Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doucecabine plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doucecabine plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doucecabine plaatsen

Doucecabine plaatsen

Ik zoek een partij die een nieuwe douchecabine kan plaatsen in mijn badkamer. De cabine moet 1 zijwand en 1 deur hebben. Er dient niets gesloopt of verwijderd te worden. Wellicht moeten er wel leidingen verlegd worden. De cabine moet ongeveer 90 bij 90 cm worden.

Douchecabine plaatsen

Wij willen bij jullie de doucecabine van €149 bestellen met de 2 schuifdeuren en we horen graag of het ook mogelijk is om dit door jullie te laten plaatsen en wat fe kosten hierdan van zijn

Douche maken in stacaravan

Ik wil graag een doucecabine laten plaatsen en een badkamermeubel met wasbak en tegels op vloer of zeil het is voor in een sta-caravan.

Doucecabine met douchebak plaatsen en aansluiten

Ik ga binnenkort mijn oude douchecabine met douchebak verwijderen en afvoeren. Ik wil er daarna weer een nieuwe halfronde douchecabine van 90 cm met douchebak laten monteren en afkitten. Ik wil graag een offerte ontvangen met daarin ook een aanbieding voor de levering van de materialen.

Verbouwing en renovatie van de badkamer

Het gaat om het renoveren van onze badkamer. Momenteel hebben we alleen een bad, maar het wordt een aparte doucecabine en een ligbad. Badkamer is ongeveer 2 x 3 meter. Werkzaamheden bevatten: -Verwijderen huidig sanitair en tegelwerk -Plaatsen van een nieuwe radiator, op andere plek -Plaatsen van bad en bijbehorende kraan -Plaatsen van douchecabine, 1,20 x 0,90 meter en bijbehorende kraan/douche en afvoerdrain, met afschot -Plaatsen zwevend WC met inbouw spoelbak -Bij de douche op een wand een extra "muurtje" met een of meerdere nissen maken -Een gedeelte van de wanden betegelen en de rest stuken -Betegelen vloer. -Huidige wastafelmeubel wordt teruggeplaatst. -Wat betreft stopcontacten/schakelaars, wij hebben momenteel 2 lichtschakelaars en zouden er graag nog een stopcontact bij willen hebben. Sanitair en tegels worden/zijn door ons aangeschaft. Gewenste uitvoerdatum is medio april/mei 2017

Douchecabine monteren

Plaatsen van doucecabine op 1e verdieping

Glazen doucecabine plaatsen

Het betreft het plaatsen van een glazen douchecabine van 90 x 90 cm in een nieuwbouwwoning koud op de vloertegels. De glazen wanden bestaan uit 1 vast gedeelte en 1 met vast- en draaideur. De profielen moeten met holle wand pluggen worden bevestigd.

doucecabine

ligbad eruit en een douchecabine plaatsen.

Stoomdouche installeren

Bad verwijderen en stoom douchecabine (klein) plaatsen en installeren. Stoom doucecabine is al aanwezig.

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie: plaatsen en monteren doucecabine. Aanbrengen nieuwe waterleidingen en egaliseren van tegelvloer, gaat om 90 cm bij 90 cm. Gaat dus om werkzaamheden betreffede douchecabine. Materiaal geleverd door de Gamma.