Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douche(bak) renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douche(bak) renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douche(bak) renoveren

Douchebak repareren

Reparatie van gat van 2 cm in Acryl Douche Bak, Offerte graag uitgesplitst in Arbeidsloon, Materialen, Voorrijkosten, Parkeren enz.

Douche(bak) renoveren

Wij willen de douchebak eruit en tegelen gelijkvloers

Badkamer en separate douche aanpassen

Wij overwegen onze douche bak en glaswand in de badkamer te vervangen inclusief wandtegels. Daarnaast willen we eveneens de 2e douche laten aanpassen.

Douchebak en douchewand plaatsen

Een glazen douche wand en douche bak plaatsen weg halen oude douche afm. 80/80 incl. 2 kunststof wanden en wat wandtegels plaatsen.

Badkamer en toilet deels vernieuwen

Ik wil mijn badkamer voor een deel vernieuwen: een nieuwe douchecabine zonder bak, wastafel, spiegel en tegels op de muur en vloer. De badkamer is 4 m2, ongeveer 2 x 2 meter. De radiator, de kraan van de douche en het toilet blijven behouden. Tegels op de wanden tot aan het plafond, ongeveer 2.50 meter hoogte. Er staat in de badkamer een klein muurtje wat eventueel verwijderd moet worden. De materialen schaf ik zelf aan. Eventueel de andere toiletruimte de vloer en muren betegelen. Tegels op de wanden tot aan het plafond, ongeveer 2.50 meter hoogte. Het toilet en het fonteintje blijven behouden. Het zal ongeveer 1.10 x 1.50 meter zijn. Dit graag apart aanbieden.

Douchecabine en -bak inbouwen

Ik wil graag een nieuwe douchecabine met douchebak laten inbouwen. De huidige douche is gebouwd op een verhoging, dit wil ik eruit hebben. Er zit enige haast bij want de douche moet gekit worden.

Wasbak in douche vervangen

De wasbak in de douche is stuk. Er moet een nieuwe bak komen en dan gelijk maar een nieuwe kraan dr bij. Wie kan dit voor mij doen zo snel mogelijk. Deze week nog of dit weekend.

Douche vervangen door een ligbad

Op de plek van de douche moet een ligbad komen. De douchecabine met bak verwijderen en afvoeren. Er is lekkage dus op korte termijn willen we een bad waarin we ook kunnen douchen. Met een spatscherm op de badrand. De wanden en vloer zijn betegeld.

Douchecabine leveren en installeren

Ik heb een bestaande 5 hoekige douche waarvan de douchebak vervangen moet worden. Foto's ervan. De afmetingen zijn 90 x 90 cm (vijfhoek) met een bakhoogte van 15 cm. Deze ligt op de vloer met de afvoer direct onder het gat van de douchebak. Ik zoek een vervangende douchebak met installatie ervan. Als een vervangende bak niet mogelijk is dan een soortgelijke douche met installatie ervan. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Douchecabine plaatsen

Een tijdje geleden bij de Gamma een Tiger douche cabine gekocht. Type Boston. Deze moet geplaatst worden op een bestaande douche bak. Oude douche cabine ondertussen verwijdert. De badkamer is geheel betegeld. Vind het zelf plaatsen bij nader inzien toch een beetje ingewikkeld.