingen hiervoor zijn al aanwezig, echter willen wij deze laten infrezen. De wanden en de vloer moet opnieuw worden betegeld. Deze ruimte is ongeveer 3 bij 2,5. Aan de muur zit en gevelkachel die moet blijven zitten. Het separate toilet in de bijkeuken dien ook opnieuw te worden betegeld en de wastafel vernieuwd. De tegels en het sanitair zullen wij zelf aanschaffen.

Van twee ruimtes een badkamer maken

De bijkeuken en het toilet op de begane grond dienen samen de nieuwe badkamer te worden. Deze dient inclusief toilet, douche ruimte en wastafel opgeleverd te worden. De tussenmuur dient dus verwijderd te worden. Tevens moet er plaats gecreëerd worden voor de droger en de wasmachine. Er is momenteel een afvoer voor de wasmachine maar deze moet verplaatst worden. Aansluitend is hier de slaapkamer waar vloerverwarming geplaatst moet worden, deze dient afgewerkt te worden met een antisliptegel. De materialen zijn in overleg te leveren. Graag willen wij een afspraak maken om de ruimte goed op te meten.

Badkamer verplaatsen

Het bouwen van een nieuwe badkamer binnen het huidige pand. De toegang tot de bestaande badkamer ombouwen. WC ruimte opnieuw indelen. Oude badkamer blijft, nu inloop badkamer maar daar moet een deur in komen. Hal daarvoor wat aanpassen. Nieuwe badkamer komt in wat nu een bijkeuken is. Leidingen aanleggen/verleggen. Betegelen wanden en vloer. Plaatsen inloop douche met muur, toilet en badmeubel. Ook een radiator. Het is nodig om een aantal interne muren te verplaatsen en nieuwe deuren te plaatsen. Levering van de materialen in overleg met het bedrijf.

Badkamer opknappen

Betreft een badkamer van 2 m2 + bijkeuken van circa 4 m2. Vloer egaliseren en tegelen, wandje vervangen, nieuwe wc plaatsen, douche tegelen + plafond vervangen en spotjes plaatsen. Levering van de materialen in overleg, kan de vakman eventueel doen.